Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

güzel taşlı bi takı seti olabilir yada tek kolye... topuklu ayakkabı ve çantası olabilir. dantelli iç çamaşırı olabilir

kızlar merhaba hepinize! sizlere zamansız veda etmiştim bazı sağlık problemlerimden..dahası sizleri fazla sıkmak ve bu hassas anlarınızda burada dertlendirmek istemedim...kusura bakmayın..

ben bebişimi sağlıkla kucağıma aldım o zor haftalardan sonra 35+5'te..bir gün aniden bacaklarımın arası çatırdadı ve ayrılmış gb oldu, daha sonra aniden suyum boşaldı ve kendi doktorumu aradık...oda hafta küçük küvez bulamayız diye haklı olaral üniversiteye yönlendirdi..ben üniversiteden kaçarken kızlar gene kendimi oracıkta buluverdim....Allah'ın izni ile çok sıkıntılı da olsa bu ani gelişten sonra bir de epiduralsiz normal doğum yaptım..hiç de istemiyordum biliyorsunuz..:)

simdi fındık oğluşumla beraberiz..erken hafta doğmasına rağmen küveze girmedi ..normal 37-38'lik bebeiş gb işte..sadece çok yemiyor, çok acıkmıyoruz..sütümüzü makinede sağıyoruz ve içiyoruz..zamanla bu da değişecek çünkü ilk günler stresnedeni ile sütüm hiç gelmedi..ama çok şükür şimdi geliyor....

hepinizi çok öper, sağlıklı ve güzel beraberlikler dilerim..:))

ahh canımmmm benim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.. sorun olmadığına çok sevindim.. küveze girmediğine göre baya iyi demekki bide üzülüyodun çok geride kaldı bişe yiyemediğim için diye... maşallah maşallah....
ben asıl normal doğumu nası yaptın merak ediyorum bacım hiç istemiyodun çok zorlandın mı:26: şimdi nasılsın...

sütünü sağıp biberonla verme canım. biberonla emme refleksini unutuyomuş çay kaşığıyla ver. bir de emzik ver emme refleksi gelişsin arada birde emzirmeyi dene. seni de emer üzülme...

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım aralık annelerinden biliyorum seniii

Valla bi kaç yazıyı okuyunca hüseyin yokmuş benim. 11. Haftadayim ama icimin sikilmasindan bunaldim. Biliyorum kizacaksiniz belki ama. Allaha sukur bi sorunum yok şimdilik herşey yolunda ailem kocam isterim herkes destek oluyor. Ama cok daraliyorum herşeyi takiyorum hemen panik oluyorum aranızda böyle bi durumu yaşayan var mi geçti mi ilk dönemden sonra. Biliyorum hamilelikte çeşitli sıkıntılar oluyor ama bu ruhsal şikayetler Allahın gücüne gitmesin ama bazen cok zorluyor beni, cok güçsüz hissediyorum sanki sadece benim başıma gelmiş gibi geliyor kendime yukleniyorum niye böyleyim diye. Sonra korkuyorum bebeğimi de rahatsiz ediyorum diye. Bunu yaşayan atlatan var mi

Kansızlık, tiroit ve biraz düşük tansiyon problemim var. Onun dışında şükür bi de şu pimpirikli endişeli halim olmasa. Ben de biyleydim geçti deyin bana

Kansızlık, tiroit ve biraz düşük tansiyon problemim var. Onun dışında şükür bi de şu pimpirikli endişeli halim olmasa. Ben de biyleydim geçti deyin bana

canım önce hayırlı olsun bebeğin.. inşallah sağlıklı sorunsiz bi gebelik ve doğum geçirirsin.. bu hislerin onun tekmelerini hissetmeye başladığında geçecektir.. stres yapmaman lazım çünkü bu haftalarda düşük tekliken çok yüksek.. hemen etkiler. çok dikkat et.. kafana neyi takıyosun? niye takıyosun? boşver üzme boşuna ikinzide.. aç film izle oyun oyna müzik dinle keyfine bak.. düşünmeyi bıraktığın zaman daha iyi hissediceğini görüceksin sende

benimde düşük tansiyonum var.. bununla alakası yok hislerinin. hisler tamamen senin isteğinle oluyo.. sen kendin aşman lazım bunu... tekmeler başlayınca onu dinlemekten, düşünmeye vakit bulamicaksın hee bide hazırlık yapmaktan bebiş hazırlıklarına başlayabilirsin mesela kendini oyalamak için.. hazırlık dediysem git al demiyorum.. araştırıcak okadar çok şey varki onları araştırarak vakit geçirebilirsin. onlara bakarken daha iyi mutlu hissedicceksin

Son düzenleme:
morai allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin cok sevindim bebisin dogduguna kizlar cokkk sagolun yamisy ilk yazmis sigara boregi benimde aklima milfoy hamuruyla sosis geldi yaptimsonracima menume makarna salatasi ekledim mercimek kofteyi cikardim allahim ne yaptimsa o kadar kisa surede harika oldubayildi cocuklar ogretmenler kocaman legenle kisir yaptim banamisin demedi esim dahil herkes sok oldu hic yardimsiz yetistirdim rabbime sukurler olsun sihirli bir degnek gonderdi sanki bana bir dokundum doldu heryerkizlar tek tek alinti yapmadin biriniz soylemis arkadaslarinada soyle diye burda para var millette ama cok cimriler almazlar birsey diye ben soylemek istemedim okuldan alcaklar mudur dedi anneannesinide aldim giderken oda cok mutlu oldune bicim hayatlar var kizlar yaaa kizcagiz annesi madde bagimlisiymis babasida alkolik kumarciymis anneannesi dedi iste kimi cocuklar bu dunyaya 1-0 yenik geliyoryani cokkk mutlu oldukicimde tarif edilmez mutluluk doldu sadece o kiz cocugu degil herkes mutlu oldu bayildilar sera teyzesinin yaptiklarinahepiniz ayri ayri yazmissiniz allah razi olsun iyi fikirler verdiniz

Son düzenleme:

zirsizim gorumcenin almamasida daha iyi emin ol bana buyuk gorumcem aldi buyuk kizimda her lafin arasina sokusturdu sanki o almasa cocugum donsuzmu kalacakdi hatta esimle birsey yuzunden tartisirken birden ortaya atti lafi ben almasaydim donsuz gezecekdi cocugun esimin icine oturdu 2.cidede aldinmi diye sordu herseyi var neler aldim dedim almadigim halde alir deluuusonrada lafini yapar onumu cekecem bidebenim gorumcemde oyle babasinin evinde oturuyordu simdi kendi evini aldi sorsan kadin ne tutumlu biz savurgan iki gorumcemde evlendiklerinden beri hep babalarinin evinde oturuyor birtanesi ev aldi gecti onun havasini atiyor allah birsey dedinmi saldiraya geciyor ben babama kirasini odedim yalan kp kendi dedi damat surat yapmis birgun essek herif yillarca 5 kurus vermeden evimde oturdular birde alisverislerini bile ben yaptim evi olduda surat yapiyor diyeyavrum sen ogrenemedinmi gelinler seytan onlar melek bu birinci kural bende zirttt gelirrr tirisss gider diyorum guzinablamiyim ben bunlara tek tek yorum yapacambizde var bir gelin herkes demiski ayyyy ne kilolu ablamda evet balik et seviyesini asti diye bende ilk gordum internetten abla birsey demiyecekmisin diye kardesim esim icin vallahi dedimki allah bir yastikda kocatsin bir omur mutlu olun insallah hic ayrilmayin gelin hemen atildi aaaa abla kilomun kac oldugunu sormayacaksin beni ilgilendirmez senin kilon kuzum kardesim istedikden sonra hem kilo nedirki bugun alir yarin verirsin gelinnnolmustu ablam sen insansiz bir ulkedemi yasiyorsun herseyin pozitif dedi ahhhhh ahhhh bilmiyorki ablasida suaygirina dondu kelin ilaci olsa ilkin kendi basina surermis

merhabaaaaa sevigili vede çok muhterem kız kardeşlerim :) biraz aradan sonra tekrar gelebildim şuraya.valla hepinizi çok merak ediyorum öyle bir göz attım kimler nasıl neler yapmış ne yaşamış diye yamisy canımcım gelmişsin tekrar çok sevindim arada geliyordun seraaaaaaaa güldür güldür :) zırsızdelicim kasılmaları hiç sorma ben bir haftadır fenayım kasıklarıma bıçaklar saplanıyor birde uykusuz geceler yani yarı uyku yarı uykusuzluk .karnım çok sertleşiyor gece kalıp gibi oluyo valla yan yattığımda .gece wc için uyanıyorum zaten 5 6 kere .gözümü açıyorum karnım taşşş gibi olmuş ama nasıl fena acıyo hemen bebişi dinliyorum elimi karnıam koyup acaba hareketlimi diye .birde korkuyorum bi yerinin üstüne yatıp kolunu bacağını kafasını ezicem canını yakıcam diye stres yapıyorum uykum kaçıyo.birde kızlar bu alt taraftan sanki dikenli bir top çıkacakmış gibi acıyo yaaaaa .tarifim süper demi kocişte çok güldü bu tarife.ne topu ne dikeni yahu dikenler batıyo desene dedi.ama dedim çok acıyooo birde iki gündür moralim bozuk gibi canım hiçbirşey istemiyo dün akşama kadar yattım üstümde battaniyeyle.bugünde ev sahibi geldi çat kapı aramadan ben saç baş dağınık daha pijamalarla oturuyordum .kaç aydır bekledim gelmedi bugün çıktı geldi şaşkınlar yaa.benim arka tarafta bir odam var balkona çıkan kapısı arızalı kapanmıyor bastıra bastıra anca .e misafirlerim gelecek annemler ya bu hafta ya öbür hafta işte bakalım benim duruma göre e ev dolacak yahu .ay aklıma ne gelirse yazıyorum oradan buradan kopuk kopuk :) pazartesi kontrolüm var çok merak ediyorum yavrumu .dün gece rüyamda gördüm kızlar missss gibi kokluyorudum çirkinimi :) ayyy diyorum yavrum senmiydin o içimdeki burnuna ağzına bakıyorum hani o usg resimleri varya onamı benziyor diye :) birde birisi emzik vermiş ağzına bebişimin kızıyorum rüyamda diyorum bune ya küçücük bebeğe kim verdi bunu ay bir garip rüyaydı off.öyle bir ütüm birikmişki sormayın bugün biraz iyiyim .ev sahibi çat kapı gelince açılmak zorunda kaldım yani kendime geldim biraz :) ya kızlaaaar ben yanlara yatarken çok zorlanıyorum yamisy sende mi öyle oldun tatlım son zamanlarda .hee birde morişciiğim gelmiş birara canım benim çok sevindiöm evladının sağlıklı e tabiiki seninde aynen sağlıklı olmanıza.acaba aramızda kim ilk sırada :) hayalot nerelerde yada benmi göremedim acaba ? neyse kızlaaaaar ben buralardayım azıcık daha bir göz atayım sonra ütüye geçiciim daha akşama yemeğim yok ya offff

hmmm biraz daha düşünelim bakalımm...

eşime sordum pırlanta mücevher, ev, araba dedi bunları da düşün bakalım

canım ödediğimiz krediyi ben araba kredisi sanıyordum meğer araba kredisini kayınbabam çekmiş
bizimki deniz gören 1+1 ev almış hem de benim üstüme
onun borcunu ödüyomuşuz, doğuma kadar sabredebilseydin o zaman söyleyecektim dedi
uçuyorum şu annnnnnnnnnnnnn

canım benim yaaa
biliyorsun senin adına ne kadar mutluyum
fındığınla herşeyi aştınız, stres de neymiş hemencecik bu da geçer emin ol
seni çok öpüyorum
mutluluklar diliyorum bebişinle

canım hepimizin zaman zaman yaşadığı, zaman zaman atlattığı bi duygu bu
merak etme doğana kadar bizimle geliyor bu hormonlar
o yüzden sık sık inişli çıkışlı duygular yaşıyoruz
önemli olan bebişimizin etkilenmemesine gayret etmek

canım herşey,n çok iyi gitmiş olmasına çok sevindim
eeee sera teyzeleri yapar da süper olmaz mı
3 çocuklu bi kadının elinde sihirli değnek olmasa nasıl dayansın o kadar insana
maşallah valla sana, bayılıyorum söylemesi ayıp

Ben de bisiler yapmaya çalışıyorum ama içimden gelmiyor hicbisey. Böyle yüreğim agzimda sanki diken ustundeyim. Öyle bi sorun yok kafama taktiğin belli bisi yok yani. Sadece sürekli içim titriyor hissediyorum stresi. Yalnız kalmak istemiyorum ne yaparım yalnız kalınca diyorum. Sabah kalketken bugün nasil geçecek acaba, nasil geçireceğim ne yapsam falan diye uyanıyorum. Soyle salamiyorum kendimi rajhatlayamiyorum. Bu sefer de gece uykularım yalan oluyor stresten zaten gündüz de uyuyamiyorum. 10 dışa utanıyorum. Sukur bi kaç gecefdir uyuyabiliyorum. Ama annemler chat gitseler ne yaparım bilmiyorum. Senelerdir yalnız yaşayan insanım severim de ama şu durumum olalidan beri evde tek kalacam diye ödüm kopuyor. Sanki bu hamileligi beceremeyecekmisim gibi geliyor. Tadını çıkaramadık daha. Eşimden Allah razı olsun hep destek veriyor ama isterdim ki rahat bi hamileliğin olsun o da sıkıntı çekmesin bi oh desin ama olmuyor işi cok stresli aklı hep evde akşam geliyor ev stres. Bilmiyorum. Yani umarım 4.ay sonunda geçer yoksa gerçekten zor bi dönem olacak.

valla bacım gelin oldun mu herşey insanların gözüne batıyo
iyiyiz hoşuz uzakta olduğumuz için ama bir tanesi var ki her seferinde tutumluluktan bana dem vuruyo
artık bir seferinde bıktım dedim ki abla eşşek gibi çalışıyorum bırak da dilediğim gibi yiyeyim dedim
ben bişey mi dedim tatlım yiyin tabi gençsiniz falan ayağına döndü
eşim diyo ki sen yanlış anlıyosun ablamı o bizim moralimizi düzeltmek için konuşuyo
valla bende hiç sallamıyorum kimseyi ama bazen şeytan iyi dürtüyo seracım
bu arada valla almasınlar iyi laf sokarım
yıllarca biz büyüttük , tek erkek çok kıymetli diyolar her lafın başında
ben uzun süre bebek istemiyoruz dedikce nasıl heveslenip yapın bi tane diyolardı
hatta hamile kaldığımda bana sen hiçbişey alma biz bugünü çok bekledik dediler
alsınlar banane, işlerinin adı ne
kafama da kaksın ben varya yırtarım resmen
valla arada deli damarım bi kabarır ki eşim bile korkar kaçar

canım 5. ayıma gırdım ve hala gecmedı bu saydıklarını yasıyorum bende senın kadar uykusuzluk cekmedım ama stres ve sureklı takıntı halı var bendede okb sapıttı herseyıı dusunmeye başladım ve bunlar hep arstırıp okudukça oldu bende dr. bana artık hastalığı arstırma sen hastalıktan korkuyorsun ona cok takıyorsun sendede oluyor dedı hamılelıkte her halta takar oldum durup dururken aklıma kotu bısey geliyor kafamı toparlayamıyorum ağlıyorum felan eşime de hıc kıyamıyorum ama elımde degıl

bacım valla o tabirine bende bayıldım
kasılmalar artık iyice hissettiriyor kendini
o tuvalet huyu beni de çok yıpratıyo
gece kaç kere kalkıyorum tuvalete ve her kalkışımda kociş uyanıyo yavaş ol canım dikkat et kendine diyo
adam benden paranoyak oldu doğuracam diye
kaç kere kontrol ediyo gece, zaten zar zor uykuya dalıyorum agrın var mı diye uyandırınca da kızıyorum kocişe
o da fena grip oldu, herkes niye bakmıyosun diyo
arkadaş ben bakıcısı mıyım kendime zor bakıyorum zaten şu sıralar
sende evi yavaş yavaş misafire hazırla
ahh ahhh o rüyalar ne kadar da gerçekci değil mi
kaç kez rüyamda bebişimi emzirdim
harika bi duyguydu resmen
bende rüyamda doktora kızmıştım geçen gün
bebeğim kucağımda emziriyorum, hiç de öyle iri ve kilolu bi bebek değildi
ahh doktor sen bu kadarcık bebeğe iri dedin , onca eziyet ettin
yavrum ne çekti senin yüzünden diyordum
hadi bakalım kendini fazla yormadan ütünü bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…