vallaha ben hep buralardayim kizcem digerleri kayip hadi bebekleri var desem hicmi uyumuyo yahu bu cocuklarr
vallaha ben hep buralardayim kizcem digerleri kayip hadi bebekleri var desem hicmi uyumuyo yahu bu cocuklarr
kuzum 40ın çıktıından beri kara borsa olan sensin hiçbiyerde bulamıyoz seni anlayalım aaaaaaneden artık kımsecıkler gelmıyor yaw bı gelınde dertlesek alaala
yamiss ne geldi kizcem basina anlat cekinmee giii
kuzum 40ın çıktıından beri kara borsa olan sensin hiçbiyerde bulamıyoz seni anlayalım aaaaaatıktık
evet kizcem oglusum ben kizim hep buralardayiz ama siz yoksunuz maaleseff vahh kadersiz hayalotum tam kirki cikti tik tik yapivercekti ondada reglisi gelmis kiyamam kuzum sanaa yaaa demek uzuntuden kendini temizlige verdin vahhh vahhh sikma canini gecer bu gunlerr
himm kv de bakacak demek oglusuna neden calismak istemiyorsun oglusdan ayrilmak zor geliyo demii canim ya nasil datludur o simdi kimbilirr 26 martmi ya ama erken oluyo birazda keske biraz daha kalsaydin evdee neyse canim enfeksiyon falan olmasinda gecer insallah evet o dugum yeri cok aciyo vede o dugum olan yer daha zor iyilesiyo maaleseff benim de o dugum yerinden akinti oldu ben o dikis ipine alerji olmustum doktor o dugum yerlerinden kesti ipi ve icerden cekti dusun oluyorum sandim icerden uyusturmadan falan ipi cektiler bundada soyluycem ipe alerjim oldugunu ipek ip kullanacaklar safra kesesi ameliyatimdada ipek ip kullandilar o yuzden dikislerin iyilestimi oglus nasil.bu donemde dogum kontrolune dikkat et riskli donemdesin cunku hemen hamile kalma ihtimali.yuksek oluyo dogumdan sonra doktora danistinmi hap falan verdimi sut sagip birakican demi oglusa makina aldinmii ayyy ne cok soru sordum gene yavvvv
yamiss ne geldi kizcem basina anlat cekinmee giii
ben hazir degilim daha yavv nedense korkuyorumm dogumdann kizcemm
dogum korkusundan ne kiyafet nede canta
mi hazirlayamiyorum hemen doguracam gibi geliyo hepp
evdede bi suru is var kadin cagiracam sinavim var o gecsinde ondan sonra hazirliklara baslayacam insallah o zamana kadarda zaten dogum gelir catarr
evet kizcem oglusum ben kizim hep buralardayiz ama siz yoksunuz maaleseff vahh kadersiz hayalotum tam kirki cikti tik tik yapivercekti ondada reglisi gelmis kiyamam kuzum sanaa yaaa demek uzuntuden kendini temizlige verdin vahhh vahhh sikma canini gecer bu gunlerr
valla ben bebisinde kendiminde herseyimizi alip hazir ettim ama daha yikanacak bide canta.yapamiyom iste korkudan ben
kiz bacim sus korkuyorum sinav minav zaman geciriyorumm korkudann saka saka yok canim yani simdi halim varken sinava calisiym dedim biraz ondan sonrada islerimi yaparim temizlige kadin gelecek zaten bende sadece kyafet isini yapicam sinava calisma isini sonraya birakirsam halim kalmaz gozume gelir diye kiyafet isini sonraya biraktimm
kizcem basinsagolsun ama bebeginide dusun biraz bak sutun azalmis cocuk ac kaldi demekki yazik annesi senin sutun olmazsa ne yapsin cocukk solermisin gaz sorunu biraz boyle surecek maakesef canim yaa biraz sabrett doktordan randevu almissin iyi iyi git bakalim ne olacakk
gelicem kizcem az kaldi valla saka maka yakinda doguruyorum bende
yavrun cok datlu kuzum masallahhh
aaaa hbaksoyum toprağın resminimi koymuşş hani nerde ben neden göremedimkii
valla ben bebisinde kendiminde herseyimizi alip hazir ettim ama daha yikanacak bide canta.yapamiyom iste korkudan ben
canim benimkide yapisma dikisim en son.kat ama ondan bi icteki ip iste.benim vucudum o ipin eriyene.kadar durmasina musade etmedi sisti dikisim sag taraf dugum yerinden nohut kadar yer acildi.ordan.kanla iltihap geldi acile gittim gece dikis.acilmis dediler pansuman yapip yarin kendi doktoruna gel dediler ertesi gun gittim doktora.bakti alerjik bi yapiniz varmi dedi.evet dedim ileri derecede alerjim var.benim toza yune tuye vs.lere dediki vucut bu ipi kabul etmiyor eriyene kadar.bekleyemeyiz icerdede iltihap olusur dedi.eee dedim.yani.ne yapicaz oda dediki.ipi cekicem rahatlayacaksin dedi.tamam dedim makas sargi.bezi.falan olan tepsiyi getirdiler her iki yandaki.dugumleri.kesip yapismanin.bi icindeki ipi cekti oluyorum sandim.gozumun.onu.karardi yattim baya.sedyeye ama o gunden sonrada.rahatladim doktorun dedigi gibi.bu.sikintim olmadi istee bole canim
himm babaannesi.baksin torununa evet sende.hayalot.gibi.alisiyorsun.demek.kizcem oh.ne guzel dur.bakalim birde anne desin pesinde gezsin o zaman aglarsin benim gibii mutluluktann
zamanla alisr canimya biberonda sut icmeye gorumcemde iki aylik bebegini birakip basladi ise oglu basta icmedi biberonu hep annesini aradi cay kasigiyla verdiler sutu oama simdi alisti cocuk benim gorumcem medela aldi sut sagma makinasini gayette guzel bi bak sende istersen kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?