Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

vallaha ben hep buralardayim kizcem digerleri kayip hadi bebekleri var desem hicmi uyumuyo yahu bu cocuklarr

uyumuyo bacım uyumuyo valla ya yanında yatıcam ya hep sallicam uyuyupda bırakıyorum yarım saat en fazla 1 saat sonra uyanıveriyo o arada da ev işimi yapayım aç karnımı mı doyurayım yoksa bendemi yatıp uyuyayım karar verene karar uyanıyo zaten... şuanda da kucağımda bağırıyo uykusu geldi gene ama uyuyacağı yine 1 saat o da hep elimi tutarsa.. ahhh nelerle ugrasıyom bi bilsen başıma geleniiiii... neyse boşver sen napıyon şaka maka doğum yaklaştı valla hazırmısın?

yamiss ne geldi kizcem basina anlat cekinmee giii
ben hazir degilim daha yavv nedense korkuyorumm dogumdann kizcemm
dogum korkusundan ne kiyafet nede canta
mi hazirlayamiyorum hemen doguracam gibi geliyo hepp
evdede bi suru is var kadin cagiracam sinavim var o gecsinde ondan sonra hazirliklara baslayacam insallah o zamana kadarda zaten dogum gelir catarr

kuzum 40ın çıktıından beri kara borsa olan sensin hiçbiyerde bulamıyoz seni anlayalım aaaaaa tıktık

sorma balım ya temizlik yapıyom kendimi 40ladım ya şimdide evi kırklıyorum.
bi temzilik bi çınar yemek falan derken nasıl akşam oluveriyo anlamıyorum bile
kız ne tık tıkı ben 39. günü regl oldumya daha bitemedim

evet kizcem oglusum ben kizim hep buralardayiz ama siz yoksunuz maaleseff vahh kadersiz hayalotum tam kirki cikti tik tik yapivercekti ondada reglisi gelmis kiyamam kuzum sanaa yaaa demek uzuntuden kendini temizlige verdin vahhh vahhh sikma canini gecer bu gunlerr

bacım kv de bakacak bakmasına da ben ayrılamam gibime geliyor kuzumdan
bi görsen teyzesi ne kadar huysuz olursa olsun öyle şeker ki
içime sokasım geliyo
7 24 emişiyor olsak da memnunum halimden
hayalotumun dediği gibi alışmaya başladım sanırsam bende
valla imkanım olsa evde kalmayı bende çok istiyorum canım ama yaza tayin isteyebilmem için çalışmak zorundayım maalesef
o düğümler varyaaaaaaaaaaa Allah sezeryanı mecbur olmadıkca yapan doktorların topunun belasını verir umarım
boşu boşuna kestilerse ben dahil tüm sezeryan olanları inşallah hakettiklerini bulurlar
bebişim ne dikişi?
benim iç dikiş dışarısı estetik , yani yapıştırma
ipliklerde deride eriyenlerden, çoktan eridi gitti bile
senin nasıl çektiler ipleri anlayamadım
alerjin olduğunu nasıl anladın hem?
nasıl dayandın kuzum o acıya yaaa, Allahım birdaha göstermez umarım
bende çok soru sordum zannımca
teyzesi oğluşum da iyi sayılır, uyusa azıcık tam süper olacak
sürekli birlikte olalım o emsin bende onunla ilgileneyim istiyo
2 gündür gazı var ama teyzesi görsen nasıl ağlıyoooooooooooooo
içim parçalanıyo resmen
kakasını yapana, gazını çıkarana kadar mahvoluyo yavrum
canım ilk 6 ay eşin korunacak dedi doktor, hap 6 aydan sonra kullanabilirmişim
iğnede aynı şekilde
valla benim kanamam daha geçmediğinden hiç aklıma gelmedi tık tık olayları
hamile kalmaktan da çok korkuyorum
bir kere sezeryanı tadınca 2. çocuk hayallerim suya düştü desem yeridir
bu dönemde herkes sütün korur diyo aslında ama ben hiç güvenmiyorum açıkcası
makinayı daha almadım canım bu hafta alacam kısmetse
sütü sağıp bırakacam anneme ama bebişimi kandırabilir mi bilemiyorum
bağırmaktan yırtılmazsa iyidir

canım bende başıma gelecekleri bilmezken aynen öyleydim
doğum için gerekli şeyleri dolduramamıştım çantaya
sanki hastane çantamı hazırlarsam doğuracam gibime geliyordu
koyacaklarımı hazırlayıp kanepenin altına koymuştum
gün belli olunca da bir gün önce atıverdim çantaya
ama eşime falan yerlerini göstermiştim Allah korusun erken falan doğurursam diye
hayırlısıyla kurtulursun umarım
dualarım seninle tatlım
Rabbim yardımcın olsun

yavrum açık öğretim sınavı teeeeeeeeeee nisan da değil mi?
sınavın geçmesini beklersen ooooooooooooooooo doğurursun anam

kızçem gelemiyom ki
başımdan dert mi eksiliyo
oğlan huysuz biliyon, uyumuyo doğru dürüst
eee dikişi de patlattım, doktorlar ilgilenmiyo da burda
kafayı yemek üzereyim
2 gündür oğlum aşırı gazlı
dün halamın oğlunu defnetmişler öyle üzüldüm ki
bugün sütüm kesildi sanki o kadar az ki
bebeğim aç sürekli ağlıyo meeeeeeeeeeeeee diye ama sütüm yok
offffffffffffffff

bu arada cuma günü sonunda kadın doğumcudan sıra alabildik
araya birilerini falan soktuk da aldık şükür
tam 3 martta muayene olacam
bakalım dikişlerim ne durumda

valla ben bebisinde kendiminde herseyimizi alip hazir ettim ama daha yikanacak bide canta.yapamiyom iste korkudan ben
canim benimkide yapisma dikisim en son.kat ama ondan bi icteki ip iste.benim vucudum o ipin eriyene.kadar durmasina musade etmedi sisti dikisim sag taraf dugum yerinden nohut kadar yer acildi.ordan.kanla iltihap geldi acile gittim gece dikis.acilmis dediler pansuman yapip yarin kendi doktoruna gel dediler ertesi gun gittim doktora.bakti alerjik bi yapiniz varmi dedi.evet dedim ileri derecede alerjim var.benim toza yune tuye vs.lere dediki vucut bu ipi kabul etmiyor eriyene kadar.bekleyemeyiz icerdede iltihap olusur dedi.eee dedim.yani.ne yapicaz oda dediki.ipi cekicem rahatlayacaksin dedi.tamam dedim makas sargi.bezi.falan olan tepsiyi getirdiler her iki yandaki.dugumleri.kesip yapismanin.bi icindeki ipi cekti oluyorum sandim.gozumun.onu.karardi yattim baya.sedyeye ama o gunden sonrada.rahatladim doktorun dedigi gibi.bu.sikintim olmadi istee bole canim
himm babaannesi.baksin torununa evet sende.hayalot.gibi.alisiyorsun.demek.kizcem oh.ne guzel dur.bakalim birde anne desin pesinde gezsin o zaman aglarsin benim gibii mutluluktann
zamanla alisr canimya biberonda sut icmeye gorumcemde iki aylik bebegini birakip basladi ise oglu basta icmedi biberonu hep annesini aradi cay kasigiyla verdiler sutu oama simdi alisti cocuk benim gorumcem medela aldi sut sagma makinasini gayette guzel bi bak sende istersen kuzumm

kiz bacim sus korkuyorum sinav minav zaman geciriyorumm korkudann saka saka yok canim yani simdi halim varken sinava calisiym dedim biraz ondan sonrada islerimi yaparim temizlige kadin gelecek zaten bende sadece kyafet isini yapicam sinava calisma isini sonraya birakirsam halim kalmaz gozume gelir diye kiyafet isini sonraya biraktimm

kizcem basinsagolsun ama bebeginide dusun biraz bak sutun azalmis cocuk ac kaldi demekki yazik annesi senin sutun olmazsa ne yapsin cocukk solermisin gaz sorunu biraz boyle surecek maakesef canim yaa biraz sabrett doktordan randevu almissin iyi iyi git bakalim ne olacakk

oyyyyyyyyyy kuzummmmmmmmmmmmmm hayal etmesi bile çok kötü yaaa
iyi dayanmışsın tatlım
o acı kimbilir ne kadar zordur
ikinci de aynı hatayı yapmasınlar da çekme yeniden canım benim

bebek mağazasındaki de medela alabilirisn demişti
3-4 marka önerdi
yamiş kendininkinden memnunmuş muhtemelen ondan alacam
bebek mağazasındaki de söylemişti
çift göğüs sağabildiği için avantajlı

hiç çalışasım yok kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…