Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

gecmis olsun hayatim ask olsunnn nie oyle bisi yaptin yaaaa cok kizdim sana peki ne kadar zamn gecmistiki dikisler okadar hassaass...

ne bicim doktormus ya onlar hadi allah korusun enfeksiyon falan kaptin ne olacakmis nasil insanlar ya bunlarr
canim ama alistirman lazim sen kimildayinca uyanirsa yarir yatagina yavas yavas sirtina vur tipisla ninni falan soyle yoksa bole devam eder cok zorluk cekersin birde sen ise baslayinca hep seni ararr senin.kucaginda uyumak ister bakan kisiyede cok zor olur ne zaman basliyorsun ise kuzucuga kim bakacakk

saol canım evet eylül 13 te doğurdum sıpamı.. şimdi memm memmm annemmm huuu huuu diyoo çığlıklar atıyo arada beni cinlendrsede dünyanın ennn güzel şeyi... darısı başına inşallah sağ salim alırsın kucağına

laleeeeeeeeemmmmm kuzuummm gelemiyom yaaa bi modem bozulur bi pc bozulur şimdide pc sarj olmuyo iyimi... %7 şarjı var valla. canım kendine dikkat et erken doğum riskin varya ondan artık doğuma hazırlanıyo bedenin. iş falan yapma sen. kızının eli geçtimi canım geçmiş olsun
ne sınavı kııızzz

kuzumm dogurup dogurup gittiniz vallaha sarj kablon bozuktur belki yenisini al barii kizimin eli iylesti teyzesi cok sukur iz falanda kalmadi gibi kizcem ben kizima hamileyken dogurana kadar tin tin gezdim ama bunda gozum surekli yataga bakiyo bide bel fitigi bide mide bulantisi kusma offf off bi doguraydim artikin
acik ogretim sinavi var kizcemm hemde matematik bu halimde kafa yormak cok zor yaa

doğuran kaçıyor doğuran kaçıyor :)

merhaba nunik bebişlerimizi aldık kucağımıza ma neler çektiğimizi biz biliyoruz ne olursa olsun pozitif ol bende kum döktün, böbreklerim genişledi, suyum azaldı ve daha neleer neleer geldi başıma hamileyken defalarca hastanede yattım çıktım ama şükürler olsun ki sağlıkla kızımı kucağıma aldım iyi düşün iyi olsun

Hayirli evlat olsun hepsi insaallah ben de saglikla alirim kucagima valla pozitif olmaya çalışıyorum bakalim yarisi gitti geri sayim basladi
Hamileyken insan cok garip duygular yasiyor... sagligim cok bozuldu ama pes etmek yokk

kızçelerim nasılsınız gelemedım ben yıne malum çınar ama bu sefer 40 ucurma telaşına düştük anca gelebuıldım .çok şükür dün 40 ımız cıktı teyzeleri.rabbım uzun saglıklı omur nasıp eyler ıons cumlemızın evladına benım yavrumadaokudum ama yazamıyom suan cınar aglamaya basladı haber verım dedım öpüyrummm sakınlesınce gelcem.bu arada gaz ıcın bı ılaç buldum super artık rahatız
nunık bu arada hosgeldın canım aramıza

canım kandıramıyorum ki
yatağına yatırdım mı iğne batırılmış gibi bağırıyo
kayınvalidem bakacak da ben bırakıp çalışabilir miyim hiç bilmiyorum
çalışmak istemiyorum çünkü

canım enfeksiyon kapsam ölsem daha iyiymiş en azından doktora gitmek için bir sebebim olurmuş
nefret ettim inan herşeyden

sen doğurcan ben işe başlayacam
senin hamilelik takviminden takip ediyorum ne zaman işe başlayacağımı
26 martta başlayacam da senin kalan gününden aradaki farkı çıkarıyorum sayıyorum

gecmis olsun hayatim ask olsunnn nie oyle bisi yaptin yaaaa cok kizdim sana peki ne kadar zamn gecmistiki dikisler okadar hassaass...

saol canım benim
canım mecbur kaldım napıyım
canım geçmişti aslında dikişlerim kapanmıştı nasıl açıldı anlamadım
dikişin bitiş yeri olan düğüm sanırım en son ve en zor iyileşen yermiş
bende zorlayınca orası başıma iş açtı işte

himm kv de bakacak demek oglusuna neden calismak istemiyorsun oglusdan ayrilmak zor geliyo demii canim ya nasil datludur o simdi kimbilirr 26 martmi ya ama erken oluyo birazda keske biraz daha kalsaydin evdee neyse canim enfeksiyon falan olmasinda gecer insallah evet o dugum yeri cok aciyo vede o dugum olan yer daha zor iyilesiyo maaleseff benim de o dugum yerinden akinti oldu ben o dikis ipine alerji olmustum doktor o dugum yerlerinden kesti ipi ve icerden cekti dusun oluyorum sandim icerden uyusturmadan falan ipi cektiler bundada soyluycem ipe alerjim oldugunu ipek ip kullanacaklar safra kesesi ameliyatimdada ipek ip kullandilar o yuzden dikislerin iyilestimi oglus nasil.bu donemde dogum kontrolune dikkat et riskli donemdesin cunku hemen hamile kalma ihtimali.yuksek oluyo dogumdan sonra doktora danistinmi hap falan verdimi sut sagip birakican demi oglusa makina aldinmii ayyy ne cok soru sordum gene yavvvv

hayalot.hosgeldin kizcemm aaa.demek kirkiniz cikti maasallah size allah saglikli uzun omurler nasip etsin cinarcigaa kizz ne buldun gaz icin yaziver helee merak ettim vallaha

kızçem ilacın adı pankreoflat granül toz halinde suya yafda mamaya cay kasının ucuyla katıyorumçıktı ya kuzum cok sukur

aa ben cok kullandim o ilaci ama kendime safra kesemi aldirtiktan sonra demek bebeklerede veriliyoo dur aklimda olsun da bende kullanirim oglusuma ihtiyac olursa maasallah cinara akillandimi artik kirki cikinca akillanir bebekler derler yaa

kuzum ustunde de yazılıyor kullanılır dıye ama ben cok az koyuyorum yınedeehh ıste öyle dıyelım öyle olsunyada ben alışıyorum sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…