gecmis olsun hayatim ask olsunnn nie oyle bisi yaptin yaaaa cok kizdim sana peki ne kadar zamn gecmistiki dikisler okadar hassaass...canım mecbur kaldım ne yapayım
doktora gittim de burdakileri biliyorsun
iyice açılıp yara gibi olmadığı sürece korkulacak bişey yokmuş
ölünce ancak dikkate alır bunlar
kucakta uyuyunca koymayı bende isterdim tabi ama yatmıyo ki
kımıldadığım anda açıyo gözleri
ne bicim doktormus ya onlar hadi allah korusun enfeksiyon falan kaptin ne olacakmis nasil insanlar ya bunlarr
Mukemmelsin yaaa bayildim pozitifligine bebitonu almissindir insaallah kucagina :) ben de iki ay once tas dusurdum ardindan kum doktum simdi de suyum artti senin kadar pozitif olamiyorum ama yine de denemeliyim sanirim :) insaallah saglikla kucagima alirim ben de kuzumu
kizceler nerdesinizzz ben cok kotuyum yaaa belimden oturamiyor kalkamiyorum bel fitigim azdii yatarken saga sola donerken agliyorum resmen agridan birde surekli uykum geliyo yatmak istiyorum hep. ama sinavim var ve ona calismam lazimm yemek bulasik is guc derken aksam oluyo ne yatmaya nede sinava calismaya zaman kalmiyoo offf cok kotuyum cokk
kuzumm dogurup dogurup gittiniz vallaha sarj kablon bozuktur belki yenisini al barii kizimin eli iylesti teyzesi cok sukur iz falanda kalmadi gibi kizcem ben kizima hamileyken dogurana kadar tin tin gezdim ama bunda gozum surekli yataga bakiyo bide bel fitigi bide mide bulantisi kusma offf off bi doguraydim artikin
kuzumm dogurup dogurup gittiniz vallaha sarj kablon bozuktur belki yenisini al barii kizimin eli iylesti teyzesi cok sukur iz falanda kalmadi gibi kizcem ben kizima hamileyken dogurana kadar tin tin gezdim ama bunda gozum surekli yataga bakiyo bide bel fitigi bide mide bulantisi kusma offf off bi doguraydim artikin
acik ogretim sinavi var kizcemm hemde matematik bu halimde kafa yormak cok zor yaa
Mukemmelsin yaaa bayildim pozitifligine bebitonu almissindir insaallah kucagina :) ben de iki ay once tas dusurdum ardindan kum doktum simdi de suyum artti senin kadar pozitif olamiyorum ama yine de denemeliyim sanirim :) insaallah saglikla kucagima alirim ben de kuzumu
merhaba nunik bebişlerimizi aldık kucağımıza ma neler çektiğimizi biz biliyoruz ne olursa olsun pozitif ol bende kum döktün, böbreklerim genişledi, suyum azaldı ve daha neleer neleer geldi başıma hamileyken defalarca hastanede yattım çıktım ama şükürler olsun ki sağlıkla kızımı kucağıma aldım iyi düşün iyi olsun
aynen ole yavvv doguran gidiyo arkadass dur bakalim ben ne olucamm
hayalot.hosgeldin kizcemm aaa.demek kirkiniz cikti maasallah size allah saglikli uzun omurler nasip etsin cinarcigaa kizz ne buldun gaz icin yaziver helee merak ettim vallaha
aynen ole yavvv doguran gidiyo arkadass dur bakalim ben ne olucamm
gelicem kizcem az kaldi valla saka maka yakinda doguruyorum bende
ne bicim doktormus ya onlar hadi allah korusun enfeksiyon falan kaptin ne olacakmis nasil insanlar ya bunlarr
canim ama alistirman lazim sen kimildayinca uyanirsa yarir yatagina yavas yavas sirtina vur tipisla ninni falan soyle yoksa bole devam eder cok zorluk cekersin birde sen ise baslayinca hep seni ararr senin.kucaginda uyumak ister bakan kisiyede cok zor olur ne zaman basliyorsun ise kuzucuga kim bakacakk
cok korkuom zaten ama kadin dogumcum asla curuk iltihapli disi tutma cektir dedi bebege geciomus iltihapp..insallah cok yuregim kalkmaz kuzumu etkilemem.......
gecmis olsun hayatim ask olsunnn nie oyle bisi yaptin yaaaa cok kizdim sana peki ne kadar zamn gecmistiki dikisler okadar hassaass...
himm kv de bakacak demek oglusuna neden calismak istemiyorsun oglusdan ayrilmak zor geliyo demii canim ya nasil datludur o simdi kimbilirr 26 martmi ya ama erken oluyo birazda keske biraz daha kalsaydin evdee neyse canim enfeksiyon falan olmasinda gecer insallah evet o dugum yeri cok aciyo vede o dugum olan yer daha zor iyilesiyo maaleseff benim de o dugum yerinden akinti oldu ben o dikis ipine alerji olmustum doktor o dugum yerlerinden kesti ipi ve icerden cekti dusun oluyorum sandim icerden uyusturmadan falan ipi cektiler bundada soyluycem ipe alerjim oldugunu ipek ip kullanacaklar safra kesesi ameliyatimdada ipek ip kullandilar o yuzden dikislerin iyilestimi oglus nasil.bu donemde dogum kontrolune dikkat et riskli donemdesin cunku hemen hamile kalma ihtimali.yuksek oluyo dogumdan sonra doktora danistinmi hap falan verdimi sut sagip birakican demi oglusa makina aldinmii ayyy ne cok soru sordum gene yavvvv
hayalot.hosgeldin kizcemm aaa.demek kirkiniz cikti maasallah size allah saglikli uzun omurler nasip etsin cinarcigaa kizz ne buldun gaz icin yaziver helee merak ettim vallaha
aa ben cok kullandim o ilaci ama kendime safra kesemi aldirtiktan sonra demek bebeklerede veriliyoo dur aklimda olsun da bende kullanirim oglusuma ihtiyac olursa maasallah cinara akillandimi artik kirki cikinca akillanir bebekler derler yaa
aa ben cok kullandim o ilaci ama kendime safra kesemi aldirtiktan sonra demek bebeklerede veriliyoo dur aklimda olsun da bende kullanirim oglusuma ihtiyac olursa maasallah cinara akillandimi artik kirki cikinca akillanir bebekler derler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?