Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

çalış tatlım çalış tabi ama şu kadını da biran evvel çağır eve
yardım etsin sana
büyük işlerin bitsin sende rahat bi nefes al

oğluşun nasıl?
kaç kilo olmuş , kaç cm?
hiç anlatmıyosun

dostlar saolsun canım
yavrum için metanetli olmaya çalışıyorum da zor oluyo napıyım
bakalım doktorcuk ne diyecek
korkuyorum da kötü bişey söylerse diye açıkcası

gaz sorunu mahvetti kuzum bugün de çok çekti annesinin kuzusu
o kadar da dikkat ediyorum yediklerime oysaki

kizcem bugun doktor kontrolum vzr bakalim ne diycek doktor oglusum icin gazi mi var yine oglusunnn tatlim doktor bana sadece yediklerinden degil esen yelden bile gazi olabilir demistii hatta altini degisirken falan olur demisti gecer zamanla insallah evet medela iyi diyorlzr kizcem ama biraz pahaliymis demek calisasin yok oglustan ayrilmak zor degilmii teyzesinin datlusuu yerim onu yavv neyse ben kacar kahvalti yapicaz kizcemle sonrada oglusu gormeye gidicezz

aaaa kac gundur kimsecikler ugramamis yine hepiniz birden nerelerdesinizki anlamiyorum vallaha cokk garupp

canım ne dedi doktor
nasılmış oğluşun
gaz ahhh gaz bebeklerin en büyük sorunu sanırsam
ne zaman geçecek bu gaz problemi, kaç aylık olacak ki rahatlayacak
lansinohun siparişini verdim canım ben
bakalım gelsin de deneyecem

oglusum iyi teyzesi ikibucuk kilo 46 cm olmus ama artik yeri daralmis oglusumun 4 5 aylik olunca gaz probleminiz de gecicek canim.insallah himm lasinoh aldin demek iyi cikar insallah canim sorun cikmaz

kuzuna maşallah canım
biraz zayıf mı ne tatlım
ama taşıması kolay olur
boyu iyiymiş tü tü tü
oğlum gazman olup uçacak diye korkuyorum

meraba canlarım nasılsınız gelemedım bı turlu hepınızı cok özledım bebısler nasıl hepsını kocaman öpuyorum

zayifmi ne bilim bana ole gelmedi pek kizimda uc bucuk kilo dogmustu ya ondan sanirsam gazmanmi kiz ne yiyonda bu cocuk gazman olup ciktiii

canım benimki topiş olduğundan bana zayıf gelmiş oalbilir
ne biliyim bi tane doğurdum o da dana çıktı

valla herşeye de dikkat ediyorum canım ayaklarımdan soğuk aldım sanırsam ondan
grip olmak üzereyim ayrıca
:2:

kızlaar öff sonunda kk yı açabildim heee bu kk ya iyi bi mobil uygulama yapsalar yada siteyi mobile uygun hale getirseler ne var sankim valla bu sıpanın elinden ne çekiyorum ben yaaa bu sabah 4 buçukta hortladı resmen uyuz oğlum öğlen 1 buçuktan beri sallıyorum tam 2 de uyuttum annem geldi oğlanı sevdi uyandırdı çekti gitti dellendim daha şimdi uyudu yaa inşallah uyanmaz... evimi b.k götürüyo desem yeridir 1 haftadır süpürge açamıyorum. toplanıyo ama temizlik yok... anca havalandırırsam bi o yani..

lalem kuzum nasılsın görşmeyeli doğumda iyice yaklaştı haaa hade doğur artıkın oğluş nasıl kuzum geçmişi okuyamıyorum korkumdan tam başlarım efe uyanır diye.. hazırlıkların tamammı..

esham nerelerde yaa nezamandır hiç görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…