kiz bacim sus korkuyorum sinav minav zaman geciriyorumm korkudann saka saka yok canim yani simdi halim varken sinava calisiym dedim biraz ondan sonrada islerimi yaparim temizlige kadin gelecek zaten bende sadece kyafet isini yapicam sinava calisma isini sonraya birakirsam halim kalmaz gozume gelir diye kiyafet isini sonraya biraktimm
kizcem basinsagolsun ama bebeginide dusun biraz bak sutun azalmis cocuk ac kaldi demekki yazik annesi senin sutun olmazsa ne yapsin cocukk solermisin gaz sorunu biraz boyle surecek maakesef canim yaa biraz sabrett doktordan randevu almissin iyi iyi git bakalim ne olacakk
baktimda cikmyo bende yaaa album falan
kizcem bugun doktor kontrolum vzr bakalim ne diycek doktor oglusum icin gazi mi var yine oglusunnn tatlim doktor bana sadece yediklerinden degil esen yelden bile gazi olabilir demistii hatta altini degisirken falan olur demisti gecer zamanla insallah evet medela iyi diyorlzr kizcem ama biraz pahaliymis demek calisasin yok oglustan ayrilmak zor degilmii teyzesinin datlusuu yerim onu yavv neyse ben kacar kahvalti yapicaz kizcemle sonrada oglusu gormeye gidicezz
kizcem bugun doktor kontrolum vzr bakalim ne diycek doktor oglusum icin gazi mi var yine oglusunnn tatlim doktor bana sadece yediklerinden degil esen yelden bile gazi olabilir demistii hatta altini degisirken falan olur demisti gecer zamanla insallah evet medela iyi diyorlzr kizcem ama biraz pahaliymis demek calisasin yok oglustan ayrilmak zor degilmii teyzesinin datlusuu yerim onu yavv neyse ben kacar kahvalti yapicaz kizcemle sonrada oglusu gormeye gidicezz
oglusum iyi teyzesi ikibucuk kilo 46 cm olmus ama artik yeri daralmis oglusumun 4 5 aylik olunca gaz probleminiz de gecicek canim.insallah himm lasinoh aldin demek iyi cikar insallah canim sorun cikmaz
oglusum iyi teyzesi ikibucuk kilo 46 cm olmus ama artik yeri daralmis oglusumun 4 5 aylik olunca gaz probleminiz de gecicek canim.insallah himm lasinoh aldin demek iyi cikar insallah canim sorun cikmaz
zayifmi ne bilim bana ole gelmedi pek kizimda uc bucuk kilo dogmustu ya ondan sanirsam gazmanmi kiz ne yiyonda bu cocuk gazman olup ciktiii
zayifmi ne bilim bana ole gelmedi pek kizimda uc bucuk kilo dogmustu ya ondan sanirsam gazmanmi kiz ne yiyonda bu cocuk gazman olup ciktiii
meraba canlarım nasılsınız gelemedım bı turlu hepınızı cok özledım bebısler nasıl hepsını kocaman öpuyorum
bak nazar degdirecek cocuga maasallah de kizz sen ayaklarini usuttuysen oda sancilaniyordur dikkat ett canim
merhabaaa kiz nerelerdesin biz ayniyiz canim ya ne olsun sen neler yapiyon bebis nasill
bak nazar degdirecek cocuga maasallah de kizz sen ayaklarini usuttuysen oda sancilaniyordur dikkat ett canim
slm canım hoşgeldinnSlmlarrr herkese
merhaba tek hamis ben varim canim benimde dogum yakin:)Hos bulduk :) hamis var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?