Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

olabılır kızçem kilodasım ondandır :26:ama alıstırman gerek bı sekıldede nasıl:44:bıde ben fön makınesını acıyorum hemen o sekılde duymuyor benım gıcırtılarımı

anası olsun da sesin önemi yok oğlum için
ama anası bıraktı mı çıt çıkmasa da uyanıyo

laleemm naptın kuzum doğum yaklaştı.. kızın nasıl oldu?

lalem nasılsın canım görüşemedik hiç son gelişmeler ne sancın fılan varmııı geliyomu oğluşş :))

ağlayarak yaptıgım bı gercek cınar uyuyo 20 dk yapıyıorum uyanıyo bırakıyorum dalıyo koyuyorum baslıyorum uyanıyo bırakıyorum

lalem dogurdunmuuuuu

lalem nerelerdesin yavrum yaaa çok merak ediyoruz seni
doğurdun mu yoksam yaaa günün de geldi
acayip merak ediyorum seni
gel de bi ceeee de bize nolur

kizcelerrrr ben geldimm ya kafayi yedim kac gundur kk ya giremedim sifre yanlis dedi durdu kac defa yeni sifre istedim gelmedi en.son.admine e posta yolladim da oda tee iki gun.sonra dondu yeni sifre yolladi ya sizlerede yazamadim girip okuyordum ama yazamiyordum neyse en sonunda.geldm iste bugun doktor kontrolm vardi yine.gittm doktor bu cuma degil.diger cuma sabah 8 30 da burada ol 10 30 da ameliyatin.dedi nst falan.cekildi hersey gayet iyi dedi oglum ucbucuk.kilo 49 cm olmus maasallah bende uc gundur kiyafet isleriyle ugrastim cantami falan hazirladim doktor eger agrin.sizin olursa gel alirim daha.oncede dedi ama ben bi.sikinti olmadigi surece beklemek istiyorum gunu dolana kadar iste boyle canlarrr bizde haberler
siz.anlatin bakem siz.neler yaptiniz.ben yokkene ogluslari.buyuttunuz.maasallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğurdun sanmıştım artık hee demek haftaya cuma geliyo bebişimiz he hade bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah... bizim bu aralar uğraşımız çok kuzum hangibirini anlatam... 1 nisan evlilik yıldönümümüz kutlama telaşı var... oğluşumun pipisinde sünnet derisi kapalı olduğundan sünnet olcak. onun hazırlıklarına başlıyorum yavaş yavaş. bizde durumlar böyle kuzum. sein kızçen napıyo? seviniyomu bebiş geleceğine..

dogurdun sandım gelmeyınce herseyın yolunda gıtmesıne sevındım tatlım inşallah dogumunda cok guzel gecer oğlusunu alırsın kucagına boyu ve kılosuda gayet ıyı buarada

Son düzenleme:
himm demek evlilik yildonumun kizcemm eee ne planladin nasil kutlayacaksin bakalim
sunnet isi kolay diyorlar simdi ama yinede biraaz sikinti yasarsin maaleseff canim neyse havalar isinmadan yaptir kurtul bari
kizcem ne yapsin yamisim bebegin kiyafetlerie ugrasip duruyo hep ben katlayip koyuyorum cekmeceye bes dakika sonra bakiyorum yine cikmislar seviniyo gibi ama birazda kiskanclik var sanirim dun nst ye girdik kendiyle diyoki offff anne bu bebek cok ses yapiyo hadi gidelim basim agridi diyo dogupta aglarsa bebek ne yapicaz bilmiyorum valla
dogurdun sandım gelmeyınce herseyın yolunda gıtmesıne sevındım tatlım inşallah dogumunda cok guzel gecer oğlusunu alırsın kucagına boyu ve kılosuda gayet ıyı buarada
yok esham dogurmadim daha ama yeter ya artik su bi haftada cabucak gecsin yatamiyorum kac gundur kollarim uyusuyo hep kusuyorum idrarimi tutamiyorum dogursam bi rahatliycam valla evet teyzesi doktorda dedi oglusumun boyu kilosu iyiymis sen neler yapiyon oglus nasil sen nasilsin bi sorun yoktur umarim

offf kizlar nerdesiniz yine ya yoksunuz hic biriniz

hosgeldin canim ne yapiym ya agrilarla uykusuzlukla savasip duruyorumm sen ne yapiyorsunn

ah o son dönemdeki agrılar kasılmalar yok mu cok kötü eder ınsanı ama senınde kurtulmana az kaldı eli kulagındadır yoksa dogurdunmu lalem
bende napıyım oğlanla ugrasıp duruyorum yenı uyuttum mesai bıttı bugunluk :))

yok kizcem benim oglan cikacak ama ben izin vermiyorum bekle diyorum biraz daha cok fazla kasilma var canim ya evet az kaldi agdaya gidicem yarin ama cokk tirsiyorum dun kasimi aldirdim agladim resmen halada aciyo kasim valla pazarda alisveris yapilacak eve pazarteside temizlk hafif bi silme supurme ondam sonrada uc gun yaticam cumayada dogum insallah
himm uyudu demek senin oglan e sabaha kadar kalkmiyormu bir daha eger oyleyse super vallaha

ahhh kizlar yaa son gunlerimde yapayalniz biraktiniz beni hepinizin alicagi olsun kustum hepinizede isteeee

ahhh kizlar yaa son gunlerimde yapayalniz biraktiniz beni hepinizin alicagi olsun kustum hepinizede isteeee

kuzum vallahı vakıt bulupta oturamıyorum suraya.sen anlarsın bızı en ıyı anlıycak kısı sensın bızden once annelıgı tattın.çok az kaldı dogumuna son gunler rabbım yardımcın olsun saglıcakla kucagına al ıns meleğini yakısıklı oglunu..dualarım sneınle hep aklımdasın unutulmadın lalem.

demek cuma gunu he cınarda cuma gunu dogmusturabbım saglıcala kucagına almayı nasıp etsın lalem benım esım ıs degısıklıgı yapıyor cınarın pıpısı ıltıhaplandı bılıyorsun zaten huysuzdu sımdı hepten asabı.kosturup duruyorum cogu zaman annecımı bıle arayamıyorumama cok sukur bugunumuzerabbım boyle yorgunluklar nasıp etsı meleklerımıze saglıklı gunler versın ıns

himm o zaman oglani sunnet ettirmelisin hayalotum yoksa bu iltihaplanma surekli tekrarlar benim yigenimde boyle olmustu en son sunnet ettirip kurtuldular
evet canim oglum cuma gunu geliyo doktor birgun sec dedi carsamba persembe cuma bende cuma dedim mubarek gunde dogsun kuzum istedim
bende sizlerden iyi sayilmam canim ya benim kiz dizanteri olmus kac gundur ates kusma ishal su son gunlerimde o kadar yorgunumki anlatamam insallah bi an once atlatirda kardesinede bulasmaz cunku bulasiciymis bu illet yarin tekrar goturucem hastaneye ilaclarin faydasi olmadi serumda ise yaramadi olmazsa bi kac gun yatirsin doktor yoksa bebekte gelince ilgilenemezsem kizimla allah korusun daha kotu olurr
esin is degisikligimi yapiyo yeni plani ne peki allah cinarin yuzu suyu hurmetine yolunu acik etsin canim
allah bebislerimizide bize bagislasinn

hicbiriniz gelmeyin tamammi iki kelimede yazmayin

hicbiriniz gelmeyin tamammi iki kelimede yazmayin

kuzummm yapma böleee valla hep aklımdasın ama inanki pcye çok oturamıyorum. bütün gün oğlanla uğraşıyorum. onu sallarken biraz oturabilirsem oturuyom o da yemek yemezsem. küsme banaaaa nütfeeeenn sen nasılsın cuma günü oğluş geliyo heee hazırmısın kim var yanında eşin ne alemde.

nasil oluym canim ya oyle hissiz duygusuz bi haldeyim hazirliklar tamam yanimda esim var simdilik kv doguma giderken gelecek cuma sabah gidicez
esim simdilik insan olmus gibi gozukuyo ama ne denli inanilir bilmiyorum hep sevdigini soyluyo benim kiymetimi bilemedigini bana cok buyuk haksizliklar ettigini soyluyo benim bu dunyadaki en degerli varligim sensin dedi az oncede hicbisey senden onemli degil diyo ne bilim bende evet evet deyip geciyorum ona tekrar guvenip hayal kirikligina ugramak istemiyorum cunku butun guvenimi.sevgimi hep suistimal etti oyle iste canim
eee sen neler yapiyon oglani buyuttun iyice maasallah ana ogul gezip tozmalar falan yapiyonuzmu baharda geldi bu arada dizanteri salgini var dikkat et oglusa.benim kizim oldu bi hafta neler cektim valla kusma ishal ates simdi biraz daha iyilesti cok sukurr

guzel gunler mazide kalmis ben hala ruyada

kuzucum inşallah sağlıklı bir şekilde doğurmuşsundur topiğimizin son bebişini biricik yavrunu rabbim analı babalı büyütsün inşallah adını hala bilmediğimiz meleğini

canım tam da ameliyat günün girebilmişim siteye
valla ne desen ne yapsan haklısın çok yalnız bıraktık seni
ama inan çok zor durumdayım ben
kağanım aşırı huysuz
ben işe başlamak zorunda kaldım
ben gidiyorum diye de üstüme bir düştü bir düştü ki sorma
sürekli anne istiyo kimseye gitmiyo inan helak oldum
Allahım sana kolaylık versin ikinci çocuğu şu an aklım kesmiyor benim

ahh ahhh o son günler varya o son günler gerçekten çok zordu
allahım bir avazda kurtarsın diyecem ama o sözü şöyle değiştireyim umarım çok canın yanmaz kuzum
muhtemelen sen şu an yürüyüşe kaldırılıyorsun hastahanede
o günlerimi hatırladıkca kanım çekiliyor resmen
Allahım sana yardım etsin
tüm dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…