himm o zaman oglani sunnet ettirmelisin hayalotum yoksa bu iltihaplanma surekli tekrarlar benim yigenimde boyle olmustu en son sunnet ettirip kurtuldular
evet canim oglum cuma gunu geliyo doktor birgun sec dedi carsamba persembe cuma bende cuma dedim mubarek gunde dogsun kuzum istedim
bende sizlerden iyi sayilmam canim ya benim kiz dizanteri olmus kac gundur ates kusma ishal su son gunlerimde o kadar yorgunumki anlatamam insallah bi an once atlatirda kardesinede bulasmaz cunku bulasiciymis bu illet yarin tekrar goturucem hastaneye ilaclarin faydasi olmadi serumda ise yaramadi olmazsa bi kac gun yatirsin doktor yoksa bebekte gelince ilgilenemezsem kizimla allah korusun daha kotu olurr
esin is degisikligimi yapiyo yeni plani ne peki allah cinarin yuzu suyu hurmetine yolunu acik etsin canim
allah bebislerimizide bize bagislasinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizcelerrr ben geldim ne var ne yok beni merak ettiginizi duyar gibiyimm yamisim ve zirsizim evet sonunda oglus geldi bugun teyzeleri oglum 3bucuk kilo 50 cm bir gibi dogum yaptim kizimda cok mutlu oldu kimseyi karistirmiyo kardesine o bizim ellemeyin aglar diyo simdi yuruyuslere devam ediyoruz suyum cikti resmen cok terliyorum cokkk bide vc ye gidersem bi sikintim kalmayacak. oglumun adi daha belli degil yamisim yarin eve gecince dusunucez artik ama oglum kus sizle bizi cokkk yalniz biraktiniz cokneyse iyilesince sorar oglum hepinize hepinizi optummm:):)
guzel gunler mazide kalmis ben hala ruyada
laleeeeeeeeeeeeeee dogdumu bebisssallahim anali babali buyutsun anasina babasina vatana hayirli bir evlat olsun simdi ne heyecanli neseli olur sizin ev meleginizle rabbim bir omur boyu ayirmasin yavrularini birbirlerinden cadi kizinda demek elletmiyor bak sen cadi yaaaaaa kizcem bende bayrama turkiyeye geliyorum ani karar verdim 10 dk icinde bilet bulup ok lettim daha kimsenin haberi yok annemde yalvarip duruyor tel gel diye sokkkkk olcak beni karsisinda gorunce hizli gaciyim ben
kizcelerrr ben geldim ne var ne yok beni merak ettiginizi duyar gibiyimm yamisim ve zirsizim evet sonunda oglus geldi bugun teyzeleri oglum 3bucuk kilo 50 cm bir gibi dogum yaptim kizimda cok mutlu oldu kimseyi karistirmiyo kardesine o bizim ellemeyin aglar diyo simdi yuruyuslere devam ediyoruz suyum cikti resmen cok terliyorum cokkk bide vc ye gidersem bi sikintim kalmayacak. oglumun adi daha belli degil yamisim yarin eve gecince dusunucez artik ama oglum kus sizle bizi cokkk yalniz biraktiniz cokneyse iyilesince sorar oglum hepinize hepinizi optummm:):)
laleeeeeeeeeeeeeee dogdumu bebisssallahim anali babali buyutsun anasina babasina vatana hayirli bir evlat olsun simdi ne heyecanli neseli olur sizin ev meleginizle rabbim bir omur boyu ayirmasin yavrularini birbirlerinden cadi kizinda demek elletmiyor bak sen cadi yaaaaaa kizcem bende bayrama turkiyeye geliyorum ani karar verdim 10 dk icinde bilet bulup ok lettim daha kimsenin haberi yok annemde yalvarip duruyor tel gel diye sokkkkk olcak beni karsisinda gorunce hizli gaciyim ben
kızçem sen nerelerdesin yaaaaaaa
hiç uğramaz oldun
biz doğurduk dağıldık, senin nerelerde olduğunla ilgili hiçbi haber neyim yok
özlettin kendini valla
gel ara sıra
ohhhh tatile gelcen yani
Allah o günlere ulaşıp aileni görmeyi nasip eder umarım
senin adına çok sevindim
tesekkur ederim canm seram sagol coktandir kayipsin ne alemdesin bakalim ne var ne yok bayram derken ramazan bayramimi ramazan bayramina mi geliyorsun ayy ne guzel alieni gormis olursun biliyoruz canim ne hizli gaci oldugunu:
canim ara sira giriyordum son birkac haftadir basima gelmeyen kalmadi sukur yavas yavas toparlaniyorum konuda acmistim hirsiz ne var ne yok aldi gitti bizede kredi odemesi kaldi yetmedi ev sahibi kirayi artirmis bizde bankaya arayip soylemedik tabiki hergune emlakci ceza kesmis toplana toplana buyumus o cezalar ondanda yedik kazik taksitle birseyler aldigimiz yer bittigi halde para kesmis ulasmak tam bir haftamizi aldi ulasdikda ne oldu koca bir fossscikacak para varmis ne yapalim dedik enistenle canimiz sag ona sukur ettik heeeee tatile gelecem canim turkiyeme bayramda ordayim onun icin sIKI bir diyete girdim sizler nasilsiniz nasil gidiyor meleginle gunlerin tadini cikar buyuyunce cok fena oluyorlar benim buyuk ingiltere kralicesi kesinlikle laf soylenmiyor hanim efendiye
oyy kuzummm bnm allah analı babalı büyütsün inşallah canım küsmeyin yaa sen daha iyi anlarsın kuzum ama yaa çocukla uğraşmanın ne demek olduğunu... adını bulun artıkın şu bebenin yaw aaa isimsiz kaldı yavrum
aman da aman , aman da aman geldi demek paşa
kokla annesi onu bizim yerimize de
ne güzel kokuyordur şimdi o
kızının sahiplenmesine de sevindim tatlım
Allahım evlatlarınla bir ömür mutluluk verir inşallah
kız küsme anam derdimiz çok biliyosun yoksam hiç istermiydik seni yalnız bırakmak
adını koyduğunuzda bize de söyle heee , merak ediyoruz
valla lalem ben ilk 30 gün sanırım çektim o teri
vücudun temizleniyo lohusa teri dediler
Allahım yardımcın olsun , öpüyorum seni çok
bi ara doğum hikayeni de paylaş kız
nasıl geçti doğum
ağrın sızın çok mu
canım benııımmmmmm hayırlı ugurlu olsun Allahım analı babalı buyutsun cok sevındım oğlusunu ve kızını öp benim yerıme
aklımdaydın merak ettım senı hemen gırdım kk ya musaıt oldukca gır görüselim tatlım öptüm
ramazan bayramina geliyorum canim daha once gelcekdim yine ramazana denk gelcek diye en iyisi bayram olsun 3 ay kalcam seneye dusunuyordum anaammm kv kp esimi cagirmislar oglum seneye turkiyeye gidiyoruz cocuklarida goturelim deyince hemencicik aldim biletlerihuzur vermiyorlar yok be yavrum espiri yaptim nerem hizli dana kadar oldum daha ogretmenlik okuyorum oda haziranda bitiyor hem onu beklemis oldum yoksa uzayacakdi oda cikacak aradan bebeklerini op benim yerime iyi bak annesi kuzulara
Merhaba arkadaşlar bende yeni gebe sayılırım 10+3 bugün.ama evliliğimle ve kocamla ilgili ciddi sorunlarım var.gebelikten öncede vardı ama bu aralar dayanılmaz oldu. Öyle ki eşim eve gelmesin ben hep annemde kalayım istiyorum.bu zor günler geçecek minbilmiyorum. Tek korkum bebeğimin etkilenmesi
canim benim oncelikle hosgeldin
bak bosuna karnindaki bebegi uzuyorsun hem nedir ciddi sorununuz anlatmak istersen dinlerim ya ben ne yapiym canim benim actigim konularimi ac oku neler yasadim hamile halimle ama cocuklarim icin dimdik ayakta durmaya calisiyorum bak karnindaki masum bebegine eziyet etme ne olur herseyin bi cozumu vardir mutlakaa
lalem kuzum anca gırebıldım cok sukur sag salım aldın kucagına paşamızırabbım uzun saglıklı omurler nasıp etsın ayyy dur halay cekeyım bı
ooo sera hanımlar gelmişler efendim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
sagol canim bebis nasil sen nasilsin sunnet oldumu oglusun
isimde hala kararsizis canim ya bulunca soylerim mutlaka size
yamisy hosbulduk yavrim ne yapayim cok doluyum bu ara okulun bitmesine az kaldi surekli sinav var herkes hocam sinavlari verirsek haziran sonu bitermi dediler toplu halde oda sagolsun oylama yapti ve Kabul edildiyani bacin 30dan sonra diplomali olcak turkiyeden gelincede mastir yapacam cok calisiyorum son sinavlara ara sira girerim bacim cunku diyette yapiyorum zaten son 10 yildir ben hep yapiyorum sibel cana dondum kizzzzzzzzz al ver al ver nereye kadar bakalim
lalecim uzulme yavrum yaaa sera bacin 3 yildir gormuyor ailesini benim ufakligi tanimiyorlar oglumuda gorduklerinde 4 yasindaydi ayni sekilde buyugude oyle ne yapalim hayat insana secme hakki taniyor bazen rabbim senide kavustursun ailene biran once onlar gelmiyormu bebekde oldu ya
yok kuzum daha olmadı sünneti mayıs gibi düşünüyorum sünnetni. ismede karar verin artıkın canım aaaa çocuk askere gidecek
ooh hadi bakalım hayırlı olsun hep başka topiklerden okuyorum çocukların maceralarını arada gelde yaz burayada yaw küserim haaa zaten kitap çıkarmadın
3 yildir gormuyon demek aileni zor canim ya gurbetlik valla bizimkiler sanirim haziran sonu temmuz basinda gelecekler canim benim kizimda annemleri falan pek bilmez bazen telefonda falan konusunca anneannem var benim falan diyo ama gorse tanimaz ne yapalim kuzum bizimde kaderimiz boyleymiss yapicak bisey yok maalesefyamisy hosbulduk yavrim ne yapayim cok doluyum bu ara okulun bitmesine az kaldi surekli sinav var herkes hocam sinavlari verirsek haziran sonu bitermi dediler toplu halde oda sagolsun oylama yapti ve Kabul edildiyani bacin 30dan sonra diplomali olcak turkiyeden gelincede mastir yapacam cok calisiyorum son sinavlara ara sira girerim bacim cunku diyette yapiyorum zaten son 10 yildir ben hep yapiyorum sibel cana dondum kizzzzzzzzz al ver al ver nereye kadar bakalim
lalecim uzulme yavrum yaaa sera bacin 3 yildir gormuyor ailesini benim ufakligi tanimiyorlar oglumuda gorduklerinde 4 yasindaydi ayni sekilde buyugude oyle ne yapalim hayat insana secme hakki taniyor bazen rabbim senide kavustursun ailene biran once onlar gelmiyormu bebekde oldu ya
himm mayista yapican demek sunneti iyi olur havalarda tam isinmamisken cocuk hem caninin acisini hem sicagi cekmemis olur bende sanirim haziran gibi yaptiricam cunku buyuyunce daha sikintili olur kucukken yaptirmak en iyisi diyorlar bakalim kismett
Merhaba arkadaşlar bende yeni gebe sayılırım 10+3 bugün.ama evliliğimle ve kocamla ilgili ciddi sorunlarım var.gebelikten öncede vardı ama bu aralar dayanılmaz oldu. Öyle ki eşim eve gelmesin ben hep annemde kalayım istiyorum.bu zor günler geçecek minbilmiyorum. Tek korkum bebeğimin etkilenmesi
laleeeemm nirelerdesin kuzuuu hala isim koymadınmı çocuğanası gidiyo iki çocuk evde havalar nasıl? kim var yanında sağlığın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?