Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

sonunda gelebildim.okuyabıldıgım zamanlarda oldu ama son hafta okuyamadım hıc .mevlüt telaşına kapıldım tek başımayım bılıyosunuz yardım edenım yok.
önce yaparım zannettım butun evı dagıttım temızlıge basladım ama cınar ıyıce huysuzlandı o savas alanının ıcınde cınarla bı basıma aglamaktan sınırden geberdım.inanın pcyı acmak teli alıpta annemi bile arayamadım.eşim kadın tutayım desede inat ettım laf olur dıye:26:
son 1 hafta zaten yusuf yusuf ederken yetıstım ama ömrümden ömür gitti.
çınarın adağı vardı mevlütte pilav la onu dagıtayım dedım.ama oda sayılmıyormus çünkü annem babam kaynanam babam yani 1.derece akrabaların yememesi gerekmişben sadece ben ve eşimin ev hanesin yemiycegını bılıyodum çevremdekılerde oyle bılıyodu ee tabı mevluute eşim ve benım dısında herkes yedı.bi hoca var tanıdık eti sordu anlattım olmaz dedi sayılmaz sonra eşim 2 hocaya daha sordu ama olmuyomus kısmet şimdi bu hafta sonu adağı tekrarlıycaz.rabbım inş diğerinide kabul etmiştir nediyelim
lalem kuzum nasılsın canbonlarım az kaldı oglusunu kucagına almana

canım sadece hamilelikte mi başladı ağrı
valla ben ikinciyi yaparsam da belden isterim
doğar doğmaz bebişimi görmek , ilk ağlama sesini duymak ve onu koklamak isterim
dikiş yeri ağrıyanlarda mı oluyomuş off yaaa

hayalotum çınarla ev işini nasıl yapıyosun?
çınar uyurken mi yoksa onu kanguruya falan koyarak mı
benim ki hep kucak istiyo da

dogumdan sonra benim bel agrim hic gecmedi bu iste gariplik var neden hala gecmedi diye annemle doktora gittik doktor bana senin belinde igne ters etki yapmis maalesef fitik baslamis dedi bende nasil yani ozaman neden yapiliyo ki bi igne fitik yapiyorsa dedim dediki bazi insanlarda olmuyo yapi meselesi dedi fizik tedaviye basladik iki defa gittim ucuncuye gidemdim safra kese ameliyatim cikti bu seferde ondan sonrda kizm surunmeye basladi beni istiyordu surekli birakip gidemedim sonrada hamilelik vs vs derken bugune geldik maalesef simsi yatakta donerken agliyorum acida dusun halimi kuzum valla evet ablam ikinci hamileliginde hep derdi dikisim aciyo sanki cocuk ordan disari cikacak saniyorum diye kac kere gece acile goturduk dikislerindeki sanci ve kasilma yuzunden ama bende ole bi sorun olmadii cok sukur birde onu kaldiramazdim vallaha

GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi

kiz hayalot sen minnacik oglanla evi dagitip temizligemi basladin pes pes pes artik sana hic bisey demiyecegim bak zaten rezil olmusun umarim aklin basina geldi kadin cagirsan me vardi yani yok illa kendi rezil olacak dun bana kadin geldigi halde ben yoruldum imdat diye bagiracaktim nerdeyse gecede yatamadim yorgunluktan yaptigimda sadece kadina yemek ve perdeleri makinaya atip cikarmak sendeki cesarete hayran kaldim dogrusu
evet adak etiyle mevlut olmazmis bende komsudan duymistum gecen neyse silma canini tekrarlarsiniz bisey olmaz
evet kizcem benim dogurmama da az kaldi vallaha bakalim bn ne yapacam iki sipayla bu arada oglun nasil iyimi buyudumu biraz bakalimm :thumbup:

bu arada kizlar bisey sorucam ya ben artik yemek yiyemiyorum canim istemiyo zorlayarak yersemde geri cikariyorum hazmedemiyorum sizde boyle olmusmuydunuz yoksa bendemi bi anormallik var

kıyaamam kuzum yaaa
fıtığı anlamak için hangi bölüme gittin peki hastanede
bende korkuyorum bu iğneden
ayy yeniden hamile kalırsam korkusu düşürme yüreğime yaaa
dikişlerim acırsa ne yaparım ki ben off
sezeryan olmasaydık keşkem, ama kader de varmış napalım

bu arada kizlar bisey sorucam ya ben artik yemek yiyemiyorum canim istemiyo zorlayarak yersemde geri cikariyorum hazmedemiyorum sizde boyle olmusmuydunuz yoksa bendemi bi anormallik var

oy yavrum benim yaaaa
ben öküz gibi yiyordum ama benim durumum özeldir belki bilemeyecem tatlım

basa gelen cekilir kizcem ne yapalim iki seneye kadar hamilelik dusunmezsen bise olmaz diyo doktorlar ama bilemiycemm ki kuzum ben ilk dogum doktoruma gittim kizcem oda beni ortopediye yolladi ortopedi fitik tehsisi koydu ama dusun ameliyatin uzerinden bes ay gecmisti ben kizimi alamiyordum besikten ben oturamiyordum sandalyeye veya yere ahhh ahhh neler cekmisim yahuuu
oy yavrum benim yaaaa
ben öküz gibi yiyordum ama benim durumum özeldir belki bilemeyecem tatlım

bilmiyorumki canim ya bende kizimda yer yer doymazdim ama bunda ole degil dun gece yine yediklerimi cikarmadan yatamadim midem bosalinca uyuyabildim zar zor

iki sene umarım olmaz hamilelik kzuum yaaa
doğum yapar yapmaz ağrımaya başladı belin ve hiç geçmedi mi?
oyy yaaa korkutuyo bu epidural sonradan ne sıkıntılar çıkarır diye

canım her gebelik birbirinden farklı geçiyormuş
az kaldı sabret tatlım
kocan evde değil yaaa senin yanında kim kalıyo?
allah korusun doğum falan başlarsa

kimse yok canim yanimda ama yakinda akrabalar falan var esimin gorumcemin evi yakin yani bi telefon yeter esim yokken kafami dinliym biraz dedim o yuzden kimseyi ben istemedim ozellikle allah yardimcimiz olur insallah bisey olmaz zaten yarin geliyo esim

laleemm naptın kuzum doğum yaklaştı.. kızın nasıl oldu?

Son düzenleme:

kuzum gene de dikkatli ol aman diyim
telefonu duyarlar duymazlar
Allah korusun düşer şaşarsın da
kafanı dinle dinlemesine de kendini de tehlikeye atma
doktora gittin mi
ne zamanmış doğumun tarih verdi mi yeniden

lalem nasılsın canım görüşemedik hiç son gelişmeler ne sancın fılan varmııı geliyomu oğluşş :))

hayalotum çınarla ev işini nasıl yapıyosun?
çınar uyurken mi yoksa onu kanguruya falan koyarak mı
benim ki hep kucak istiyo da
ağlayarak yaptıgım bı gercek cınar uyuyo 20 dk yapıyıorum uyanıyo bırakıyorum dalıyo koyuyorum baslıyorum uyanıyo bırakıyorum

lalem dogurdunmuuuuu

ağlayarak yaptıgım bı gercek cınar uyuyo 20 dk yapıyıorum uyanıyo bırakıyorum dalıyo koyuyorum baslıyorum uyanıyo bırakıyorum

lalem dogurdunmuuuuu

benim oğlan benim odadan çıktığımı bile hissediyo yaaa
pazar günü sınav yüzünden kvye bıraktım diye daha bi nazlı
kucağımda uyudu gene bugün , kımıldasam uyanıp ağlıyo
sanırsam bırakacağımdan korkuyo

lalem nerelerdesin yavrum yaaa çok merak ediyoruz seni
doğurdun mu yoksam yaaa günün de geldi
acayip merak ediyorum seni
gel de bi ceeee de bize nolur

olabılır kızçem kilodasım ondandır :26:ama alıstırman gerek bı sekıldede nasıl:44:bıde ben fön makınesını acıyorum hemen o sekılde duymuyor benım gıcırtılarımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…