stresten birşey hissedemiyorum :(

Bnde arkdsmn nişanı icin bile dha heyecanlym,cok garip gercktn :)

İnşallllaahhhhhh :) kesinlkle oyle biz her ayrntya takıldgmzdan mıdr dha cok yıpranyrz..hic düğünm icin bitsede kurtlsam diyecgmi düsnmzdm

Ne için bu stres peki? Nasıl geçecek aksilik çıkar diye mi? Ailenden ayrılacaksın diye mi? İlgi senin üstünde olacak diye mi? Daha aklıma gelmeyen sebepler olabilir. Önce bunun kaynağını bul ve herşeyin güzel olacağına kendini inandır. Stres yüzünden en özel gününü ileride flu hatırlayacağın hale getirme. Hafızana net olarak kaydet.
Herşey yolunda gidiyorsa stres çok yersiz.

Ben aşırı stres yapmadım ama düğünüm nasıl geçti anlamadım diyebilirim. Aptallığımdan yemek yemeyi atladım ve kan şekerim düştü. Tek aksiliğim. Toparlanana kadar oturdum kaldım. Ben göbek atarken herkes sırayla iyi misin diye sordu. Şimdi olsa düğün yapmazdım ya neyse.

Hem aksilik cıkcak korkusu hem 6 ay nişanlilikta nisanlmn ailesnin hc biseyle ilgilenmemesi yordu sanrm

Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yok bu durum ne kadar sürer

Ayni sorunlari bende yasadim bundan 3 yil once.hatta okadar ki dugunumden 4 gun once kuafore saclarimi boyatmaya gittim kuafor ne dese begenirsin aaaa arka tarafinda sacin dokulmus sac kiran olmussun.... Bi gosterdi aynayla resmen ceviz buyuklugunde bi yer kel olmus allahtan saclarin arasinda gorunmuyor.sonra dugun gunu sac yaptirmaya gitti bu seferde baska yerde dokulmus.hep stresten.dugun salonuna girince olay bitio.bi oynadim bi oynadim hic oturmadim stres mitres kalmadi valla :))))

Herks byle soyledgne gore guvenyrm herkse 6 gun dha sabredyrm:)

canım bende yeni evli sayılırım birinci yılımız dolacak haftaya nasipse, seni çok iyi anlıyorum çünkü bende öyleydim tahammülsüzlük,ağlama krizleri çevrendekilerle sürekli tartışma hali .... hepsi stresten korku heyecan karışımı bişey oluyor insan eskiler der ya hem giderim hem ağlarım o hesap. Geçiyor hepsi kendinide çevrendekileride yıpratmamaya çalış şöyle düşün kıza bi süre sonra kendi düzenlendiğin evde ayaklarını uzatıp oturucan az kaldı

Hepsni özetlemissnz :)) artık iple çekyrm

Tecrübeyle sabit hiç merak etme ilerde gülerek hatırlaycan

Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yok bu durum ne kadar sürer

Strese iyi gelen tamamen bitkisel ilaclar var. Arastirmani oneririm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de bu çarşamba kına 18'i pazartesi de düğünüm var kendime şunu aşılıyorum "aman 4 saatlik bi şey gitcez, eğlencez gelcez o kadar" o zaman çok stres kalmıyor sanki. Sen de bir dene istersen:)

Sanki başkasının düğünü gibi
Gitcez yicez iççez gelcez ahaha

Kiyamam ya ben ablamin dugununde dahi yasamistim o stresi ama gecer diye dusunuyorum zaten dugun bittikten sonra eser kalmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…