aynen olsun bitsin diye dusundum hiç bir şey hissedememiştim resmen numara yapmıştım.
Herkesin bir değişik oluyor işte normal canım. Başkasının düğününde nikahında duygulanan ben hiç bir şey anlamadım kendiminkinde. Neyse ki 2 tane düğünüm oldu da 2.sinde stresi atmıştım keyfini çıkardım. Aslında kına gecen olsa heyecanını atardın belki düğünde rahat olurdun. Hiç bir şey olmayacak olsa bile o kadar insanın önüne çıkacak olmak geriyor insanı. Ama kendini telkin etmeye rahatlamaya çalış ne bileyim. :)
canım emin ol düğünün ertesi sabahı uyandığında hiçbir şeyin kalmayacak.nişanlılık ve düğün hazırlık aşaması insanı çok yıpratıyor özellikle bayanları.erkekler daha vurdum duymaz oluyor bu dönemde. bende düğüne 1 hafta kala acillik oldum.şeker hastası olmamama rağmen şekerim fırlamış tansiyonum fırlamış kalbimde ritim bozukluğu oldu ölüyorum sandım.acildeki doktor diyabet değilsen şekerin bu kadar yükselmez ne yaptın kendine dedi bende 1 hafta sonra evleniyorum diyince tamam başka sorum yok dedi :) az kalmış seninde biraz daha sabır.sabrın sonu selamet bana güven :)
Ne için bu stres peki? Nasıl geçecek aksilik çıkar diye mi? Ailenden ayrılacaksın diye mi? İlgi senin üstünde olacak diye mi? Daha aklıma gelmeyen sebepler olabilir. Önce bunun kaynağını bul ve herşeyin güzel olacağına kendini inandır. Stres yüzünden en özel gününü ileride flu hatırlayacağın hale getirme. Hafızana net olarak kaydet.
Herşey yolunda gidiyorsa stres çok yersiz.
Ben aşırı stres yapmadım ama düğünüm nasıl geçti anlamadım diyebilirim. Aptallığımdan yemek yemeyi atladım ve kan şekerim düştü. Tek aksiliğim. Toparlanana kadar oturdum kaldım. Ben göbek atarken herkes sırayla iyi misin diye sordu.Şimdi olsa düğün yapmazdım ya neyse.
geçer gider ..
mutluluklar :123:
Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yokbu durum ne kadar sürer
Ayni sorunlari bende yasadim bundan 3 yil once.hatta okadar ki dugunumden 4 gun once kuafore saclarimi boyatmaya gittim kuafor ne dese begenirsin aaaa arka tarafinda sacin dokulmus sac kiran olmussun.... Bi gosterdi aynayla resmen ceviz buyuklugunde bi yer kel olmus allahtan saclarin arasinda gorunmuyor.sonra dugun gunu sac yaptirmaya gitti bu seferde baska yerde dokulmus.hep stresten.dugun salonuna girince olay bitio.bi oynadim bi oynadim hic oturmadim stres mitres kalmadi valla :))))
En azndan yalniz degilmisiz:) insan en heyecanli gunleri olacagni dusunrkn byle olnca kendni sorglyr
aynen öyle bir de etraf laf edince ne bu sinir diye iyice geriliyoruz ya :))
canım bende yeni evli sayılırım birinci yılımız dolacak haftaya nasipse, seni çok iyi anlıyorum çünkü bende öyleydim tahammülsüzlük,ağlama krizleri çevrendekilerle sürekli tartışma hali .... hepsi stresten korku heyecan karışımı bişey oluyor insan eskiler der ya hem giderim hem ağlarım o hesap. Geçiyor hepsi kendinide çevrendekileride yıpratmamaya çalış şöyle düşün kıza bi süre sonra kendi düzenlendiğin evde ayaklarını uzatıp oturucan az kaldı
Ah evet bir de o var :)
Malesef..... :)))
Tecrübeyle sabit hiç merak etme ilerde gülerek hatırlaycan
Kızlar haftaya düğünüm var o kadar stresliyim ki kimseyi çekemiyorum,herseye ağlıyorum,hiç heyecanım yokbu durum ne kadar sürer
Strese iyi gelen tamamen bitkisel ilaclar var. Arastirmani oneririm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de bu çarşamba kına 18'i pazartesi de düğünüm var kendime şunu aşılıyorum "aman 4 saatlik bi şey gitcez, eğlencez gelcez o kadar" o zaman çok stres kalmıyor sanki. Sen de bir dene istersen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?