Gitmicem kontrole zaten hafta içine kadar beklemeyi düşünüyorum ama artık beklemekte sıkıyor insanıBu arada benim 40+4 te de doğumum oldu 40+1 de de. 3.5 hafta önce doğumum da oldu. Tabiri caizse ne zaman doğum için gittiysem o gün doğuma aldılar. Sadece biri dışında hepsi vaktinden önce doğdu. Tövbeliyim artık suyum gelene kadar Dr un kapısını çalmam.
Biliyorum beklemek zor bi süreç ama diğer türlü erkenden doğum da zor. Benim günü gelen bebeğimin tüm doğum dikiş macerası 5dk sürdü. Diğerleri hep uzadıkça uzadı. Ve daha zordu.Gitmicem kontrole zaten hafta içine kadar beklemeyi düşünüyorum ama artık beklemekte sıkıyor insanı
Maşallah kaç tane çocuğunuz varBu arada benim 40+4 te de doğumum oldu 40+1 de de. 3.5 hafta önce doğumum da oldu. Tabiri caizse ne zaman doğum için gittiysem o gün doğuma aldılar. Sadece biri dışında hepsi vaktinden önce doğdu. Tövbeliyim artık suyum gelene kadar Dr un kapısını çalmam.
5 taneler. Aslında 40+4 olan bir kaç saat erken doğdu ve bu konuda Dr a ve ebelere çok ama çok kızgınım. Ben sakin sakin yürürken inadına serum takip suni sancı verdiler suyumu patlatmayın dediğim halde patlattılar ve Dr u cagirin 2 3 dk içinde doğum yapıcam dememe rağmen çağırmadılar. Bana göre bebeğim dünyaya kendini hazır hissettiğinde gelmeliydi bir anda yabancı birinin isteğiyle değil. O yüzden erken olduğunu düşünüyorum gününü doldurmasi yeterli değildi benim için.Maşallah kaç tane çocuğunuz var
Bir de 40 hafta dolduğuna göre onlar zamanında doğmuş işte
Anlattığınızdan sadece biri zamanında doğmuş gibi anlaşılıyor ama 40 hafta sonrası nasıl erken doğmuş oldu ki
Yaptım yani aktifim evi filan eğilerek siliyorum merdiven çıkıyorum yani bende anlamadımyürüyüş yapmadın mı bol bol niye açılma olmadı ki
Suni verince açilma olma ihtimali ne dir pekisuni sancı verirler oda olmazsa sezeryen olursun
5 taneler. Aslında 40+4 olan bir kaç saat erken doğdu ve bu konuda Dr a ve ebelere çok ama çok kızgınım. Ben sakin sakin yürürken inadına serum takip suni sancı verdiler suyumu patlatmayın dediğim halde patlattılar ve Dr u cagirin 2 3 dk içinde doğum yapıcam dememe rağmen çağırmadılar. Bana göre bebeğim dünyaya kendini hazır hissettiğinde gelmeliydi bir anda yabancı birinin isteğiyle değil. O yüzden erken olduğunu düşünüyorum gününü doldurmasi yeterli değildi benim için.
Evet bi sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekletebilirim dedi41e kadar bekletebilirler ama kontrole gitmeyi ihmal etme. Suni sancı verecekler muhtemelen. Genelde çevreden duyduklarım öyleydi i.
yok anlatmak istediğim şöyle ben doğuma 3 ay kala ha bire yürüyodum ama baya çok açılmam da olmuştu hoş sezareyenden kurtulamadık ya yine neyseYaptım yani aktifim evi filan eğilerek siliyorum merdiven çıkıyorum yani bende anlamadım
valla açılanı da var açılmayanı da ama açılma olmazsa şansını zorlama çünkü bu kez hem öncesinde hem de sonrasın da acı çekersin allah kolaylık sağlar inşallahSuni verince açilma olma ihtimali ne dir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?