Yok öyle aman aman yurumedim eşim sağolsun yürütmedi neden sezeryan oldun kiyok anlatmak istediğim şöyle ben doğuma 3 ay kala ha bire yürüyodum ama baya çok açılmam da olmuştu hoş sezareyenden kurtulamadık ya yine neyse
Amin inşallahvalla açılanı da var açılmayanı da ama açılma olmazsa şansını zorlama çünkü bu kez hem öncesinde hem de sonrasın da acı çekersin allah kolaylık sağlar inşallah
ay ama bu büyük hata eşin sana iyilik değil kötülük yapmış bebeğim tersti benimYok öyle aman aman yurumedim eşim sağolsun yürütmedi neden sezeryan oldun ki
Evet ne yazık ki öyle oldu. Bi daha suyum gelmeden Doğumhaneye girmeyi düşünmüyorum o yüzdenŞimdi anladım ne demek istediğinizi sürece müdahale ettiler diyorsunuz
27 yaşındayım. İkiz yok tek tek :)Maşallah size , kaç yaşındasınız ? İkiz var mı içlerinde çocuklarınızın
Yaptım yani aktifim evi filan eğilerek siliyorum merdiven çıkıyorum yani bende anlamadım
sezaryan yapılacak bunu dr 'un söylemiştirKazen ve muneden ricam lütfen konumu taşımayın çünkü şuanda büyük derdim bu ve burada daha çok arkadaşın yardimci olabileceğini düşünüyorum.
Meraba arkadaşlar şuanda baya stresli olduğum için konuma geçiyorum direk. Verilen doğum tarihimin dolmasına 6 gün var şuanda pazartesi çatı muayenesi oldum ve hiç açılmam olmadığını söyledi doktorum.
Bebek kanala inmemiş yürüs yap ve 4 gün sonra kontrole gel dedi benim aklıma takılan hiç açılmam olmaması açilma olmazsa durum nasıl ilerleyecek 1 cm açilma olması gerekmiyormuydu ben her hamile de 1 cm açilma olur die biliyordum.
Bebekte bir problem görmedi 2 buçuk kilo normal doğuma musaitsen bebekte minyon zaten dedi. Şimdi benim açılmam olmazsa veya bebek kanala inmesse durum nasıl ilerleyecek bilgilisi olan hanimlar lütfen yorum yapın stres yaptım kaç gündür kendime
Eğilerek silmeyin çömelerek alaturka tuvalette oturur gibi silin de kaslariniz ve catiniz esnesin. Doktorum öyle önermişti.Yaptım yani aktifim evi filan eğilerek siliyorum merdiven çıkıyorum yani bende anlamadım
27 yaşın da 5 çocuk27 yaşındayım. İkiz yok tek tek :)
Teşekkür ederim böyle yapiyim bende o zamanEğilerek silmeyin çömelerek alaturka tuvalette oturur gibi silin de kaslariniz ve catiniz esnesin. Doktorum öyle önermişti.
Eğilmek size de bebeğe de zarar verebilir.
Ve bol bol yuruyus yapmanız lazım(di).. Zaten sona yaklasmissiniz. Şuan önemli olan bebeğinizin hareketleri. Açılma olması şart değil doğum başlayınca da birden olabilir. Kişiden kişiye değişir.
hurma ye doğumu kolaylaştırdığı söylenir allah büyüktür faydası olurTeşekkür ederim böyle yapiyim bende o zaman
7 aylık hamile karnı kadar karnım büyük değil rahatım o yüzden karından ziyade bacak da benim sıkıntımegilerek ev mi silinir ama kocaman karninizla..
o yaptiginiz sey cocuga eziyet,oksijenini azaltiyorsunuz farkinda misiniz?
yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz lutfen egilirken dikkatli olun,acilma olsun diye agir filan kaldirmayin..
benim hic acilmam yoktu hic..
suyum geldi sancim bile yoktu..
3 gun suyum akti,kendi sancimi beklediler..
sonra suni sanci verdiler ve 5 saatte dogumum oldu cok sukur.
Allah hayirli saglikli dogum nasip etsin,bence kendinizi strese sokmayin ve lutfen karninizi sIkistiracak hareketler yapmayin
Evet hareketleri iyi doktorda bi problem yok dedi bebekte beklicem o yüzdenHer hamilelik farklı seyrediyor. Belki senin açılman şimdi yoksa da hızlı olacak. Sen bebeğin hareketlerini takip et. Sorun yoksa sancın gelene kadar bekle.
Malesef şimdi anladık şimdide ne kadar yuruyebilirim bu halde işte hemen yoruluyor insanay ama bu büyük hata eşin sana iyilik değil kötülük yapmış bebeğim tersti benim
7 tane yiyorum günde ananas kivi filan yiycem bidehurma ye doğumu kolaylaştırdığı söylenir allah büyüktür faydası olur
Bide dizlerimin üzerinde yani köpek duruşu şeklinde siliyorum zatenEğilerek silmeyin çömelerek alaturka tuvalette oturur gibi silin de kaslariniz ve catiniz esnesin. Doktorum öyle önermişti.
Eğilmek size de bebeğe de zarar verebilir.
Ve bol bol yuruyus yapmanız lazım(di).. Zaten sona yaklasmissiniz. Şuan önemli olan bebeğinizin hareketleri. Açılma olması şart değil doğum başlayınca da birden olabilir. Kişiden kişiye değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?