stresten kurtarın beni

yok anlatmak istediğim şöyle ben doğuma 3 ay kala ha bire yürüyodum ama baya çok açılmam da olmuştu hoş sezareyenden kurtulamadık ya yine neyse
Yok öyle aman aman yurumedim eşim sağolsun yürütmedi neden sezeryan oldun ki

valla açılanı da var açılmayanı da ama açılma olmazsa şansını zorlama çünkü bu kez hem öncesinde hem de sonrasın da acı çekersin allah kolaylık sağlar inşallah
Amin inşallah

dr söylemedi mi hiç bol bol yürüyüş yap diye

neyse üzülme canım bebiş sağlıklı doğsun da olmadı sezaryen olur benim açılmam oldu da
noldu sonuç orta da

Her hamilelik farklı seyrediyor. Belki senin açılman şimdi yoksa da hızlı olacak. Sen bebeğin hareketlerini takip et. Sorun yoksa sancın gelene kadar bekle.

Yaptım yani aktifim evi filan eğilerek siliyorum merdiven çıkıyorum yani bende anlamadım

egilerek ev mi silinir ama kocaman karninizla..
o yaptiginiz sey cocuga eziyet,oksijenini azaltiyorsunuz farkinda misiniz?
yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz lutfen egilirken dikkatli olun,acilma olsun diye agir filan kaldirmayin..
benim hic acilmam yoktu hic..
suyum geldi sancim bile yoktu..
3 gun suyum akti,kendi sancimi beklediler..
sonra suni sanci verdiler ve 5 saatte dogumum oldu cok sukur.
Allah hayirli saglikli dogum nasip etsin,bence kendinizi strese sokmayin ve lutfen karninizi sIkistiracak hareketler yapmayin

sezaryan yapılacak bunu dr 'un söylemiştir

Yaptım yani aktifim evi filan eğilerek siliyorum merdiven çıkıyorum yani bende anlamadım
Eğilerek silmeyin çömelerek alaturka tuvalette oturur gibi silin de kaslariniz ve catiniz esnesin. Doktorum öyle önermişti.
Eğilmek size de bebeğe de zarar verebilir.
Ve bol bol yuruyus yapmanız lazım(di).. Zaten sona yaklasmissiniz. Şuan önemli olan bebeğinizin hareketleri. Açılma olması şart değil doğum başlayınca da birden olabilir. Kişiden kişiye değişir.

Teşekkür ederim böyle yapiyim bende o zaman

7 aylık hamile karnı kadar karnım büyük değil rahatım o yüzden karından ziyade bacak da benim sıkıntım

Her hamilelik farklı seyrediyor. Belki senin açılman şimdi yoksa da hızlı olacak. Sen bebeğin hareketlerini takip et. Sorun yoksa sancın gelene kadar bekle.
Evet hareketleri iyi doktorda bi problem yok dedi bebekte beklicem o yüzden

ay ama bu büyük hata eşin sana iyilik değil kötülük yapmış bebeğim tersti benim
Malesef şimdi anladık şimdide ne kadar yuruyebilirim bu halde işte hemen yoruluyor insan

Bide dizlerimin üzerinde yani köpek duruşu şeklinde siliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…