stresten kurtarın beni

Malesef şimdi anladık şimdide ne kadar yuruyebilirim bu halde işte hemen yoruluyor insan
neyse canım benim hakkın da hayırlısı olsun doğuma kadar hurma ye yardımcı olur inş bide dediğim gibi benim açılmam da vardı yine de sezaryen oldu vardır bi hikmeti

neyse canım benim hakkın da hayırlısı olsun doğuma kadar hurma ye yardımcı olur inş bide dediğim gibi benim açılmam da vardı yine de sezaryen oldu vardır bi hikmeti
Aynen hayırlısı olsun hakkımda

7 aylık hamile karnı kadar karnım büyük değil rahatım o yüzden karından ziyade bacak da benim sıkıntım

7 aylik mi..
acilman tabi olmaz..
benim 9. ayda yoktu acilmam ama suni sanciyla cok sukur acilmam oldu.
bence hic kafana takma,bebek 1 gunde iner asagi simdiden doktor gozunu korkutmus.

Suni sancı verecekler canım açılma olmazsa korkma na gerek yok.

benim kardeşimde 41 bitiyodu doğum yaptı ilk doğmuydu sancı gelince hemen gitmiş 12 saat sancı odasında kaldı doğum yapana kadar geçen süre ,bir de devlette yaptı yanınada giremedik ,doğumdan sonra kalçası beli ağrıdı düz tahta gibi sedyede yatırmışlar 12 saat,bundan sonra sancım sıklaşmadan hastaneye gitmem diyor tabi suyum gelmesse dedi,su gelince hemen gitmek gitmek gerekirmiş

ben perşembe günü doktora kontrole gittim kontrol etti. 39 hafta doluyordu sanırım.
hiçbir belirti yok dedi.
neyse eve geldim. ptesi gel suni sancıyla başlatırız dedi. tabi ben cahillikle gidicektim pazartesi. ama işte Rabbim bana yardım etti perşembe hiçbir belirti yokken cumartesi sancım başladı pazar doğumum gerçeklşti.
kendini strese sokma. bebeğin yerinde kalmak istiyorsa bırak kalsın. her geçen gün altın değerinde onun için.
42 haftaya kadar yolu var. müdahale ile değilde kendi isteğiyle gelsin kuzu. sen bol bol hareket et. hurma ye medine hurması, ılık duş al bol bol, ahududu yaprağı çayı iç, ve en önemlisi bol bol dua oku.
bebeğin hareketleri su iyiyse kontrol altında 42 ye kadar bekle. stres olacak bişey yok
hayırlı doğumlar.

iste olmasi gereken bu.ilk defa bu konuda bu kadar akli basinda konusan bir kadin görüyorum:)bu arada dün baska bir konuda da yazdiklarinizi okudum.6 cocuklu ve mutlu bir anne olmaniz cok hos.

Zaten doğal sancılar baslamadan açılma olmaz ki. Şancı 3 evre oluyor. İlk evre hafif hafif başlıyor ilk evredeyken açılma başlıyor yavaştan. 2 evre daha sık ve belirgin sancılar asıl açılma bunda oluyor. 3 evre sancı en çok açılma ve doğum.
Sancısız açılma olmaz.

Evin hastaneye yakınsa 2 evrede git derim ben. Doğum zaten neredeyse 2 gün süren bir olay.

allah bağışlasın ne tatlı bir eviniz vardır,
çocuk bakımında yardım alıyormusun
Teşekkür ederim. Evet şimdilik alıyorum küçük kızıma genelde annem bakıyor :)

iste olmasi gereken bu.ilk defa bu konuda bu kadar akli basinda konusan bir kadin görüyorum:)bu arada dün baska bir konuda da yazdiklarinizi okudum.6 cocuklu ve mutlu bir anne olmaniz cok hos.
Cok teşekkür ederim :)

benimde açılmam yoktu bebek kanala inmemeişti zaten ... tam gunumde kuçuk b,r kanama nişanla hstaneye gıttım muayene ettiler 3 cm açıklık vardı ve bebek hala kanala inmemişti sabaha kadar sancı çektim doktorum yanıma gelmeden sezeryan ıstediğimi soyledim geldiler yarım saatte sez.doğum yaptım çıktım ama bu benim için geçerliydi belki siz bunu yaşamazsınız her doğum kendine hastır... açılması olup sancısı olmayan oluyor bence bunlara takılmayın kısmette ne varsa o olur...

7 aylik mi..
acilman tabi olmaz..
benim 9. ayda yoktu acilmam ama suni sanciyla cok sukur acilmam oldu.
bence hic kafana takma,bebek 1 gunde iner asagi simdiden doktor gozunu korkutmus.
Yok canım yanlış okumussun karnım o kadar dedim

Evim yakın yani zaten doğumun başladığından emin olsam sanciyi evde çekip gidicem de bakalım doğmaz sa hafta ici giderim kontole tekrar

Devamli adet ağrısı çekiyorum başka bi belirti yok bide akintim var ama öyle çok değil

Suyu idare eder öyle çok azalmış diyemem dedi 41. Haftaya kadar bekleriz bebekte bir problem olmazsa dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…