Stresten ne hale geldim

canım demir kadar demir deposuda onemli bence baktır doktorların bazıları çok önemsemio ama ben demir hapı kullandıktan sonra bu gibi sıkıntılarım azaldı...

canım demir kadar demir deposuda onemli bence baktır doktorların bazıları çok önemsemio ama ben demir hapı kullandıktan sonra bu gibi sıkıntılarım azaldı...

Ama kan verdim bakti o kadar onemsemediyse allahindan bulsun yani izin alip ben kan vermeye gittim o kadar kan deposu olayini duymadim ki hic isten cikicam yakin zamanda duzgun bi hastaneden tekrar yaptiririm biri de hormon testi demis onu da yaptiricam bakalim

Kerastese markasının ampul unu kullandım 2 ay boyunca iyi geldi ayrıca şampuanini da tavsiye ederim saç dökülmesi durdu ben de

Iyi geceler kizlar gece gece saclarimi sarimsakta beklemis zeytin yagi cam terebentin tatli badem yagi ve biberi yagina kariatirilmis sinemaki otunu surdum 1 bucuk saat kadar bekledim bekledikten sonra bahsedilen sarimsakli sampuanla yikayip sogan suyu surdum! Sogan suyu saclari uzatiyomus ben de cok merakediyodum bugun bi gaza geldim surdum. Suan kafam sarili havluyla. Ilk surerken hafid rahatsiz etmeyen sogan kokusu vardi ama smdi saclarmi kokluyorum hic koku yok durulamadim bile daha yani. Simdi bi saatte bunu bekletip yaticam ins ise yarar zaten surerken allahim sifa niyetine dedim hep:)) ya şafi de demek iyi olurmus yemek yaparken falan da hatta neyse:) bir dee yuzum icin ennn ucuz ve ise yarayan bir sey buldum ve cok mutluyum bepanthol krem allahim boyle acayip hafif bi yapisi var hatta su bazli kremler gibi. Surulunce hemen emiyo ve yagli his 0 zaten yagli bi krem degil. Ve o suratimin zimpara halini 3 gunde mislere cevirdi pudra surdum gecen yuzume 0 topaklanma yasadim cok mutluyum bence makyaj alti olarak bile kullanilabilir cok cabuk emiliyo zaten 2dkda:) ve yumusacik oluyosunuz kizlar hepinize cok tesekkur ederim yarin da bemiks ve bepanten kircam sampuanima cunku ben saclarimi bi kere daha 4 yil once kut kestirdim tabi o zaman seve seve ve cok begenerek kestirmistim ve cok yakismisti o zamanlar hep sampuanimda saclarim kirilmasin diye bu ampuler vardi bi de evigen tabi ve ben yaklasik 8 yildir falan saclarimin kirildigini bilmem hic masallah masallah:) ve hep bu vitaminler olurdu sampuanimda kut zamanimda da hic sancisiz ve farketmeden uzatmistim saclarimi o yuzden smdi tekrar kullanicam:) hepinize tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim

benimde gecen ilkbahardan beri çok döküldü stressdendi zannedersem yeni yeni azalmaya başladı dökülmeler. biotin i bende duymuştum kullanmaya başlıyacağım. sarımsak şampuanınıda hemen yarın gidip alacağım.
acaba dökülen saclar yine yerine gelirmi bilen varmı?
saçlarım çok güzeldi çok çok yoğundu herkes bayılırdı şimdi 3/1 gitti ..çok belli olmuyormu ama ben ve eşim farkediyoruz elimizle geçince ince olurlar birde.
sizde çok üzülmeyin kurlara başlayın saçlarda uzar nasıl olsa ...Bu arada türkiyede çok bilinmiyor saç kestirirken özellikle ayı takip edin dolunaya yakın günler kuaföre gidin uzatmak isterseniz .. dolunay dan sonraki günleri yanı yeniaya kadar günleri tercih etmeyin kesim içinn. göreceksiniz çok daha hızlı uzayacaklar. ben yurtdışında büyüdüm burda birkez kuaförde dediğimde çok şaşırmışlardı.

Bende emziriyorum sanırım o yüzden saçım sizinki gibi dökülüyordu ve cildim kuruyordu. Saçım için hc complex aldım. İnanmadım tabi çok işe yarayacağına ama tık diye kesti dökülmeyi. Hatta o gün ikide bir elimle saçımı çekip eşime bak saç gelmedi dokulmedi diye tutturdum adamı da delirttim. Küvette bir tane bile saç yoktu şok oldum.gözlerimi kocaman açıp aradım ama yoktu.yani herkeste aynı etki olurmu bilemem.bende ise yaradı. Bide hızlı uzatıyor. Kaslarıma surdum 2 haftada çok güzel uzayıp doldu.

benimde gecen ilkbahardan beri çok döküldü stressdendi zannedersem yeni yeni azalmaya başladı dökülmeler. biotin i bende duymuştum kullanmaya başlıyacağım. sarımsak şampuanınıda hemen yarın gidip alacağım.
acaba dökülen saclar yine yerine gelirmi bilen varmı?
saçlarım çok güzeldi çok çok yoğundu herkes bayılırdı şimdi 3/1 gitti ..çok belli olmuyormu ama ben ve eşim farkediyoruz elimizle geçince ince olurlar birde.
sizde çok üzülmeyin kurlara başlayın saçlarda uzar nasıl olsa ...Bu arada türkiyede çok bilinmiyor saç kestirirken özellikle ayı takip edin dolunaya yakın günler kuaföre gidin uzatmak isterseniz .. dolunay dan sonraki günleri yanı yeniaya kadar günleri tercih etmeyin kesim içinn. göreceksiniz çok daha hızlı uzayacaklar. ben yurtdışında büyüdüm burda birkez kuaförde dediğimde çok şaşırmışlardı.
Dolunayin bir cok seye etkisi biliyordum ama saçta ilk defa duydum.:KK37: Deneyeceğim bundan sonra muhakkak.

Dolunayin bir cok seye etkisi biliyordum ama saçta ilk defa duydum.:KK37: Deneyeceğim bundan sonra muhakkak.
dene cnm ben yıllardır öyle yapıyorum ve cidden daha hızlı uzadıklarını görüyorum. uzamasında sıktıntı yok :)
tersinide mesela epilasyon için yapabilirsin. yeni aydan sonraki günlerde epilasyon ağda vs yapınca daha yavaş cıkıyormuş. epilasyonda çok takip edemiyorum gerçi ben ama yapan arkadaşlarım var

dene cnm ben yıllardır öyle yapıyorum ve cidden daha hızlı uzadıklarını görüyorum. uzamasında sıktıntı yok :)
tersinide mesela epilasyon için yapabilirsin. yeni aydan sonraki günlerde epilasyon ağda vs yapınca daha yavaş cıkıyormuş. epilasyonda çok takip edemiyorum gerçi ben ama yapan arkadaşlarım var
Bu bilgiyi not ettim hemen :-):-):-)

Back
X