Stresten ne hale geldim

Bak tatalim bildigimiz elma sirkesi varya onu kullan. Her banyo yaptiginda bir tasa yarim cay bardagi dom durulamadan cik 1. Ay boyunca yap bak bakali. Saclarin nasil oluyo ben denexim saclarim 2 kat gurlesti ve uzadi uzulme bence ve bana dua ediceksin yaksamlar
Bunu ara ara bende yapıyorum çok güzel parlatıyor aynı zamanda :)

Eczaneden bemix evigen bepanthen ampul alin. Toplami 14 lira tuttu benim. Badem yagina birer ampul katin sac dibinize surun bir iki saat bekletin yikayin. Ben yeni basladim dokulmem baya durdu teyzem aylardir yapiyo dokulmesi durdu saclari cok uzadi ve boyadan yanmisti onarsin diye basladi buna zaten,suan saci pasparlak tek bi kirik bile kalmadi

Eczaneden bemix evigen bepanthen ampul alin. Toplami 14 lira tuttu benim. Badem yagina birer ampul katin sac dibinize surun bir iki saat bekletin yikayin. Ben yeni basladim dokulmem baya durdu teyzem aylardir yapiyo dokulmesi durdu saclari cok uzadi ve boyadan yanmisti onarsin diye basladi buna zaten,suan saci pasparlak tek bi kirik bile kalmadi

Bu ampulleri cok duydum hatta sampuanlara da katabiliyomussun. Bi de yag bakimi sacin gozeneklerini acar daha cok dokulme yapar diyolar ama bilemiyorum sampuanima kirip denicem simdilik baska yaglarim var cunku ama bunlar bitince hemen dediginiz sekilde yapicam cok tesekkur ederim:**

Stres sebebiyle soyledin sanirim ama ders calismam gerekli o yuzden o saatlerde uyanik olmam gerekiyor
Kafi miktarda demlersen ders calisabilirsin. Kendimden biliyorum.
Yarim cay kasigi melisa, yarim cay kasigi biberiye ya da funda ve yarim limon ders donemlerinde ise yaramisti.

Uzulmeyin bir seneye epey uzar.Nisaniniza da uzamis olur.
Kan degerlerinize baktirin diyecegim.ama.hersey normalmis.
Bende demir eksikligi anemisi var.Demir hapi kullanmaya basladigimdan beri tarayinca bile tek tel kopar oldu.Normalde sizin bahsettiginiz gibi dokuluyordu.

saclarin kesildiyse postis diye bisey var yahu,taktirirsin postis filan nisan sacin yapilirken hic problem olmaz,sacinin kisaligini kafana takma zamanla uzar.
yuzun kuruyorsa su da icmen lazim bol bol,su ic madem suyu ic..
saclarinin dokulmesini ancak stresini azaltarak durdurabilirsin bu sorun sadece stres kaynakliysa.

bu maskeyi yeni yıkanmış temiz saça mı yoksa bi ya da 2 gün beklemiş kirli saça mı yapıyosunuz ??

saclarin kesildiyse postis diye bisey var yahu,taktirirsin postis filan nisan sacin yapilirken hic problem olmaz,sacinin kisaligini kafana takma zamanla uzar.
yuzun kuruyorsa su da icmen lazim bol bol,su ic madem suyu ic..
saclarinin dokulmesini ancak stresini azaltarak durdurabilirsin bu sorun sadece stres kaynakliysa.

Ne bilim iste acaba kullanmasi zor mu olur hic denemedim daha once ama hic aklima gelmemisti yine de bi secenek var yami uzamazsa demekki:) tesekkur ederim cok su icen biriyim zaten maden suyuna da bayilirim ama suyu icer icmez tuvalete cikiyorum afedersiniz ondan da pek hisey anlamiyorum:))

Benimde hem hamilelik hem sıkıntıdan yüzümde bölüm bölüm pullanip dökülme oldu. Geçen hafta Mihrimah Sultan Hastanesinde Gürbüz Beye gittim. Neostrata yüz temizleyici ve Core satin kremi verdi. Halı hazirda kullandığım göz kremine de devam et dedi gösterince. Doktoru tavsiye ederim. Özellikle temizlyeiciden çok çok memnun kaldım. Ben eczaneden 120 liraya aldım ama nette 89 a da buldum. :KK57: Araştırıp cildine uygunsa alabilirsin. Bana iyi geldi. Tabi strese yapacak bişey yok. Bebek beklerken çevre faktöründen çok etkilendim. Hala o psikolojiden çıkamadım. :KK20:

Resimlerini de yukleyeyim hatta işine yarar belki.
20160209_145906.webp

Ne bilim iste acaba kullanmasi zor mu olur hic denemedim daha once ama hic aklima gelmemisti yine de bi secenek var yami uzamazsa demekki:) tesekkur ederim cok su icen biriyim zaten maden suyuna da bayilirim ama suyu icer icmez tuvalete cikiyorum afedersiniz ondan da pek hisey anlamiyorum:))

yok olmaz.
zaten topuz gibi bisey yaptirirsin ha kendi sacin ha takmasi hic bisey olmaz :KK66:

Benim de uzun zamandır saçlarım dökülüyordu..solgar vitamin hapına başlayınca durdu diyebilirim hem de iki günde bir kullanıyorum..
Yukarıda saç bakım formulünü veren arkadaşa da teşekkür ederim..onu da yapacağm..

Back
X