- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi valar morghulis
canım demir kadar demir deposuda onemli bence baktır doktorların bazıları çok önemsemio ama ben demir hapı kullandıktan sonra bu gibi sıkıntılarım azaldı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimlerini de yukleyeyim hatta işine yarar belki.Eki Görüntüle 1768573
canım demir kadar demir deposuda onemli bence baktır doktorların bazıları çok önemsemio ama ben demir hapı kullandıktan sonra bu gibi sıkıntılarım azaldı...
ben bir gün beklemiş yani henüz çok kirlenmemiş saça yapyorum nette öyle okumuştum saç kirli olunca yani yağlı filansa gözeneklerr tıkalı olup maskenin etkisini tam alamayız diyeValla nasil denk gelirse oyle yaptim :)
Mantikliymis canim ben de oyle yapayimben bir gün beklemiş yani henüz çok kirlenmemiş saça yapyorum nette öyle okumuştum saç kirli olunca yani yağlı filansa gözeneklerr tıkalı olup maskenin etkisini tam alamayız diye
Dolunayin bir cok seye etkisi biliyordum ama saçta ilk defa duydum.benimde gecen ilkbahardan beri çok döküldü stressdendi zannedersem yeni yeni azalmaya başladı dökülmeler. biotin i bende duymuştum kullanmaya başlıyacağım. sarımsak şampuanınıda hemen yarın gidip alacağım.
acaba dökülen saclar yine yerine gelirmi bilen varmı?
saçlarım çok güzeldi çok çok yoğundu herkes bayılırdı şimdi 3/1 gitti ..çok belli olmuyormu ama ben ve eşim farkediyoruz elimizle geçince ince olurlar birde.
sizde çok üzülmeyin kurlara başlayın saçlarda uzar nasıl olsa ...Bu arada türkiyede çok bilinmiyor saç kestirirken özellikle ayı takip edin dolunaya yakın günler kuaföre gidin uzatmak isterseniz .. dolunay dan sonraki günleri yanı yeniaya kadar günleri tercih etmeyin kesim içinn. göreceksiniz çok daha hızlı uzayacaklar. ben yurtdışında büyüdüm burda birkez kuaförde dediğimde çok şaşırmışlardı.
dene cnm ben yıllardır öyle yapıyorum ve cidden daha hızlı uzadıklarını görüyorum. uzamasında sıktıntı yok :)Dolunayin bir cok seye etkisi biliyordum ama saçta ilk defa duydum.Deneyeceğim bundan sonra muhakkak.
Bu bilgiyi not ettim hemendene cnm ben yıllardır öyle yapıyorum ve cidden daha hızlı uzadıklarını görüyorum. uzamasında sıktıntı yok :)
tersinide mesela epilasyon için yapabilirsin. yeni aydan sonraki günlerde epilasyon ağda vs yapınca daha yavaş cıkıyormuş. epilasyonda çok takip edemiyorum gerçi ben ama yapan arkadaşlarım var