Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür birlikte bakıyoruz. Haklısın Birbirimizle kavga edecek zamanımız bile olmuyoreşiniz de yardımcı olmaya çalışıyor sanırım. Burda nasıl sıkıntılar okuyoruz eşlerinden çekiyorlar bırakın şuan sizinki yorgunluk olsun . bebişler büyünce eşinizle de sakin mutlu yaşantınıza devam edersiniz. isterseniz çalışmaya başlayıp maddi anlamdada rahatlarsınız .Eşin bu konularda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Geçici bir dönem şuan sizinki. Allah sabır versin
Benım ıkızler 16 ve hıc muhteşem gelmedı buyurkenkı ergenlıktekı sorunlarıAslında
Aslında ikiz mumuhteşem . Ama çocuklar arasındakin yaş farkı bunaltıyor
TE="Y post: 40451944, membeetsin r: 615742"]Benim de bu aralar ,insan kesince rahatlıyor gibi hissediyor ama sonrası sanırım pişmanlıkBebeklerinize Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin de sanırım hepsi arka arkaya olunca iyice stres sahibi olmuşsunuz.
Maşallah yaaaa. Darısı başıma. Çok istiyorum 4-5 tane çocuğum olmasını ama yaşlanacağım da olmayacak diye ödüm patlıyor. Sen yine şanslısın. Bizimkiler ilkine bile ne acelesi vardı diye yüz yerden telefon edip beni çok yıprattılar. Neymiş efendim o kadar okumuşum da atanmam lazımmış. Aralarında çok yaş farkı olsun ya da yaşlanayım istemiyorum. Ben de çocuğum olmayacak korkusuyla hemen çocuk yaptım. Seneye bir tane daha istiyorum ama herkes şimdiden laf ediyor. Benim annem de 27 yaşında 4 çocuk annesiydi. 4 sene çocuğu olmamış tedavi görmüş. Bir daha olmaz korkusuyla korunmamış. Birimizi babaanneye birimizi anneanneye verdi. Diğer ikisini de kendi büyüttü. Şimdi evde 1 tanesi kaldı, onu bile sorun ediyor. Alem kadın. Bıkmış mıdır nedir. Bir hafta kalıyorum bana bile tahammül edemiyorMerhabalar
30 yaşında, 4 çocuk annesiyim. Berbat durumdayım. Hep kaygı ile geçen hamileliklerim, hormon dengesizlikleri, alınan verilen kilolar, yyorgunluk, yetememe duygusu hepsi var.
Evlenmeden önce 8,9ayda bir adet görüyordum. Doğum kontrol hapları ile düzene giriyordu. Ama annem çocuğum olmaz kaygısıyla evlenmeden kullandırmadı. Evlenince daha ilk ay Dr gittim. Çocuğum olmayacak korkusu ile eşimle daha evliğimizin tadına varamadan çocuk da çocuk dedim. Tedavi başlamıştı. Dr aşılama yapalım bu arada iki yıllık evli olursun. Tüp bebek hakkını elde edersin aşılamayla olmaz, tüp bebek belki demiş. Beni iyice kaygılandırmıştı. Bir dizi tedaviden sonra 2009da kızım doğdu.
Dünyalar güzeli kızım doğdu. Ama annem 'Sel her zaman kütük getirmez'
İyi sahip çık der dururdu. İkinciyi acele ettim yine tedavi ile kızım 2yaş 4 aylıkken oğlumu kucağıma aldım. Ama amniyotik bant sendromu, yok bilmem ne rahatsızlığı ile doğacak deyip 15 günde bir randevuya çağıran, fetal MR vb çeken, olmazsa 6 aylık alır küvezde yaratırız diyerek geçirilen hamilelik bizi çok yıprattı. Eşim doğumda lohusa depresyonuna girerek annemi, kız kardeşimi kendinden uzaklaştırdı.
İyiydi hoştu. Bir kızım bir oğlum vardı. İkizlerim de gelmekte acele etti. İki oğlum daha olacaktı. . Şimdi de ikizler erken doğar mı? Prematüre mi doğar emer mi emmez mi kaygı dolu hamilelik geçirerek 2014 de ikizlerimi doğurarak 5 senede 4 çocuk doğurdum.
Şikayet etmiyorum. Rabbim uzun ömürler versin. Acılarını göstermesin
Her doğumda alınan onca kilo ıstırapla geri veriliyor. Ev borcumuz olmasına rağmen ücretsiz izine ayrıldım. Bir yandan maddi sıkıntı. Yetememe korkusu, yorgunluktan eşimle aramıza örülen duvar. Ne o benle ne ben onunla. Evimi temizleyemez oldum Sürekli dağınıklık hali. Veee yine hamile kalma korkusu
Sonunda eşim uzun saç sevdiğinden yıllardır uzattığım kalçama kadar uzanan saçlarımı banyoda k ökündenkestim . Mecburen kuaför salonunda erkek saçı kestireceğim yarın
Allah kolaylık versin. Ben de işte sabah 5:30 da ikizler uyanıyor. Onlarla eyleşiyorum. Biri mama+anne sütü yiyor sadece kaşık kaşık bir saate onu yediriyordum. 7 de eşim işe gidiyor. Bir dk ffazla uyusun diye kahvaltı yapmıyor :) 8de İkizleri uyutup kızımı kaldırıyorum kahvaltısını yaptırıp kreşe gönderiyorum.Okuyunca size bravo dedim.cunku anladigim kadari ile siz çocuklarınıza güzel bakıyor ve yetisiyorsunuz. Bunalmaniz çok normal.benim 8 yaşında bir kızım var okadar aradan sonra 2.5 aylık bir bebeğim oldu ve cok yoruluyorum.cogu zaman eve yemeğe çamaşıra yetisemiyorum bebekten vakit kalmıyor.daha dün çıldırmış gibi hissediyordum kendimi. Oluyor öyle. Kendime zaman ayırmak için geceleri yaşıyorum resmen herkesi uyutup uykumdan fedakarlık ediyorum. Çünkü bende çok bunaliyorum. Dışarı çıksam durmuyor daha küçük cogunlukla evdeyim.siz 4 çocukla iyisiniz basariyorsunuz bence.olumlu hissetmeye çalışın. Ve ben çoğu zaman büyük kızımı ihmal ediyormusum gibi hissediyorum. Siz hepsine yetisiyormussunuz maşallah
Haklısınız.. Zaten bugün bomba gibi uyandım. AArada geliyorlar sadece. Rabbim uzun ömürler versin. İsteyen herkese tattırsınIstemissiniz olmus yapacak bisi yok.
Valla ben sabah altıda uyandım daha doğrusu uyandırıldim. Hayal edemiyorum 4 tane cocuk :)Haklısınız.. Zaten bugün bomba gibi uyandım. AArada geliyorlar sadece. Rabbim uzun ömürler versin. İsteyen herkese tattırsın
Wow, masallah gercekten!!Allah kolaylık versin. Ben de işte sabah 5:30 da ikizler uyanıyor. Onlarla eyleşiyorum. Biri mama+anne sütü yiyor sadece kaşık kaşık bir saate onu yediriyordum. 7 de eşim işe gidiyor. Bir dk ffazla uyusun diye kahvaltı yapmıyor :) 8de İkizleri uyutup kızımı kaldırıyorum kahvaltısını yaptırıp kreşe gönderiyorum.
Saat 9 oluyor zzaten oğlum kalkıyor onun kahvaltısını yaptırıyorum ikizler uyanıyor. Onları sallarken, emzirirken bir yandan oğlumla yapboz oynuyoruz, sulu boya yapıyoruz. O oyalanırken bende meyvesini yediriyorum. Boşluk bulursam ççamaşır atıyorum makineye. Bir iki dürüm yapıp atıştırıyorum. Yatak felantopluyorum. SSonra büyük oğlanı uyutuyorum. O uyuyunca daha rahat oluyor. Yemek hazırlıyorum 12:30 da eşim geliyor. İkizler uyuyor.. Onun yemeğini koyuyorum büyük oğlumla parka gidiyoruz. Bir iki ssallanıyor kedi sevip kuşlara bakıyoruz yoldan geçenatlara kköpeklerin peşinde koşuyoruz. Eve gelince eşim işe gidiyo iİkizleri sallama veya emzirme eşliğinde yemek yiyoruz. İkisi aynı anda asla uyumuyor birini salla öbürünü al biri uyurken öbürünü emzirir. 16 da kızım kreşten geliyor. Yine ikizlerin eşliğinde kızımla sohbet, yemek yedirme, ödev yaptırma, oyun oynama yapıyoruzki oğlanla kız sürekli ddidişiyor. En çok ozaman yoruluyorum. Sofrada burası benim yerim. Onun tabağı çok benimki az. O bardağı ben istiyordum. Ekmeğin çıtır yerini o aldı.
Birde çişim geldi anne. Anne bana su ver sürekli duyduğum kelimeler. Eşim geliyor ev dağınık. İkizleri ona verip evi toparlıyorum. Sonra sofra kur. Yatış teranesi başlıyor. Sütler hazırlanıyor, yataklar hhazırlanıyor. Mutlakaiili masal anlatıyorum. Eşim de İkizleri doyuruyor alt değişiyor. Hepsi uyuyor evi topluyorum ütü varsa yapıyorum çamaşır toplayıp katılıyorum. Felan fıstık.
Eşimle sohbet için gidiyorum
Ee ne var ne yok. İyi işte bende Ömeri emzirdiğim. Zümra'ya masal okudum. Metin az kalsın
Ben bir tane bile hayal edemiyorum. Olur da evlenirsem, Adam istemese ben hic gundeme getirmem sanirim.Valla ben sabah altıda uyandım daha doğrusu uyandırıldim. Hayal edemiyorum 4 tane cocuk :)