- 26 Ocak 2017
- 31
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Pandakilikli
-
Olur.Sevgilim biz ayrılmadan önce tüm vaktini bana ayırırdı. Sosyal yaşantısından tamamen vazgeçmişti. Şimdi tekrar barıştık fakat işi gücü ben değilim. Kendine de zaman ayırıyor. Bu kötü bir şey değil kesinlikle. Sebebi nedir sizce ? Zamanla eskisi gibi olur mu ?
Çok haklısınız. Ben günümü dolduramıyorum fakat. Onun bi saatte cevap yazdığına ben anında karşılık veriyorum. Bu yanlış değil mi ? Önüne geçmeliyim.Sevgilin eskiden anormalmis simdi normale dönmus..tum vaktini size ayirmasi iyi bisey degil.yarn obur gun skldm aldattm dicek..insanlarn kendi yasam alanlari haytlarndaki dger insanlara ayrdklari vakitleri olmali.sadece siz olursanz o iliski yurumez bu da burda dursun.
Sevgilim biz ayrılmadan önce tüm vaktini bana ayırırdı. Sosyal yaşantısından tamamen vazgeçmişti. Şimdi tekrar barıştık fakat işi gücü ben değilim. Kendine de zaman ayırıyor. Bu kötü bir şey değil kesinlikle. Sebebi nedir sizce ? Zamanla eskisi gibi olur mu ?
Kendine zaman ayırması kötü değil ama ben neden eskisi gibi değiliz diyip üzülmeye başlıyorum. İlişkimiz böyle daha sağlam olur değil mi ?Kendine zaman ayırması kötü değil diyorsunuz sonrasında da, aslında anormal olan eski halinize dönmek istiyorsunuz? Bu ne yaman çelişki.
Kendine hobiler,arkadaşlar sosyalleşebileceğin meşgaleler edin.
Sevgili bulunca,eşi dostu arkadaşı satanlardan olmayın ki iyi ve kötü gününüzde yanınızda bir iki dostunuz,arkadaşınız olsun.
O mesaj bekleme olayı çok bunaltıcı ya. Yanlış olduğunun da farkındayım. Yarın için planlarım var ama. Bir de öyle deneyeceğimEskisi gibi olması ikinizi de sıkar. İki kişilik bi dünya ilk başlarda güzel olur ama sonra bunaltir. Bence biraz sizde sosyalleşin her dakika msj beklemek zorunda kalmazsınız
Çok yanlıs elbette..hem bu sekilde karsinizdakini sıkar hem de gereksiz beklentilerle (şuan oldugu gbi hemen mesaj atmiyor diyosunuz) kendinizi ve iliskinizi yorarsiniz..lutfen hobi edinin mesgale bulun..surekli mesajlasmayin..biraz mesafe her zaman aski diri tutar.fazla muhabbet tez ayrilik getirir demisler..bu iliskiler icin de gecerli bence.ayrica hayatnzi tek bir kisiye bagli olarak idame ettirmeyin..dunya hali yarin obur gun o kisi gderse toparlanmanz cok zor olun..sevgli olun bağimli olmayin.mÇok haklısınız. Ben günümü dolduramıyorum fakat. Onun bi saatte cevap yazdığına ben anında karşılık veriyorum. Bu yanlış değil mi ? Önüne geçmeliyim.
O mesaj bekleme olayı çok bunaltıcı ya. Yanlış olduğunun da farkındayım. Yarın için planlarım var ama. Bir de öyle deneyeceğim
Ayrıldığımızda berbat haldeydim zaten. Hayatımın merkezine koymuşum ve herşeyi ona hitaben yapmışım. Bakın aklıma ne geldi. Ayrıyken hayatımda yoktu ve vakit geçirebiliyordum. O zaman yaptıklarımı yapmalıyım bence.Çok yanlıs elbette..hem bu sekilde karsinizdakini sıkar hem de gereksiz beklentilerle (şuan oldugu gbi hemen mesaj atmiyor diyosunuz) kendinizi ve iliskinizi yorarsiniz..lutfen hobi edinin mesgale bulun..surekli mesajlasmayin..biraz mesafe her zaman aski diri tutar.fazla muhabbet tez ayrilik getirir demisler..bu iliskiler icin de gecerli bence.ayrica hayatnzi tek bir kisiye bagli olarak idame ettirmeyin..dunya hali yarin obur gun o kisi gderse toparlanmanz cok zor olun..sevgli olun bağimli olmayin.m
Sizi umursamiyor havasinda bence..Sevgilim biz ayrılmadan önce tüm vaktini bana ayırırdı. Sosyal yaşantısından tamamen vazgeçmişti. Şimdi tekrar barıştık fakat işi gücü ben değilim. Kendine de zaman ayırıyor. Bu kötü bir şey değil kesinlikle. Sebebi nedir sizce ? Zamanla eskisi gibi olur mu ?
Hem bakalım endişelenecek mi ? Eğer ona geç yazdığımı farklı bir şeyle ilgilendiğimi görürse bu iyidir değil mi ? Her nolursa olsun aklının köşesinde olduğumu gösterir.Şimdi senin de meşgalen olunca sende ona geç msj atmış olacaksın ve o da seni beklemiş olacak bu da güzel birşey :) hem ilerde yine ayrılma ihtimaliniz olursa tamamen yalnız kalmazsın. Çevremde arkadaşların olur bu durumu kolay atlatirsin
Daha barışalı bir hafta oldu ama. Bunu göz önünde bulundurmak lazım. Biraz zaman lazım olabilir değil mi ? Umarım herşey çok güzel olur.Belki de bilerek yapıyor bunu yani bilemeyiz ama üstüne düşmeyin çok . Yani 1 saatte cvp veriyorsa siz anında cvp vermeyin sizde geç verin. Yapıcı olmak isterim ama ne bileyim eskisi gibi olmayan birinden bende böyle pirpurik olurdum. Ama hata tabiki . Sürekli seninle ilgilenirsede zaten sıkılırsin
ok haklısınız. Kendi dünyamızdan vazgeçmemiz en büyük hatamızBi kere ayrilmanz tekrar ayrilabilrcegnizin bi gostergesi zaten..dedgm gbi hic kmseyi hayatnizin merkezi yapmayin.merkezde siz olun.cnku herkes gttginde yine kendnzle basbasa kalacaksnz..yani nasl vakt gecrmek istedgnze siz karar vereceksnz.kursa gdeblirsnz calisablirsnz okuyablirsnz.bicok yol var..ama kadnlarn en buyuk hatasi hayatina bi erkek grdi mi kendi dunyalarni birakip ona bagmli yeni bi dunya kurmalari.bu cok yanlis sonradan darmaduman oluyosunuz.
Hem bakalım endişelenecek mi ? Eğer ona geç yazdığımı farklı bir şeyle ilgilendiğimi görürse bu iyidir değil mi ? Her nolursa olsun aklının köşesinde olduğumu gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?