- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Üzüntüden hasta olunur o bir gerçek.Bana da oluyor. Bir şeyi çok kafama takınca şiddetli başağrısı bazen eşlik eden mide bulantısı oluyor. Çok kafaya takmamaya çalışın ( bu söyleyene kolay uygulaması oldukça zordur) Kendinizi bi şekilde rahatlatmaya çalışın. Konuşabilceğiniz bir durumsa başkalarına anlatıp rahatlamaya çalışın.Şiddetlenir ve rahatsızlık verici boyuta geldiğinde tabiki doktora gidilmesi gerekir.Insan nasil stresten üzüntüden hasta olur diyodum, oluyomuş
hasta demiyeyimde günlerdir bi derdimi düşünüp, üzülüp kafa yormaktan baş agrisi cekiyorum ama cok siddetli agrilar bikac kerede ateşim cikti ama indiler sonra uzun sürmedi
daha önce böyle bisey yasamis olan var mi? Psikolojik midir acaba yoksa doktora mi gitsem ? Daha kötüye gider mi acaba ?Napicam bilmiyorum... derdim çözülmedikce bitmiycek gibi bu agrilar...
Üzüntüden hasta olunur o bir gerçek.Bana da oluyor. Bir şeyi çok kafama takınca şiddetli başağrısı bazen eşlik eden mide bulantısı oluyor. Çok kafaya takmamaya çalışın ( bu söyleyene kolay uygulaması oldukça zordur) Kendinizi bi şekilde rahatlatmaya çalışın. Konuşabilceğiniz bir durumsa başkalarına anlatıp rahatlamaya çalışın.Şiddetlenir ve rahatsızlık verici boyuta geldiğinde tabiki doktora gidilmesi gerekir.
Ben stres uzuntuden 2 gundur yemek yemiyorum eklem yerlerim agriyor artik dusun canim.. Birde epilepsi hastasiyim stres yapmamam.gerek.ama elde degil iste.. Allah sifa versin sikma.canini
Gitmenizde tabiki yarar var tek başınıza halledemeyeceğiniz bir durum ise, destek almak faydalı.İlaç verir mi vermez mi belli olmaz doktor en iyisini bilir. Annem kullanıyor şuan antidepresan mesela.Sadece uyuma yan etkisi yaptı.Tesekkur ederim yorum icin
Derdimi paylasiyorum ama kafama takmaktan alikoyamiyorum kendimi ve sanirim bu durum devam edecek acaba psikiyatra mi gitsem ilac verirler mi acaba bi fikriniz var mi? Kendi basima halledemeyecegim sanirim, ilac iyi olurdu
Böyle kafana hep küçük dertleri takıp canını bu derece sıktığında.
Aç bir ağır dram filmi izle.
Hayatına, sahip olduklarına şükrederek ağlayarak bitiriyorsun.
Dert mert kalmıyor tavsiye ederim :)
Ayyy iyi söylediniz, bir türlü aglayamadim derdime oyuzden rahatlayamadim belki dram filmi aglatirda azicik rahatlarim benim aklima gelmemisti, cidden cok saolun
Artık bir çok Hastalığın sebebi stres, mümkün olsada stresten uzak olabilsek ama elde değil. Benimde başım ağrır bulantı eşlik eder bu durumahatta stresten saçlarım dökülüyor yapacak bi şey yok bu durumlarda Hayatimızı iyi yönetebilmeyi öğrenmeliyiz. Hayat çok kısa umarım derdinizi bir an önce çözersiniz sağlıkla kalın:)
Rica ederim..
Sağlam filmler önerebilirim :)
Cok memnun olurum, mumkunse soyle bol aglatmali bi ask filmi
Gitmenizde tabiki yarar var tek başınıza halledemeyeceğiniz bir durum ise, destek almak faydalı.İlaç verir mi vermez mi belli olmaz doktor en iyisini bilir. Annem kullanıyor şuan antidepresan mesela.Sadece uyuma yan etkisi yaptı.
Bende teşekkürederim. Dr gidersem ilaç verirler mi demişsiniz eğer işin içinden tek başınıza çıkamıyorsanız mutlaka bir psikiyatra gidin ilaç verecektir dÜZenci kullanımla fayda görürsünüz.Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz için, sizede sağlıklı ve mutlu hayat diliyorum
Aşk şart mı?
O zaman Hüzünden öte diyorum..
Ama aşk dışında da olur dersen şiddetle bunu derim..
Kizzzz bu nee ben hic sevmem cekik gozlu filmleri
yok mu baska ulkelerden bi film bildiğin :)
Bende teşekkürederim. Dr gidersem ilaç verirler mi demişsiniz eğer işin içinden tek başınıza çıkamıyorsanız mutlaka bir psikiyatra gidin ilaç verecektir dÜZenci kullanımla fayda görürsünüz.
Aaaaa neler kaçırıyorsun bilsen..
Senaryonun da oyunculuğun da duygunun da kralı bunlar da.
Bir dene valla diğer yapımlara sümük atarsın
Benim arkadaşım devlet Hastanesi'nin de gidiyor dr çokta memnun sadece Özel bi klinikteki kdr uzun dinleyemiyorlar, verilen ilaçlar aynı.Özele gidecek durumum yok şuan devlettekilerde ilgilenmiyo kaldim öyle oyüzden, beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?