- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Bak emin misin bitane daha vardi boyle kore filmi adini unuttum belki senin onerdigim bile olabilir, cok unluydu senaryo soyleydi kiz cool cocuk daha sakin bunlar kanka oluyodu galiba ama ikiside birbirini seviyodu ayni evde kaliyolardi kiz bi doktorla evlencekti hatta gelinlik bakmaya gidiyolardi cocukla cocuk kizin evlenmesini istiyodu ama aslinda ikiside birbirini seviyodu cocuk evlensin istiyodu cunku yakında ölecekti falan... öyle bi filmdi okadar önermislerdi hiiiic begenmedim
Benim arkadaşım devlet Hastanesi'nin de gidiyor dr çokta memnun sadece Özel bi klinikteki kdr uzun dinleyemiyorlar, verilen ilaçlar aynı.
Insan nasil stresten üzüntüden hasta olur diyodum, oluyomuş
hasta demiyeyimde günlerdir bi derdimi düşünüp, üzülüp kafa yormaktan baş agrisi cekiyorum ama cok siddetli agrilar bikac kerede ateşim cikti ama indiler sonra uzun sürmedi
daha önce böyle bisey yasamis olan var mi? Psikolojik midir acaba yoksa doktora mi gitsem ? Daha kötüye gider mi acaba ?Napicam bilmiyorum... derdim çözülmedikce bitmiycek gibi bu agrilar...
Bu Hüzünden öte evet de nasıl beğenmedin çok şaşırdım inan ki
Tamam bunu al o zaman.
Bu da süper. Çekik göz değil..
Üzüntüden benim de başım çok ağrır, migren hastası oldum hatta, sol kolum ağrrır uyuşur beyin mr dan kalbime omuriliğme vs. baktılar hiçbir şey yok tamamen stresten meydana geliyormuş boyun sinirleri ile ilgili bir şeymiş...ben de son zamanlarda ağır stres yaşadım yaşıyorum da sağlık iş ve ailevi yönden. Bu da bana yansıyor midem berbat, sık sık başım ağrıyor ve çok moralsizim gece uyuyamıyorum çok sık uyanıyorum.
Üzülme demeyeceğim elinde olan bir şey değil sürekli uyumaya çalış, duş al, ben öyle daha iyi oluyorum ben....
Hayır ne yazık ki adana da ama mutlaka ordada iyi bir Dr bulabilirsiniz isterseniz tavsiye almak için burda bir konu açabilirsiniz eminim yardımcı olacaktir size.Istanbulda mi peki ?
Hayır ne yazık ki adana da ama mutlaka ordada iyi bir Dr bulabilirsiniz isterseniz tavsiye almak için burda bir konu açabilirsiniz eminim yardımcı olacaktir size.
Valla begenmedim kizz çünkü kiza acayip uyuz olmustum hic sevmedim bide diyaloglar cok saçma geldi boyle resmen tumblrlik söz olsun diye zorlamislarda olmamış gibi
bu hint filmi mi?
Bide şöyle platonik bisey ariyorum biliyomusun, benim durumuma benzer olsunki daha rahat agliyim
Canim veriyorlar ayrica rahatliyosun da.. Psikooga gidicem bende insallah sanada tavsiye ederim.Size de allah sifa versin, cok tesekkur ederim
acaba ilac veriyorlar midir, bu gibi durumlarda rahatlamak, gevsemek için
Hahahah çok alemsin kız.
Bu hint filmi evet ama çok yönlü duygularını yoklayacak.
Gülümseyerek ağlayacaksın.
Ben çok etkilendim.
İzlemeni şiddetle öneririm..
Platonik şu an aklıma gelen yok aslında.
Olursa onu da yazarım.
Ama bu çok iyidir. İzle kesinlikle..
Canim veriyorlar ayrica rahatliyosun da.. Psikooga gidicem bende insallah sanada tavsiye ederim.
Stres üzüntü hasta yapar.. Vücut direnciniz düşüyor.
Önemli bir sınav öncesi yaşadığımın dışında çok yanlış birine gördüğüm değerden fazlasını verdiğim çok önemsediğim için hasta olmuştum, direncim düşünce mikroplar saldırıyor :) Sonra kendime çok kızdım.
En son da annem ameliyat olduğu zaman şekerim çıkmıştı ağız kuruluğu falan oldu, öncesinde de başka sıkıntılar yaşamıştım muhtemelen etkisi var, kollarım ağrırdı, vücudumda gezen giren çıkan ağrılar vardı vs.. Geçti. Baş ağrıları da olur.
Çok geçmiş olsun sorununuz çözülür inşallah, biliyorum konuyu..
Bu arada Ek Villain izledim, kızın arada yaptığı abartılı konuşma şekli dışında güzel
Bende uyuyorum ama uyumaktan nefret ediyorum artik, ve agirlik oluyo üstümde gün içinde uyuyunca
benim arkadasiminda stresten kolu uyusuyo ve doktoru felc kalabilir stresten uzak dursun demia
Rabbim kolaylastirsin insallah islerini canim benim sikma canini bu dunya gecici.. Bol bol dua et insirah ismi azam duasini oku namazlarini kil aksatma.. Hepsi gelir gecer..Psikolog icin durumum yok suan malesef, ben de devlettw iyi bi psikiyatr ariycam artik..
Böyle kafana hep küçük dertleri takıp canını bu derece sıktığında.
Aç bir ağır dram filmi izle.
Hayatına, sahip olduklarına şükrederek ağlayarak bitiriyorsun.
Dert mert kalmıyor tavsiye ederim :)
Kiz Sermin yine mi sen? Buralara takilip hala sukretmez misin haline?
Film izleme ben sana hayatımı anlatayim. Bol bol aglarsin :)
Olunuyor canım, ben stresten kusardım yürüyemezdim bacaklarım ellerim titrerdi tansiyon ölçtürürdüm bişi çıkmazdı, çekaba girdim neredeyse bu yüzden psikolojik dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?