- 24 Mayıs 2013
- 1.049
- 698
- 133
- 35
- Konu Sahibi anabelmontero
-
şimdi felaket tellalığı yapmayayım da insan stresden kanser bile oluyor,,,Insan nasil stresten üzüntüden hasta olur diyodum, oluyomuş
hasta demiyeyimde günlerdir bi derdimi düşünüp, üzülüp kafa yormaktan baş agrisi cekiyorum ama cok siddetli agrilar bikac kerede ateşim cikti ama indiler sonra uzun sürmedi
daha önce böyle bisey yasamis olan var mi? Psikolojik midir acaba yoksa doktora mi gitsem ? Daha kötüye gider mi acaba ?Napicam bilmiyorum... derdim çözülmedikce bitmiycek gibi bu agrilar...
O nasil ilac kiz? Ilk kullanimda keyif vermisAdeniannesi, ilacimi aldim suan keyiflendim, konularim degisecek yuppiiiiiiiii ay paylasmak istedim
O nasil ilac kiz? Ilk kullanimda keyif vermis
şimdi felaket tellalığı yapmayayım da insan stresden kanser bile oluyor,,,
şimid yazıcağım şeyler gerçek ,,, stres insanın sağlığını daha doğrusu bağışıklık sistemini etkiliyor, bu sebebden dolayı vücudumuz hastalıklara açık hale geliyor,,, kanser de bu hastalıklardan biri,,
artı şimid geçti dediğin bir travma veyahut sıkıntı sana 20 yıl sonra ağır depresyon olarak geri dönebiliyor,, özellikle yaşlılık döneminde,,,,
ne i tavsiye ederim,,, canını sıkan insanlardan uzak dur seni üzen insanlardan,,,
tabi ki de hayat kolay değil bir sürü derdimiz var ama bunlardan rahatlama yolları bul,, psikolog olabilir,, insanlarla konuşmak olabilir,,,,ben misal hiçbir şeyi içimde tutumuyorum,,, bazı şeyleri annemle konuşurum bazı şeyleri arkadaşlarımla,, bazı şeyleri burada,,,, ama içime atmıyorum hiç bir şeyi,, sana böyle yap demiyorum ama kendini rahatlatma yolu bul ve uygula,,,
Mahmudo teklif mi etti?Ayyyy sevdicegimlen ilgili
valla hastalık olur da olur.. baş ağrısı, mide ağrısı, regl gecikmesi ya da erken olma, olduğunda renk değişmesi..
stresten hepsi olabilir ama bende genelde regl gecikmesi oluyor. kelin ilacı olsa..:)
Mahmudo teklif mi etti?
ayyy senin konun olunca zevkle yazıyorum :)
Bundan beş yıl kadar önce stresten bir ayda tam on iki klo vermiştim özeli devlet i gitmedigim hastane kalmamıştı tek lokma yemiyordim seans başı ucyuz TL bayidligimiz psikolog bile yardımcı olamiyordu sonrası işte biri okudu üfledi geçtibu bir ornek .
İkincisi mezun olamayacagim stresinden dolayı iki haftadır baismin sol tarafında bi ağrı beni resmen linç ediyor acaba tümör mu vaaar yeeeaaa kafamda diye dolaniyorum . ama bu da tabi ki strestennn. İki gündür keyfim yerinde mesela ağrı bana hic uğramadı . mesela çok üzüntülü olduğumda yemek yiyemem yedigimi cikartirm karnim ağrır . iste görüldüğü gibi üzüntü mazallah adamı canından ederrr :)) o yüzden napiyoruz hayatımızda strese üzüntüye yol açacak zatları şutluyoruuzz.
Insan nasil stresten üzüntüden hasta olur diyodum, oluyomuş
hasta demiyeyimde günlerdir bi derdimi düşünüp, üzülüp kafa yormaktan baş agrisi cekiyorum ama cok siddetli agrilar bikac kerede ateşim cikti ama indiler sonra uzun sürmedi
daha önce böyle bisey yasamis olan var mi? Psikolojik midir acaba yoksa doktora mi gitsem ? Daha kötüye gider mi acaba ?Napicam bilmiyorum... derdim çözülmedikce bitmiycek gibi bu agrilar...
Ayy çok teşekkür ederimmm
Yaaaa keske bende streslenince yemek yemesem, kilo versemaksine ben yedikce yiyorum sonra vay efendim anne neden bu tişörtler küçülmüs, pantolonlarin dügmeleri milletin gözüne fırlıyo
Yaaa o uzuntuye sebep olan kisi biraz once beni mutlu etti azicikkkk iyiki tam şutlamamisim, halbuki 1 saat önce tamda topa pis burnu gösteriyodum
Himm ondan bu gulucuklerr :) olur olur arada öyle uzulmeler :)) iyiysen sorun yok :*
Daha halletmedik bi konusucaz, gelismelere gore acicam konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?