Stresten Üzüntüden Hastalanma

ayyy senin konun olunca zevkle yazıyorum :)

Bundan beş yıl kadar önce stresten bir ayda tam on iki klo vermiştim özeli devlet i gitmedigim hastane kalmamıştı tek lokma yemiyordim seans başı ucyuz TL bayidligimiz psikolog bile yardımcı olamiyordu sonrası işte biri okudu üfledi geçti bu bir ornek .

İkincisi mezun olamayacagim stresinden dolayı iki haftadır baismin sol tarafında bi ağrı beni resmen linç ediyor acaba tümör mu vaaar yeeeaaa kafamda diye dolaniyorum . ama bu da tabi ki strestennn. İki gündür keyfim yerinde mesela ağrı bana hic uğramadı . mesela çok üzüntülü olduğumda yemek yiyemem yedigimi cikartirm karnim ağrır . iste görüldüğü gibi üzüntü mazallah adamı canından ederrr :)) o yüzden napiyoruz hayatımızda strese üzüntüye yol açacak zatları şutluyoruuzz.

valla hastalık olur da olur.. baş ağrısı, mide ağrısı, regl gecikmesi ya da erken olma, olduğunda renk değişmesi..
stresten hepsi olabilir ama bende genelde regl gecikmesi oluyor. kelin ilacı olsa..:)

şimdi felaket tellalığı yapmayayım da insan stresden kanser bile oluyor,,,
şimid yazıcağım şeyler gerçek ,,, stres insanın sağlığını daha doğrusu bağışıklık sistemini etkiliyor, bu sebebden dolayı vücudumuz hastalıklara açık hale geliyor,,, kanser de bu hastalıklardan biri,,
artı şimid geçti dediğin bir travma veyahut sıkıntı sana 20 yıl sonra ağır depresyon olarak geri dönebiliyor,, özellikle yaşlılık döneminde,,,,
ne i tavsiye ederim,,, canını sıkan insanlardan uzak dur seni üzen insanlardan,,,
tabi ki de hayat kolay değil bir sürü derdimiz var ama bunlardan rahatlama yolları bul,, psikolog olabilir,, insanlarla konuşmak olabilir,,,,ben misal hiçbir şeyi içimde tutumuyorum,,, bazı şeyleri annemle konuşurum bazı şeyleri arkadaşlarımla,, bazı şeyleri burada,,,, ama içime atmıyorum hiç bir şeyi,, sana böyle yap demiyorum ama kendini rahatlatma yolu bul ve uygula,,,

Kesinlikle her turlu bize zarar veren insanlardan uzak durmak lazim bende bunu olabildigince deniyorum
cok tesekkur ederim yazi için

valla hastalık olur da olur.. baş ağrısı, mide ağrısı, regl gecikmesi ya da erken olma, olduğunda renk değişmesi..
stresten hepsi olabilir ama bende genelde regl gecikmesi oluyor. kelin ilacı olsa..:)

Ayy bende de regl gecikmesi vaaar ne cekmisiz bee

Ayy çok teşekkür ederimmm
Yaaaa keske bende streslenince yemek yemesem, kilo versem aksine ben yedikce yiyorum sonra vay efendim anne neden bu tişörtler küçülmüs, pantolonlarin dügmeleri milletin gözüne fırlıyo

Yaaa o uzuntuye sebep olan kisi biraz once beni mutlu etti azicikkkk iyiki tam şutlamamisim, halbuki 1 saat önce tamda topa pis burnu gösteriyodum

Tabiki stres yuzunden hastalanilir, hatta cogu hastaligin baslica sebebidir.
Stres sikintidan sac derimde yaralar olusur, kasiyinca daha da yara dongu bu sekilde devam eder, medikal losyon kullaninca rahatliyor ama stres ile beraber tekrar basliyor.

Cok daha streslenince istahim kapanir, mideme kramp girer. En sevdigim bal borek zehir zikkim olur, yutamayacak hale gelirim. Midem daha da kuculur, istahsizlik artar, asiri kilo kaybi sonucu endoskopiye kadar bu yol.

Ucuncu cektigim stres sorunum ise geceleri uykuya dalamama sabah 5 oluyor, ancak uyuyabilirim. Kv kp ile ayni evde olunca uzunda uyunmuyor. Iste bunlar hep stres. Uzak durmak lazim, genis olmak lazim, yapabilirsen ne ala.

Strese sebep olanlari uzaklastir hayatindan.

Himm ondan bu gulucuklerr :) olur olur arada öyle uzulmeler :)) iyiysen sorun yok :*

Benim de üzüldüğümde streslendiğimde başımda saçlarımın arasında kırmızı benekler çıkar ve çok kaşınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…