Ben de yapmayı çok istiyorum. Saçlarım 1 günde yağlanıyor. Her gün yıkamak zorunda kalıyorum. Düzleştirmeden de asla dışarı çıkmıyorum. Yaparsam benim için de çok iyi olacak. Sizin düzleştiriciniz max. kaç dereceydi?
Brezilya fonunu kuaforde yaptirmak istiyorum ama kararsizim. Yikandiktan sonra kendi kendine kurudugundafa fonly gibi oluyo mu? Ben yaz kis gun atlamadan hergun banyo yapiyorum ve disari cikmasam bile sacimi ya duzlestiriyorum ya kalin masa en kotu ihtimal tarayarak kurutuyorum. Eskiden usenmezdim de simdi iki cocukla zor oluyo ama bakimsiz olmakda istemiyorum. Kafam yatti ama boyle preslenmis gibi basik mi oluyo daha sonraki gunler ben ole yapismis gibi duz sac sevmiyorum. Nasil oluyor?
Tesekkurler cevabin icin :) cesaretimi toplarsam bu hafta yaptiricam cunku begenmezsem donusude yok
bunu kuaförler bile yaparken saçları mahvediyolar. siz kendniz nasıl yapmaya kalkışıysnz şaşıryrm valla.
Bende aynı markayı kullanıyorum.
Keratin saçınızda önce 30dk kadar beklemeli sonra fön çekin ve fönden sonra presleyin bu yüzden ilk yapışta tutmamıştır
Çok teşekkürler keratinin markasını yazdığın için.Ben de bu markayı alıp yapacağım benim saçım aşırı kıvırcık olduğu için kararsızdım keratin konusunda ama en iyisi bu sanırım.İnşallah bende de etkili olur.Peki saçına 80 ml. yetti mi?
merhaba canım,
Sen buraya en son 2 ay önce yazmışsın.cilt sorunum ve saç sorunum vardı ve cildi hallettim :) şimdi saç kısmı kaldı.sen brezilya fönü yapmıştın.son durumun nedir?tavsiye ediyor musun hala ve hangisini ?
yine bu sitede biri Natura keratini övmüş bir de foto eklemiş. biliyor musunuz bu keratini.hem de ince tellilere 205 derece uygulayın demiş.sitesinde mini set toplam 150 tl. natura keratin yaz sitesi çıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?