Saç Kesim Şekilleri Style brezilya fönü yaptım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Gerçekten çok arkadaşım var kıvırcık saçlarını çok seviyolardı bir arkadaşım akıllarına girdi bu arkadaşlarım boynunda kestirdi bonus oldular ne yaparlarsa yakışmıyorlar pişman oldular kıvırcık saç asla kısa kestirilmemeli ya çok kötü oluyo bence ama yakışanda vardır elbette saç bakım ürünleri çok önemli

kızlar merhabalar birkaç sorum olacak size cvplarsanız eğer çok çok çok mesut bahtiyar olrurum saçlarım dümdüz ve ince telli öyle banyo sonrası kabarması bile en fazla saç kuruyana kadar sürer brezilya fönü yaptırmayı istemem deki tek amacım koparak dökülmeyi önleyip uzamasını sağlamak şimdi benim 1 tane saç düzleştiricim var ama bunun ısı ayarı yok simbonun (220-240V yazıyor ısısımı bu) bana yetiyoda artıyordu bile zaten kırk yılda bir kullanıyorum (pırasa gibi saçlarım olduğundan) brezilya fönü için yeter mi düzleştiricinin ısısının yüksek olmasının amacı düzlük için mi yoksa keratini saça yapıştırmak için mi birde saçlarımı yeni kestirmiştim uclarından accık minicik ama yinede baya toparladı şuan çatallık ve kopmaları yok ama ıslakken hala don lastiği gibi sünüyorrengide renk değil yeniden açıp boyamayı düşünüyorum sizce bu keratin bakımını hangi ara yapayım açma-boyadan önce mi yoksa saçı asıl yıpratan açma işi olduğu için açma işinden sonra boyamadan önce mi yoksa en son mu yoksa keratini yapim

ben sana brezilya fönünü tavsiye etmem benim saçım bile yıkadıktan bir gün sonra kafama yapışık gibi oluyor, saçım kalın telli ve çok olduğu için bu benim hoşuma gidiyor ama senin zaten saçın inceymiş ve dümdüzmüş. başka tavsiyeler verebilirim ister misin bilmiyorum ama :) doa diye bir marka var, o markanın keratinli saç maskesini al. saç yapına göre olan sülfatsız şampuanını al. kokusunu ben pek sevmediğim için güzel kokan bir saç kremi kullanıyorum. yine aynı siteden hindistan cevizi yağı al. orada saç uzatmaya yardımcı olan bir yağ karışımı da satılıyor ama ben denemedim. bu dediklerim kırılmaları yıpranmaları önlüyor. özellikle maske harika bir şey. hatta saç serumunu da alıp dipten de beslemeye katkı sağlayabilirsin.

sorularının cevabını bilmiyorum, bilen biri cevap verir umarım, bakım için düzleştirici gerekli olmayabilir ve yapacaksan açma ve boyamadan sonra yap bence bozulur yoksa. benim düzleştiricimde örnek olarak 240°C yazıyor, senin dediğin volt olmalı.

yine bu sitede biri Natura keratini övmüş bir de foto eklemiş. biliyor musunuz bu keratini.hem de ince tellilere 205 derece uygulayın demiş.sitesinde mini set toplam 150 tl. natura keratin yaz sitesi çıkıyo.

Natura keratini ben de araştırdım. Benmi de saçlarım aşırı kıvırcık kuaförde yaptırdığım brezilya fönünün üzrinden 1,5 ay geçti yavaş yavaş bozuluyor. Kullanılan markaların içinde formaldehit var. Ama naturakeratinin bi ürününde sıfır formaldehit var ve 2 ay kalıcı oluyormuş.
Biz kıvırcık saçlılar her halukarda 2 ayda bir yapmak zorundayız acaba diyorum formaldehitsiz olan naturayı alıp bi denesem mi. Aldehilti de aldehitsiz de 2 ayda bir yapılacaksa bu işlem aldehitsiz olanı daha mantıklı gibi görünüyor. Olmadı üçüncüye styl markaya geçeyim diyorum.

işte önemli olan işe yarayıp yaramadığı, işe yararsa onu da yapabiliriz ama iki kere boşuna para harcayıp, hatta birinde saçlarımı mahvettiğim için (düzeldi gibi ama yine de çok uğraştım, uçlardan kestim) yeni bir şey denemekten korkuyorum. sen denersen bana da haber ver. daha iyi bir şeyse çok sevinirim, hemen ona geçerim :) biraz fiyat farkı var ama olsun

tamam ben onu bir deneyeyim madem iki ayda bir yapıcaz aldehitlisi yerine aldehitsiz olmazsı daha mantıklı, şöyle 1 ay kadar sonra yapıcam, şaçımdaki kullanılmaz hale gelsin de :) senin aldığın sitelerden birine mail atım kuaför sepetine. adam ürününe çok güveniyor 2 ayda bir yapmanıza gerek yok uygulama doğru olursa diyor ve elindeki bütün ürünlerin son kullanma tarihi 2017 imiş üzerinde de yazıyormuş. övdü markasını sen de memnunsun.

ya benim saçlarım kuru, aldehitli kullanmaya korkuyorum iyice kurur cansızlaşır belki de kopar diye. düzleştircem diye olmak istemem saçımdan da

evet ben memnunum. iki ayda bir yapmamın nedeni saçımın çabuk uzaması, dipler kıvırcık boylar düz duramayacağım için, yoksa yaptığım yerler bozulmuyor. hafif bir bozulma oluyor ama belki benim saç yapımdan ya da yanlış kullanımdan da olabilir. kuaföre hiç yaptırmadığım için saçımın en iyi hali nasıl olur onu da bilmiyorum :)

aman hiç bulaşma kuaföre, sen ne yapıyorsan emin ol onlar daha iyisini yapmıyorlar. Gördüm fotolarını gayet iyi, kuaför de onu yapardı zaten. Ben kendim yapmadığıma pişmanım. :)

style yaptım dün. sonucu çok merak ediyorumm :)) bu arada kokudan öldüm nefes borum yandı gözlerim mahfoldu, resmen rezillik çektim inşallah sonu güzel olur :)

style yaptım dün. sonucu çok merak ediyorumm :)) bu arada kokudan öldüm nefes borum yandı gözlerim mahfoldu, resmen rezillik çektim inşallah sonu güzel olur :)

Sonu güzel olmuş sanırım :) başka bir yerde okudum. İyi olmasına çok sevindim. açık alanda ya da vantilatörle yapsaydın, öyle yapmadın mı?

selam bayanlar :) yıllardır hep yapmak ıstemıstım su fon ısını kendıme ama bı turlu kısmet olmadısonunda karar verdım yapmaya ve gg'da dermotim pro-keratin die bı marka buldum..sızce nasıldır?bı fıkrınız varmı? benm saclarım asırı yıprandı dogal buklelı sacıma bı heves perma yaptımsıkıntımı sacımdan cıkardım anlıycagınız..saclarım ınce tellı ve uzun ve dalgalı ve yanmıs durumdanolur bı seyler yazın yaaben sımdı bunu alayımmı:26bu arada bende kuaförüm)

Bu markayı hiç duymadım, kullanan varsa umarım cevap verir. Benim memnun kaldığım style oldu. Daha iyi ve uygun fiyatlarda bulursanız ben de tavsiyeleri bekliyorum

Bu markayı hiç duymadım, kullanan varsa umarım cevap verir. Benim memnun kaldığım style oldu. Daha iyi ve uygun fiyatlarda bulursanız ben de tavsiyeleri bekliyorum
deniycem bakalım ne olcakumarım saçlarım perişan olmazeger sonuc ıı olursa fıyat konusunda tavsıye ederm ben bıle sasırdım sampuan ve kremle bırlıkte 45 tl

Sonu güzel olmuş sanırım :) başka bir yerde okudum. İyi olmasına çok sevindim. açık alanda ya da vantilatörle yapsaydın, öyle yapmadın mı?

yok canım ne vantilatör ne açık alan. bundan önce yaptığım markada öyle bi sorun yaşamamıştım demekki uyduruk bi markaymış. ne bileyim bu da kapmaz sandım :)) neyse bir musibet bin nasihat hesabı ama çok memnunum teşekkürler )

Kızlar bi sorum olacak. Saçlarım aslında düz ama duştan çıktıktan sonra yaz kış hep kurutmak zorunda kalıyorum, kurutmazsam çok kabarıyor. Gerçi kurutsam da kabarıyor bir değişiklik olmuyor. Acaba diyorum brezilya fönü mü yaptırsam? siz ne dersiniz? saçlar kabarmıyo mu o zaman? kullanımı rahat oluyor mu??

Evet kabarmıyor, aslında bu brezilya fönünde en iyi sonuç düz ama kabarık saçlılarda oluyordur eminim, biz kıvırcıklarda dipten kıvırcık çıkıyor daha sık yapmak zorundayız, sizin dipten çıkanlar zaten düz ve kabarmaz, tavsiye ederim, dipten 2-3 cm boşluk bırakarak yapın, saçınız zaten düzmüş, kafanıza yapışıp kalmasın :)

selam. o markayı bende çok gördüm. yabancı sitelerde strawberry, amazon... ama türkiyede dermotim üretiyor yani ithal değil. arada ne kadar fark olur bilemiyorum. bende marcia teixeria aldım ama daha yapmadım. çok terliyorum ben enseden. biraz daha bekliyeceğim sanırım.

bugun fonu uyguladımbakalım sonud nasıl olcak cok stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…