Merhaba,
Daha önce açtığın konuda saçının fotoğrafını eklemişsin ilk yapışındı sanırım baya kıvırcıkmış.O fotoğrafta jöleli hali mi yoksa doğal kıvırcık mı?
Keratinden sonra saçı preslemeden önce saçınıza fön çekin demişler ama benim saçlarım da seninkiler gibi düzleştiriciyle yapabiliyorum ama fön makinasıyla asla fön çekemiyorum,sen fön mü çekmiştin yoksa kuruttun mu sadece?
bir de saçların ilk yaptığında dümdüz olmamış sanırım peki jöle falan sürünce şekil aldı mı?
Eki Görüntüle 553247 Eki Görüntüle 553248 bir türlü tutturup çekemedim ama sanırım belli oluyor
oo cok güzel görünüyor bu keratinli halin mi yoksa yıkadıktan sonraki hali mi?
o kıvırcık saça iyi dayanmışsın kaç saat sürdü,kollarını yeniden hissetmen baya zamanını almıştır
kuaföre gitsen bundan iyisi olmazdı bence.bir tanesine malzemeyi ben getirsem yapar mısınız dedim adam düzleştirici kullanmam yanar saçların ben sadece fön çekerim dedi adama gitmekten vazgeçtim.kendim yapcam becerebilirsem.(senden cesaret aldım)
peki style marka'nın duman durumu ve kokusu nasıl? diğer konularda çilekli,çikolatalı diye tabir ettikleri keratinler var ama marka adı yasak olduğu için soramadım.Kuaför sepetinden siparişimi verdim bakalım nasıl çıkacak.umarım sahte falan değildir.
bir de ne kadar aralıklarla yeniliyorsun işlemleri?
soru yağmuruna tuttum seni de kusura bakma olur mu :)
Merhaba :)
Ben önceden brezilya fönünü kuaförde yaptırmıştım fakat 400 lira civarı verdim yakında yurtdışına çıkacağım ve gene bu kadar para vermek istemiyorum evde deneyeceğim. Sizin yazdıklarınızı okudum, güvendim style marka almak istiyorum fakat kuaför sepetinde bir sürü var çözemedim hangisi link atabilir misiniz ? ek olarak saçlarım hafif dalgalı, boyalı, ince telli ve seyrek saç yani kolay tutar diye düşünüyorum. Şimdiden çooooooooook teşekkürler
Burayada yazmistim yaptiricam ama cesaret edemiyorum dwmistim yaptirdimve sonuctN inanilmaz mutluyum. Bi kere saci yiprattigi teshisi kesinlikle yanlismis . Kuafor bana bu bakimin tillahi dedi. Keratin sacinin yapitasi ve biz bunu disarican bolca vererekmsac hu relerinin icine gomuyoruz resmen dedi. Hakikaten sqclarim oyle bir parladi ki ne kesmesi artik saclarim cok daha hizli uzuyor 3 haftada bir dip boyaya gidiyorum . Kendi saclarim sudyen hizasindaydi belime kadar kaynak taktirdim onlarada b. Fonu uygulattim cok super oldu ya. Esim bayildi su brezilya fonu gercekten varmis adamlar yapiyomus demek dedi:) yalniz benim saclarim kivircik deil kalin dalgaliydi dipnot belirtmek isterim. Ben sanirim konu sahibimiz gibi kendim yapmaya cesaret edemem ama yaz girisinde bir kere daha yAptiririm kuaform benden sampuanlari dahil 350 aldi. Benimmerak ettigim bisi vardi islakken kendi kurudugundada duz oluyor mu diye benim saclarim islak halde kendi kendine kurudugunda da duz oluyor arkadaslar siddetle tavsiye ediyorum . Ualniz ilk zamanlar biraz inek yalamis gibi hacimsiz duruyo sonra kendi formunu aliyo.
ne kadara mal oldu acaba;?
canım ben de style marka keratinle brezilya fönü yaptım. bu ikinci yapışım aradan 4 ay geçti hafif bozulmaya başlamıştı.ikinci daha da güzel oldu.şimdi 1000 ml alıp bi arkadaşla paylaşmayı düşünüyoruz ama daha önce 225 ml lik aldıklarımda son kullanma tarihi yoktu. bozulma ihtimali var mı ki ambalajında hiç bi bilgi göremedim ben. bir de saçlarım çok dökülüyo gittikçe azaldı. keratinden olduğunu sanmıyorum yaptıktan sonra da rutin dökülmeye devam etti. nude nemlendirici serisini kullanıyorum. güçlendirici serisini önerdiler ama bilemedim:2: yıpranmış saçımdan kurtuldum ama dökülmeye hala bi çare bulamadım :2:
ben de artık sadece diplerine yapıyorum, sadece 40 ml kullanıyorum, uçlarına çok az sürüyorum. benim saçım çok çabuk uzadığı için ve çok kıvırcık olduğu için 2 ayda bir mecburen yapmam lazım. Ben de hep bozulma ihtimaline karşı küçük alıyorum, büyük çok ucuza geliyor aslında. aldığımız yerden bilgi alabiliriz, denemedim ama birdahakine artık. en az bir yıl bozulmaz bence.
dökülme için önerim doa'nın saç toniği. ev arkadaşım kullanıyor ve çok etkili. bazen ben de sıkıyorum, doa'ya sormuştum brez. fönünü bozmaz demişti. bozmuyor.
Trdeki kuaforum kanserojen madde içeriyor ve saçlari çok yipratiyor diye kesinlikle yapmiyor...
Firansada yeni trend Japon fönü ama yanlis hatirlamiyorsam daha çok dalgali saçlara uygulaniyor ve sanirim Trde yok henuz...
Kivircik saçlara bayiliyorum ben, çok seksi gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?