Saç Kesim Şekilleri Style brezilya fönü yaptım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

evet doğal hali, çok kıvırcık. normalde o şekilde kullanmıyordum :) ama o yıkanıp, toplanıp, kendi kendine kurumuş hali. yani kurutma makinesiyle kurutup fotoğraf çekseydim onun 4 katı kabarık olurdu.

ben de fön çekemiyordum, tarayarak kuruttum sadece. zaten bu keratini sürünce hem kıvırcık (benimkiler ayrıca çok yıpranıktı, sürekli renk değişimi yüzünden) hem de yapış yapış hiç fön çekemedim. sürerken vs. çok çok zor oldu. ambalajın üstünde saç çok az ıslak kalmalı dediği için öyle yapmıştım. ama sonra öğrendim ki buna gerek yokmuş yani önce saçını özel şampuanla yıkadın, düzleştir, keratini sür, boneyle ve havlu sararak 40 dk bekle, sonra zaten baştan düzleştirdiğin için tarayarak kuruttuğunda fön çekmiş gibi bir şey oluyor. sonra duman bitene kadar düzleştiriyorsun işte.

evet şekil aldı, ben jöle değil de bu kıvırcık saçlar için olan sürüp yıkanmayan kremlerden kullanmıştım, markası elidordu. yıkayıp sürüyordum kendi kendine kuruyunca ellerimle açıyordum, doğal bir dalga oluyordu. kıvırcıkken de böyle yapıyordum zaten ama bu iş uzun sürdüğü için genelde topluyordum. yani ilk yapınca düz olmasa da öyle rezil bir şekil olmamıştı.

şimdi yine yaptım ya bu gece yıkayacağım. gerçi bu defa 40 mg kullandım ve ertesi günler bozulmadığı için pek düzleştirmedim, umarım bir işe yarar.

Eki Görüntüle 553247 Eki Görüntüle 553248 bir türlü tutturup çekemedim ama sanırım belli oluyor

oo cok güzel görünüyor bu keratinli halin mi yoksa yıkadıktan sonraki hali mi?
o kıvırcık saça iyi dayanmışsın kaç saat sürdü,kollarını yeniden hissetmen baya zamanını almıştır
kuaföre gitsen bundan iyisi olmazdı bence.bir tanesine malzemeyi ben getirsem yapar mısınız dedim adam düzleştirici kullanmam yanar saçların ben sadece fön çekerim dedi adama gitmekten vazgeçtim.kendim yapcam becerebilirsem.(senden cesaret aldım)

peki style marka'nın duman durumu ve kokusu nasıl? diğer konularda çilekli,çikolatalı diye tabir ettikleri keratinler var ama marka adı yasak olduğu için soramadım.Kuaför sepetinden siparişimi verdim bakalım nasıl çıkacak.umarım sahte falan değildir.
bir de ne kadar aralıklarla yeniliyorsun işlemleri?
soru yağmuruna tuttum seni de kusura bakma olur mu :)

:) yok yok yıkanmış hali. (ilk yaptığımda o yanılgıya düşmüştüm, oldu sanmıştım bir yıkadım kâbus) kuruttum ama fönler gibi kurutun deniyor ya öyle yapmıyorum, uğraşamıyorum ben :) sadece kurutma makinesini aşağı doğru tutup kurutuyorum.

bana yaparken bir arkadaşım yardım etti, tavsiye ederim, en azından sürerken yardım almak lazım. düzleştirmeye alışığız da :) yok yanmıyor merak etme, ama uçları benim gibi zaten yanıksa düzelmiyor pek. benim saçımın üstten 10cm falan boyasız doğal saçım, o kısımlar çok güzel oluyor, senin boya var mı bilmiyorum ama yoksa çok şanslısın. çok güzel olcak.

duman çıkıyor ama ben balkon kapısını açıp yaptım ve gözlerimde yanma olmadı. eczaneden eldiven ve maske al. bir boya fırçası, bir de düzleştirme tarağı. eğer kendin sürersen fırçaya gerek yok. bende düzleştirme tarağı yok, krepe tarağı ile yapıyorum ama almayı düşünüyorum bir dahakine. vantilatör bende yok ama kapalı bir yerde yapmazsan rahatsız edici olmuyor.

ben de marka bir türlü öğrenemediğim için 2 farklı markayla yaptım önce boşuboşuna, o yüzden çikolatalı falan öğrenmem de aylar sürer herhalde. ben de aynı siteden alıyorum en ucuz orada olduğu için, sorun çıkmadı ama bilmiyorum. yani bu fiyata daha iyisi varsa keşke biri tavsiye etse de uğraşmasak :)

ben bu markayla 2.ye yapıyorum, ilk organixle yaptığımda saçım dalgalı oldu, sonra fix nanoyla yaptığımda saçım çok kurudu ve dökülmeye başladı. sonra bununla yaptım oldu. yani senin de öyle olursa moralini bozma 2. olmadı 3. seansı yapınca oluyor. ki sen ilk bu markayla başlıycaksın benim gibi sorun da yaşamazsın. 2 ay önce style ile yaptım biraz kabardı işte şimdi tekrarladım ama şişenin yarısıyla ve dediğim gibi ertesi günler yıkayana kadar öyle her gün düzleştirmedim, hafiften yamulanları düzelttim. çok uzattım sanırım, yani ilk yapışlarda zor olsa da sonrakilerde çok kolay oluyor, benim kolay olmaya başladı. yapınca fotoğraf bekliyorum, eğer fotoğraftaki sensen senin saçın çok daha güzel olur

ben saçımın uçları için bir serum kullanmak istiyorum ama hangisi breziyla fönünü bozmaz bilmiyorum. bilen biri bana tavsiye eder mi?

Organics'i ben de denedim. Olmadı. Saç uçları için argan yağlarını filan keratini bozmuyor diyorlar. Ben organics tutmayınca avonun 3d saç bakım yağını sürüp duruyorum.

Merhaba :)
Ben önceden brezilya fönünü kuaförde yaptırmıştım fakat 400 lira civarı verdim yakında yurtdışına çıkacağım ve gene bu kadar para vermek istemiyorum evde deneyeceğim. Sizin yazdıklarınızı okudum, güvendim style marka almak istiyorum fakat kuaför sepetinde bir sürü var çözemedim hangisi link atabilir misiniz ? ek olarak saçlarım hafif dalgalı, boyalı, ince telli ve seyrek saç yani kolay tutar diye düşünüyorum. Şimdiden çooooooooook teşekkürler

benim saçıma bile tuttuysa kesin tutar :) özel mesaj atamıyorum umarım link vermek yasak değildir :/ BRAZILIAN KERATIN TECHNIC TREATMENT 80ML.

daha önce nude şampuan ve saç kremini tavsiye etmiştim ama bugün doa şampuan ve saç kremi aldım o daha iyi. saçlarım nude ile yıkayıp kuruttuğumda biraz kabarık oluyordu. doa ile ilk defa yıkadım bugün harika oldu. daha düz ve kabarık değil ama yapışık da değil. tavsiye ederim. tabi ilk yıkama bu, sonra fikrim değişirse yazarım.

not: yıkarken hiç köpürmüyor, saç kremi de normalde olduğu gibi yıkarken yumuşak bir his vermiyor ama kurutunca çok güzel.

Burayada yazmistim yaptiricam ama cesaret edemiyorum dwmistim yaptirdimve sonuctN inanilmaz mutluyum. Bi kere saci yiprattigi teshisi kesinlikle yanlismis . Kuafor bana bu bakimin tillahi dedi. Keratin sacinin yapitasi ve biz bunu disarican bolca vererekmsac hu relerinin icine gomuyoruz resmen dedi. Hakikaten sqclarim oyle bir parladi ki ne kesmesi artik saclarim cok daha hizli uzuyor 3 haftada bir dip boyaya gidiyorum . Kendi saclarim sudyen hizasindaydi belime kadar kaynak taktirdim onlarada b. Fonu uygulattim cok super oldu ya. Esim bayildi su brezilya fonu gercekten varmis adamlar yapiyomus demek dedi:) yalniz benim saclarim kivircik deil kalin dalgaliydi dipnot belirtmek isterim. Ben sanirim konu sahibimiz gibi kendim yapmaya cesaret edemem ama yaz girisinde bir kere daha yAptiririm kuaform benden sampuanlari dahil 350 aldi. Benimmerak ettigim bisi vardi islakken kendi kurudugundada duz oluyor mu diye benim saclarim islak halde kendi kendine kurudugunda da duz oluyor arkadaslar siddetle tavsiye ediyorum . Ualniz ilk zamanlar biraz inek yalamis gibi hacimsiz duruyo sonra kendi formunu aliyo.

güzel olmasına çok sevindim, gülle güle kullanın :) bu fön kıvırcık saçlılar için çıkmış herhalde ama en iyi sonucu sanırım dalgalı, yıpranmış saçlılar alıyor. biz kıvırcıklar 2-3 kere yapmak zorundayız :)

ya ben hala bi ayarlayıp yaptıramadım şampuan 20-25 tl kremi bi o kadar düzleştirici al yaklaşık 200tlye ,bir de 50tlkeratin al deyince ben yaklaşık en az 300-350 tl para vermem lazım borcum çok izmirde biri yok mu ya ben keratin alsam da züleştiricisiyle birlikte yapsak elimde braun 200 derece var .ama olmuyomuş yapanların yoruma bakınca.

ne kadara mal oldu acaba;?

ilk yaparken 230luk düzleştirici, 2000lik fön makinesi vs. aldığım içi baya masraflıydı. şimdi 80ml keratin kargoyla 52tl, nude şampuan ve saç kremi 25tl. şampuan baya uzun dayanıyor zaten.

doa şampuanı bıraktım, saçımı çok çok güzel yaptı ama çabuk yağlandırdı saçımı.

canım ben de style marka keratinle brezilya fönü yaptım. bu ikinci yapışım aradan 4 ay geçti hafif bozulmaya başlamıştı.ikinci daha da güzel oldu.şimdi 1000 ml alıp bi arkadaşla paylaşmayı düşünüyoruz ama daha önce 225 ml lik aldıklarımda son kullanma tarihi yoktu. bozulma ihtimali var mı ki ambalajında hiç bi bilgi göremedim ben. bir de saçlarım çok dökülüyo gittikçe azaldı. keratinden olduğunu sanmıyorum yaptıktan sonra da rutin dökülmeye devam etti. nude nemlendirici serisini kullanıyorum. güçlendirici serisini önerdiler ama bilemedim:2: yıpranmış saçımdan kurtuldum ama dökülmeye hala bi çare bulamadım :2:

ben de artık sadece diplerine yapıyorum, sadece 40 ml kullanıyorum, uçlarına çok az sürüyorum. benim saçım çok çabuk uzadığı için ve çok kıvırcık olduğu için 2 ayda bir mecburen yapmam lazım. Ben de hep bozulma ihtimaline karşı küçük alıyorum, büyük çok ucuza geliyor aslında. aldığımız yerden bilgi alabiliriz, denemedim ama birdahakine artık. en az bir yıl bozulmaz bence.

dökülme için önerim doa'nın saç toniği. ev arkadaşım kullanıyor ve çok etkili. bazen ben de sıkıyorum, doa'ya sormuştum brez. fönünü bozmaz demişti. bozmuyor.

Ben de denerim bakalım. ısırgan, badem, hint,çam terebenti,sarımsak, jojoba yağı uyguluyorum diplere ama yeni başladım inşallah dökülme durur artık. :2:
Bu arada siteye mesaj attım hemen aradılar. son kullanma tarihi 1000 ml için 2017 dedi şişenin üstünde yazıyormuş. 225 ml aldım yazmıyor hiç bişey dedim. orta boylar da 1000 ml le birlikte geldi onlar da 2017 dir dedi. Elimde hala 225 ml yarısı duruyo iki kez yapmama rağmen.ikincide daha az kullandığımı farkettim.

Size harika bir tavsiyem var, sonunda brezilya fönü için en iyi şampuan ve saç kremini buldum.

Şampuan olarak doa'nın yağlandırdığını söylemiştim (gerçi saça göre değişebilir) ama o doa saç bakım şampuanıydı, şimdi doa'nın saç derisi bakım şampuanını aldım ve saç kremi olarak da head & shoulders aldım, bu krem saç diplerine de sürüldüğü için çok çok rahat bir kullanım oluyor. Nude şampuanla yıkayınca kurutunca biraz kabarık oluyordu ancak ertesi gün iyi görünüyordu. Bu söylediklerimle ise kurutur kurutmaz kullanıma hazır :)

Trdeki kuaforum kanserojen madde içeriyor ve saçlari çok yipratiyor diye kesinlikle yapmiyor...
Firansada yeni trend Japon fönü ama yanlis hatirlamiyorsam daha çok dalgali saçlara uygulaniyor ve sanirim Trde yok henuz...
Kivircik saçlara bayiliyorum ben, çok seksi gosteriyor

ben de kıvırcık saçlarımı çok seviyordum ama bir hata yapıp kısa kestim, kısa ve kıvırcık saç dünyanın en zor şeyiymiş tekrar uzayana kadar bu iş beni kurtardı. saçları hiç yıpratmıyor aslında, hatta bakım yapıyor, sadece ilk gün 230 dereceyle saç uçlarını yakmamak gerekiyor, evde yapanlar acemilik çekip yakabilir belki ama kuaförün yakacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…