Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hiç bir şey yokken ortada sırf yanlış yorumlayıp haksız yere suçlayacaksın canım sıkılacak diye gerilmekten bir şey varmışcasına bir hal alıyor mimiklerim. Ayyy ay, anlamazsıııııııın.

Hava değişikliğine ihtiyacım varmış benim gerçekten, soğuk çarpar mı derken normalden iyi hissediyorum(çok soğuk yoktu ama sonradan acısı çıkmaz inşallah). Deniz havası da aldım. Mis...

birazcık akıl mı desem bilemiyorum..erkek arkadaşım iş yerinde bi arkadaşını kaybetti gözlerinin önünde ve allak bullak oldu, dayanamaz böyle şeylere çok kötü şuanda ona nası yanında olduğumu hissettiricem nasıl telkin edicem bilemiyorum..biraz da olsa iyi hissetmesini istiyorum

The originals'ın yeni bölümü çıkmıştır sanırım artık =))
Bu gece alırım cipsimi colamı harika bi dizi keyfi çekerim kendime =)))
Onca yorgunluğun ardından bu keyfi çoktan hakettim
Yarında tatil öğlene kadar uyuyacağım

Öf ya ne zaman gidecek bu misafir !
Uyukluyorum resmen esneyip duruyorum hala oturuyo .

Ağlamak, kırmak dökmek, sinir krizi geçirmek...
Bazen gerçekten gerekiyor sanki, yoksa başka şekilde çıkıyor acısı.
Rahatlamak gerekiyor...

yüzsüzlükte dünya markasısın sen
noldu aralarına almadılarmı seniiiiii yazıkkkkk

nasıl peşimden koşar onu düşünüyorum sanırım artık kendimim geri çekmem gerek oldun çünkü sen artık valla bakkk sıra sende şimdi

Ağlamak istersin de ağlayamazsın ya tam o moddayım.. Zaten ağlasam ne olacak ki, başladığımız yere geri döndük.. Madem olmayacaktı neden o kadar heveslendik onu da bilmiyorum elimi neye atsam kuruyor yahu, biri beddua mı etti nedir.. bundan da ümidim kalmadı, geri zekalı gibi o kadar yaptığımız planla kaldık, hepsi elimizde patladı.. ,
özetle ruh durumum :

ne olurdu benim de birkaç kişiyi ortadan kaldırıverme hakkım olsaydı. Dünyayı birkaç gerizekalı pislikten temizlerdim.

En sinir olduğum şans oyunu şu iddaa sanırım. Futbol fanatikliğine de ayrı gıcık oluyorum.

Bir insanın en güzel zamanları ''Bu işler aceleye gelmez.''diyerek...
Kız evi naz evi diye konuşmamayı marifet sayarak...
Başkalarının nişanını anlatıp,evde bana dair cümle kurmayarak...
Ancak bu kadar zehir edilebilirdi.
Çok teşekkür ederim.Çok...
Gittiğim yerde zorluklar olsa da hiçbiri bunlar kadar olmayacak.
Kaçmak,gitmek,yok olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…