Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

komşum olacak 2 deliyi uzaya fırlatabilsem keşkee. bağıra çağıra konuşmalarından tartışmalarından bezdim artık.. Allah'a havale!

Neden yazmadığını merak ediyorum yine de.

Geçmişime bakıyorum da, her zaman üzüm üzüme bakarak kararmıyormuş :)

Başıma felaket bi ağrı girdi .
Gözlerime kadar vuruyor .
Kendimi çok iyi hissediyordum oysa bugün

Genç kızlar hayal kurar ve sözlere inanırlar. İhtiyar kadınlar ölümden korkar ve cennet için söylenenleri heyecanla dinlerler. Otuz yaşındaki kadınlar ise yitirdiklerinin de kazandıklarının da değerini bilirler. Meseleleri kendilerine göre yorumlarlar. Bu yorumlar tuhaf olabilir ama ahmakça değildir.

Babam kritik kararlar verirken bana danışıyor, ben daha, Tadımca'nın yer fıstıklısını mı yoksa antep fıstıklısını mı daha çok seviyoruma karar veremiyorum. Babacağım yapma, ben daha o kadar yetişkin hissetmiyorum kendimi.

Yorulmuşum ya .
Şu işin stresi beni mahvediyor.
Onca insanla uğraşmak çok zor
Tabi üstüne fesat insanlarda eklenince çekilmez bi hal alıyor .

makyaj yapmalı mı?
yapmamalı mı?

Çok şanslı olduğum çok mutluyum

Kafam karışık. Yine huzursuz olacağız.

Karmakarsk düşünceler icersndeyim yine 6 ay 28 gün kaldı dugunmze.3 bucukyılı erittik ama bn bu adamı çok başka seviyorum sahiplnyrum.yaşım 22 ama 4 yldr özellikle son 2 yldr çocuk buyutms kadar oldm.umursamaz olmyrum ona gözüm gbi bkyrum kaybetmekten korkyrum ondan kaynkli korku degil bu takttri ilahi.stresliyim bi okadarda mutluyum huzurluym huzurszm bok gbi beynim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…