Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

hayat dediğin mi kısa?
yoksa kısa olan hayatın içindeki olan bizler miyiz?
çok sevdiğiniz birinin ölüm haberini duyunca
yürek nasıl çırpınır değil mi?
ya akıl mantık ne der bu işe?
olamaz ki o daha çok genç!
nasıl olur imkansız!
tarifi olmayan bi duygu var içimde şuan
acı mı bilemiyorum
hüzün mü tarif edemiyorum
üzülüyorum hem de çok!
içim çekiliyor be ablam
neden gittin
küçücük çocuklarını bırakıp da nasıl gittin?!
daha dün gibi aklımda bana seslenişin
çok üzüldüm
Allah'ım varsa günahlarını affetsin!
Allah'ım çocuklarına yardım etsin
mekanın cennet olsun be ablam
sen daha çok gençsin

Kim olursa olsun ama benim kriterime uysun yeter ben sonra da severim mantığı bana göre değil.
Mantıken harikulade olsa bile sevmezsem yapamam...

anlamıyomusunuz sıkıldık sizden ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu kadar uzun süreli misafirlikmi olur yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

beni sevmiyosunuz
hiçbir zamanda sevmedınız
bende sizi sevmıyorum
gidin
bidahada gelmeyin.

Keh keh keh keeh. Güzel zam. Eve gideyim de tepine tepine sevineyim. Ciddi duracam diye içim şişti.

Küçüklük resimlerime, gülüşlerime bakıyorum, ne kadar içten, ne kadar masum. Şuan ayrı bir takıldım..
Şimdi öyle olsa bile kaç yazar, anca zarar.. O zaman serbestti. (Sevinci içten ama üzüntüsü de içten oluyor..)
Çocuklar ne güzel.

Bir çift ela göz birde aşk dolu kalbi hep benimle olur umarim

Vay vay vay vayyyy demek atarlarin kizmalarin bundandi haaaa bana karsi biseyler vardi iyisin iyi fena degilsin giderin var

Bu kadına uyumam veya uyumamam, uyku ile alakalı her eylemim batıyor !
Koltukta uyuklarım, ay yavrııım uyuyor kalk yerine yat diye beni uykumun en tatlı yerinde uyarndırmak suretiyle rahatsız eder. bırak da tv karşısında azıcık keyif yapayım
geceleyin huzursuzlaırım uyuyamam, biye uyumuyorsun diye kızar, beni da huzursuz eder.
sıkıldım haaaa !!!!

Kredi işi olsa. Artık herşey su gibi akıp gitse.

Kendini her zaman insanların vicdanına bırakamazsın.
Bırak sen kendinden bahsetme başkaları bahsetsin denir ya hani..
Doğru bahsetseler keşke, doğru anlasalar, söylemediğine söyledi yapmadığına yaptı düşünmediğine düşündü demeseler, söylediklerini farklı algılamasalar, ben hep onların algılarının suyuna mı gitmeliyim? Kasamıyorum o kadar çok.
Ön yargı bu işte. Ee gel de anlatmaya çalışma kendini. Gel de konuşma.
Başta herkes bana iyi, ama yanlış yapıyorum başta herkes kötü olmalı görünüşe göre.
Hiç samimi içten olmamalıyım.
Hassas doğru birine denk gelir kırarım diye korkuyorum.

Hep benzer tip insanları çekiyorum; suçlayıcı, ne yapsan yaranamayacağın, anlamayan..
Vurdumduymaz biri olamadım, üzüldüm, sıkıldım ama anlaşılmadım hiç, hep farklı yerden anladılar, hep öyle düşündün böyle söylemek istedin düşünceleri, benim söylediğimden farklı yorumlar, nankörlükler, düşüncesizlikler.. Sabrının taştığı, artık yeter dediğim bir noktaya geldiğimde de yine suçlu ben oldum, kullanamadıkları, es geçmeyen, şans vermeyen vindi beğenmediler heralde, illa yapmak zorundayım ya. Aptal değilim efenim kusura bakmayın, o kadar şeyden sonra gayet net, kararlı olabiliyorum, her şey netleşiyor ve ben bu tepkiyi veriyorum, bu kadar basit. Herkesle aynı kefeye koymayın beni.
Yaş alırken de bazı şeyleri daha bir anlar oldum sanki, uzamasına gerek kalmadan..
Bu da anlaşılmıyor, bu kadar ders alabildiğim düşünülemiyor mu acaba? Eminim diyorum, anlıyorum biliyorum hissediyorum diyorum, yok bu yüzden şu yüzden böyle yapıyorsun, şöylesin böylesin.. Ya sabır ya sabır...
Şimdi, vurdumduymaz olmayı başarsam, yine aynı terane olacak. Bu kadar düşünüp canım sıkılırken acımasız olabiliyorsam...
Niye bu kadar çok çekiyorum ben bu insanları?

Yaz, deniz, güneş, kumlar, orman, tabiat, piknik, yaz gece gezmeleri, gece gezmelerinde atıştırmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…