Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Muzo ile yastık sohbetleri yokmuş artık. En kısa zamanda dön Muzo.

Acaba bu ay hamile oldugumu ogrenebilecek miyim?? Yoksa yine kirmizilar mi gelecek offf offf

Bir şey söylüyorum, başka anlıyorlar, hayır öyle değil diyorum, hala aynı şeyi söylüyorlar, yine anlatıyorum, ısrarla ağzımdan çıkanı değil kendi anladıklarını savunuyorlar.
Allah'ım bunu demek istemiyordum ama; niye ben? Vallahi yoruldum.
İlla alttan alta mesaj vererek mi konuşmalıyım, çift taraflı. Ya bunu yapanlar yorulmuyor mu hiç?
Hayır en olmayacak kişiye inanmamazlık yapıyorlar bir de, güya fazla iyi niyetliyim, fazla dürüstüm kendileri söylüyorlar ama kendilerini de dinlemiyorlar. Böyle garip bir çelişki.

Son düzenleme:
Çok sevdiğin bir filme, kitaba ve diziye hiç başlayıp bitirmemiş olmayı umuyorsun. Çünkü okurken ya da izlerken hissettiğin o ilk duyguları özlüyorsun.
Sevdiğim kitaplara, dizilere ve filmlere hiç başlamamış olanlar çok şanslı.

Olması gereken adı üstünde olması gerekendir, sizinle aynı mantıkta olmak zorunda değilim, isteklerimiz farklı, hayatımız farklı, zaten birimiz diğerimizin hayatında doğru değilse, diğerinin mantığına uymuyorsa o yanlış iki tarafı da vurur, bunu anlamıyor musunuz?

Düşündükçe heyecanlanıyorum, oyyy, bu yaz nasıl geçecek, neler olacak acaba...

Ağlamaktan içim pörtledi, gözlerim şişti, sanki çok huzurluydum olan da gitti.. öyle film çekilir mi yahu, o nasıl bir yapım, o nasıl bir senaryo, o nasıl bir oyunculuk.. bir de gerçek hayattan alıntı olduğunu duyunca daha da oturdu içime şiştim, valla şiştim

yazsana yaaaa benım yazmamı bekleme sen yaz yaaaaaaaaaaaaaaa bana gülüm de yineeee

Aman ya... Ne gerek vardı şimdi böyle bi tatsızlığa?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…