Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Önemsesem olmuyor, önemsemesem sinir oluyor hırs yapıyorsunuz. Her türlü muhalefet.
Ne garip şu insanoğlu :)

temizlik yapmam gerek
düzen işleri
kocamı uygun ders çalışma ortamını ayarlamam gerek
çamaşır ütü bulaşık vs

napsammm ki..

bana biri akıl versin

nerden başlayım ne yapayımmmmmm

sürprizler hayatımın vazgeçilmezi..
eş'e ; anne'Ye; baba'ya; bir dosta..
herhangi birine..
mutlu etmeyi seviyorummmmm

Mabel Matiz'imin yeni albümü dinlemeye doyulamayacak güzellikte olmuş yine. ^.^

Maaile alıngan ve sinirlisiniz, ne çok günah alındı en temizim diyen de aldı. 10 şeyin 4ünü doğru anladıysanız 6sını yanlış anlıyorsunuz.
Ben de susamıyorum kapatamıyorum şu çenemi haksız söylemler olunca ama çekilmem lazım yesin herkes birbirini.. Çekil köşene sen ya ne açıyon ağzını!
Öf...

Oturup bütün gün Himym bölümlerini tekrar izlemek istiyorum, Ted&Robin'a küfretmek, anneye üzülmek, Lily&Marshall'a imrenmek, Barney'e gülmek istiyorum. Çünkü bugün hava kapalı ve ben yine o malum hırkamı giymiş durumdayım.

Hepiniz sinirli ve huzursuzsunuz. Kadın huzursuzluktan bıkmış.
Sende baksan emin ol tahammülün çok zorlanır. Orada bile anladım bunu.

"O kadar zamandır görüşmüyoruz çok özledim sinirlerim bozuldu resmen" gibi mesajlar atan arkadaşlarımı ya da görüşme esnasında öpüp sarılan beni sevdiğini hissettirmeye çalışan arkadaşlarımı samimi bulamıyorum ve aynı şekilde sarılamıyorum ya da özlem mesajları atamıyorum, hafif bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Belki de içimdeki sevgi ve içtenlik duyguları bitti bilmiyorum.

Tatlı krizine girmezsem iyidir. Evde tatlı/çikolata yok ve çok canım çekti

kendimi bomboş bambaşka biri gibi hissediyorum

Doğum günümde mesaj atma olasılığı var mıdır?
Atmazsa bensiz mutlu demektir.
Bir daha bulaşmayayım bu kıza diyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…