Acıktım ve malum yemek sipariş etme sitesi açık duruyor kaç dakikadır, şu an sipariş etmek için bahaneler sıralıyorum; akşam yemeğini az yedim ya, reglim ayrıca vücut istiyor n'apayım, hem yedikten sonra koşup bir güzel yakarım, ayrıca yakmam yani şişmanlama dediğin modern hayatın kalıplaşmış güzellik anlayışıyla kadın üzerinde baskıasdfghj
Öf. İsteteceğim, yapacağım bunu. Kentucky amca bekle beni!
Burdaki mesajlarım gündelik hayattaki tavırlarımla hemen hemen aynı. Mesajlarımdan bazılarını okuyanlar "olgun biri", " depresif ve mutsuz galiba ergen" , "hmm güçlü gibi" , "çocukca çok ", " neşeli ya", "şakacı komik şey," vs. diye yorumda bulunabilir, ben de şimdi yorumlarıma şöyle bir göz atınca ciddi bir dengesizlik fark ettim, niye bu kadar dengesizlik. Uf.
Ohh. Ya şimdi bu işi oturtmak istiyorum ben. Bu işte bir şeyler başarabilme ihtimalimi görmek istiyorum. Nolacak napacağım.
Başka bir iş düşünmek istemiyorum.
Ben çok yoruldum. Yatmadan önce düşün, sabah kalkarken düşün. Heyecanlandıgında düşün, huzura erdiginde düşün, agrı girdiginde düşün, rahatladıgında düşün.
Ben de diger insanlar gibi olmak istiyorum artık. Çok yoruldum bu hastalıktan, ben iyileşmek istiyorum. saglıklı olmak istiyorum, evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum. Mutlu olmak, çalışmak, üretmek istiyorum.
Allah'ım yalvarıyorum şifa ver bana