Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Üç sınavım, bir araştırma projem bir de ödevim var ve ben hastayım, bademciklerim şiş, vücudum halsiz, annem yok...Şu an masa başında ekrana bakıp, sabahtan beridir hapsolduğum yatağıma geri dönmemek için çabalıyorum.
Şifa verecek bir karışım yapanım yok, modern tıp ilaçları kullanmak beni yalnız hissettiriyor ve üzüyor, beni anlıyor musunuz?

Tüp bebek transferim oldu bebislerim benimledir inş diye düşünüp durmak.....

Tedirginim.
İnsanlara fazla değer veriyorum.

Gerçekten insanlara kendini fazla özel hissettiriyorum sanırım..

Statüden önce insan insan olduğu için değerlidir..

Güneş tutulmasının burcumda gerçekleşmiş olmasının etkisi olabilir mi bunlar gerçekten?
Kötüye doğru bir değişim mi yoksa "iyi ki!" diyebileceğim değişimler mi geçiriyorum bilemiyorum.
Nedir ne değildir belirsiz olsa bile, şu anda hiç iyi değilim. Ve bundan bıktım!

Sen ! Beş para etmiyorsun aslinda ne deger biliyorsun ne kiymet sevginin bile ne oldugunu bilmiyorsun cikarcisin Bencilsin... Ve benim sevgimi hak etmiyorsun...

Bu call center edebimizi bozacak, tövbe tövbe :)

Normal süreçte güzel yüzlü, dediğinize göre tatlı ve fazla yumuşak görebilirsiniz beni, ama çok ciddi, sinirli, kararlı bir yanım da vardır. Duruma ve tercihime bağlı. Bu yüzden hemen hüküm vermeyin derim.

Kırılgan bir insanım, üzmeyin beni sonra toparlanma sürecim çok sancılı geçiyor. Beni anlıyor musunuz?

Surekli evimizin fotolarina bakip duruyorum
Allahim bizi evinin yuvasinin esinin kiymetini bilen akilli uslu insanlar eylesin (âmin)

Yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzz ;( bide ustune sisko olmiyim ama yaa offf ;( kesilsin yeni bendeki yeme istegiiii..hayir anlamadigim nolduda boyle yemege vurduysam kendimi..allah sonumu hayir etsin...

Allah'ım yardım et.
Bu gereksiz iyi niyet ve samimiyetimin başıma bela açmasından korkuyorum.
Beni koru Rabbim, çenemi kapatayım biraz.

Boşu boşuna aģrı çektiriyorum kendime Bedenime verdiğim zararın hesabını Allah'a nasıl vereceğim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…