Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Dört gün sonra yeni yaşıma gireceğim kızkardeşler, ama bomboş geçmiş hissediyorum geçen yılların, hani içini doldurmamışım gibi, öyle bir boşluk.

Bu boşluğa rağmen, hayatımın en güzel anları, hatırladıkça tatlı tatlı gülümsediğim zamanları 2010'nun nisan ve mayıs ayları...Tekrar yaşanamayacak kadar güzeldi. 5 yıl geçmiş üstünden ve ben hala bunlara tutunuyorum mesela? Acı. Hala ve hala aynı anıların etrafında dönüp durmak, yenilerini yaratmak için bir çaba sarf etmemek...

Kimse sevgisine beklenti karıştırmasa
benim aşkım da sevgim de sonsuz olur ki o zaman
ah keşke

Ayy uzun zamandır konuştuğum bir çocuk vardı 2 aydır beni takmadı, bir şey yazmadı. Bugün meşguldüm ama bence neyse meşgul olduğumu duyunca mutlu olacaksın dedi. Kesin bu 2 ay içinde bir kız buldu da onu haber verecek bana. Ahh salak kafam o kadar arkadaşça davranmayacaktım ona.

"sistem dışıyım anarşistim okke!!" diyen bir hanıma "güzellik yarışmasına katılmışsınız ama..." dediğim için -sanırım- kendisi, kötü bir insan olduğumu söylediğim mesajımı beğenmiş asdfghjkl.
Of yapmayın böyle şeyler yea, ben kötü bir insanım zaten de en azından tutarlıyım. =(
asdfg. of neyse ya.

Bütün gün odama kapanıp anılarımı hatırlatan şarkılarla, fotoğraflarla, filmlerle, kitap cümleleriyle acı çektim, Nisan-Mayıs sıkıntısı...Hemen bitsin bu aylar. Güçsüz hissetmekten çok yoruldum artık.

Kötü bir şey varsa doğru anlamamış olmak için çok mu direniyorum? Bazen evet.

Acı çektiğimi anlatmak istiyorum, ağladığımı anlatmak istiyorum, değersiz hissettiğimi anlatmak istiyorum, güçsüz olduğumu anlatmak istiyorum, hayatımı mahveden ve buraya bile yazmaya cesaret edemediğim travmamı anlatmak istiyorum, ne kadar boktan günler geçirdiğimi anlatmak istiyorum, geceleri korkudan nasıl uykumdan sıçradığımı anlatmak istiyorum, taşıdığım kocaman yaradan bahsetmek istiyorum, bu yüzden gelecekte içten bir şekilde mutlu olamayacağımı anlatmak istiyorum, hiçbir şeyin geçmediğini anlatmak istiyorum, nasıl çaresiz ve zavallı olduğumu anlatmak istiyorum, nefretimi anlatmak istiyorum, hayatımın son sekiz yılının nasıl acı ve korkuyla geçtiğini anlatmak istiyorum... Ama anlattıkça içimdeki yaranın daha da büyüyeceğini biliyorum...Uzaklara gitmek istiyorum, ailemle tüm bağlarımı kesip uzaklara. Ama buna bile cesaret edemeyecek kadar zavallı olduğumu biliyorum.

hani bir his vardır ya böyle, nasıl söylesem mutlusun ama değilsin gibi.

Umutsuz sonu olmayan bir aska yol açmak istemiyorum unutmak istiyorum onu .burda kalıp onun başkasıyla evlendiğini görmek istemiyorum.evet bundan sonra unutacağım o sadece arkadasım .nefret ediyorum kendindem böyle Saçma seyler düşündüğüm icin .allahım affet beni ne Kadar'da acizim duygularıma yenik düşüyorum .

Yatağa girerken ağladığım kaçıncı gün oldu bu?

Sabaha bomba gibi uyanacağım ama.
=))
Şimdi duyarlı olmanın, gerçekçi düşünmenin vakti değil benim için.
Güçlü durmaya ve sorunlarımı gözümde küçültüp takmadan yaşamaya devam!
Kendim için. Her şey ruhsal dengemi koruyup hedeflerime ulaşmam için!!!
Sonrasını düşünmek yok! Şimdinin içinde harekete geçmeliyim yalnızca. ^.^

Zeki geçinirken aslında dünyanın en aptal insanı olduğunu anlamak... Aylarca kandırıldığını öğrenmek.. Sabah olacak mı... Geçecek mi.. Kimlere güvenmişim ah aptal kafam... İki tatlı söze inanan gerizekalı kalbim... Şimdi seni gebertsem soğumaz ciğerim ölesiye nefret ediyorum.. Allah seni kahhar ismiyle kahreylesin.. Şerefsiz...

hanımların dikkatine. overlok makinesi ayağınıza geldi. halııı, kiliiim, yolluk kenarınaaa, halıfleks kenarınaaa overlok çekilir. beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir. bıktım bunu duymaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…