Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yüzü gülüp arkada ağlayan insanlara döneceğim.
Çünkü çok hassasım. Ne kadar her daim olduğum gibi, samimi kalmak istesem de, inandığım doğrular bana bunu söylese de çok kırgın ve yorgunum, zarar görüyorum.
Benim için doğrusu bu gibi duruyor şuan.
İçtenliğimi hakeden birilerini göremiyorum... Kırılıp duruyorum.
Bilmiyorum başarabilecek miyim, bakalım.
Yeni bir ortam, yeni insanlar, alışmaya çalışıyorum. Kafam karmakarışık.
İş ortamında kime güveneceğimi kestiremiyorum.
Hep de güvenecek adam arıyorum illa.. Buna ihtiyacım var.
Haksızlık yapmayı istemiyorum, kırmak istemiyorum, haksızlık yapıp karakterime de yanlış yapmak istemiyorum.
Ortası olmuyor ben de bir şeylerin bir türlü.
Allah'ım, sen en büyük dostsun, güç ver bana.

her şeyi yapacak istekli ama bir şey yapamayacak kadar güçsüzüm

Hayat, inancımdan dolayı seninle inatlaşıyorum. Direnmeye çalışıyorum.
Öğrenmem gerekenleri de gözardı etmiyorum ama, diğerlerine benzeyip, sadece yaşananları dış dünyayı görmeyip gereksiz hırslara kapılmayıp maneviyatı kaybetmemek, doğrunun özünü gözden kaçırmamak, kendimi kaybetmemek için inatlaşıyorum.

Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun.

Kimin duaya ihtiyacı varsa onun için dua ettim, sen onlara da yardım et Allah'ım...

Sonunda huzurlu uykularıma kavuştum, ne büyük zenginlikmiş...

Olgunluğun ne olduğunu doğru düzgün bilmeyenler akıl veriyor ya deliriyorum.

Ya hu bir kez olsun bir şeyler yaz. Beğeniyle olmuyor. Beğen... Beğen... Hayır yorulmuyor musun hiç?

Survivorla kafa dagıtıyorum resmen,aptal kutusu 4 gun esır aldı benı yaa

Kardeşimi çookkkk özledim çok. =( Yanımıza geleceği günü sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum. =)

Şimdi üniversite yıllarımdaki akşamlardan birinde gibi sınav hazırlığı için araştırma yapacak olmak beni eskilere götürdü.
Zaman çok hızlısın! =O

_MedceziR_ karşımda cips yemekte:))
,izmirden geldi ama şansına yağmur feci yağmakta,oky,umarın yarın güneş açar diye düşünmekte ve ada gezilerinin iptal olmamasını ummakta.

Şuan odak noktama kocam değilde bir beni nası yerleştirebilirim ve umursmam onu düşünüyorum?? Cvp bulunamadı bip bip bip

Allahım nasıl vazgeçicem.. Nolur yardım et. Sıkıştım kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…