Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Üfffff canım çok çekti beehh şu yiyecek reklamları olmasa bu saatte

Keşke yok olsam, defolup gidebilsem bu iğrenç dünyadan, dediğim gecelerden birindeyim. Ne kadar güzel(!)

Şimdi ben biraz göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili tecrübelerin yazıldığı topiği inceleyip inceleyip sonrada ameliyatı yapacak parayı toparlayamayıp ameliyatı da yapamayayım. :/

Neyse. yine bir bekleyeyim ben bakalım...

minik kuzum kilo aldın mı acaba

Allah'ım biraz kurnazlık ver lütfen. Sen büyüksün yardım et Rabbim.
Karmakarışığım.

Bu kadar net kıskançlık sezmedim ama illa net göreceğim.

Bir kız vardı buralarda.
4-5 yıl civarında olan, evlilik planları yaptığı ilişkisi karşı tarafın saygısızlığı ve ilgisizliği ile bitmiş, sonra kız başkasına aşık olup kısa sürede peri masallarından fırlamışçasına hayatına giren aşkı evlilikle sonlandırmıştı.
Kocasına çok aşıktı. Mutluluktan uçuyordu.

O kıza noldu? Aynı çizgide mi sürüyor hayatı acaba? Bunu merak ettim şu an.

İşin kendisinden önce iş hayatındaki insanlar yıpratıyor..
İş hayatındaki algılar çok farklı...
Nasıl adapte olacağım bakalım.

Sınav olunca burda sitede onlayıınn olmayı alışkanlık haline getirdim. Sınav var anlıyor musunuz? Bıktıım ben artık.

Bakın reglime de yakın, üstüne sınav... Gerginim, sinirliyim, gereksiz acıkmalarım var, az önce yine fast food yedim. Bakın benim fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığım bozuluyor peki niçin? Niçinleri önemli nedenlerle doldururum ama şu an şikayet etmek istiyorum, gerçeklikten uzaklaşmak istiyorum beni anlıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…