Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Teşekkür ederim

Sorularıma cevap bulduğum yer kadınlar kulübü

İyiki varsınnn

Rabbim ömür versin 50. yılı da görelim sağlıkla inşallah , iyi ki bu site kurulmuş , emekleriniz için biz size teşekkür ederiz .Saygılarımla

Evet canım sende iyiki varsın
Hepiniz bana yardım eden eilenn
Güzel arkadaşım @sumeyra1990 hemde aynı anda çocuk buyutcez
espoyraz ablam Feraceli
@mandaliina güzel hatun
@freedoommmmm
@BEYZABET Hepiniz iyiki varsınız
Kazen vesile olduğun için teşekkürler

Bir tık ötemde bir sürü arkadaşın olduğunu bilmek, deneyimlerini paylaşanlarla sorulara cevaplar bulmak, hiç tanımadığın görmediğin çooook şeker hem cinslerle bazen üzülmek bazen havalara uçmak bazen dertleşmek ve daha bir sürü şey... İyi ki varsın KK

Bi forumda bulunmaktan böylesine keyif alacağımı söyleseler çok gülerdim herhalde.
Ancak buranın alelade bir sanal forumdan fazlası olduğunu anlamak çok zamanımı almadı ^_^

Bilmukabele teşekkür bizlerden

asıl ben teşekkür ederim bu site bana arkadaş oldu adeta nice senelere hep beraber inşallah

Iyiki varsin kk cok uzun.sure olmadi araniza katilali aliskanlik oldunuz bende sabah kalktigimda aksam yattigimda her zaman sizinleyim bol bolll yeni uyelere iNSALLAH sizlerle sonuna kadar

bu forumun yararı olduğu kadar zararı da var ama.

yahu insan derste sıra altından kadınlar kulübüne girip cevap mı yazar konu mu takip eder? ben ediyorum.

Bizde size teşekkür ederiz Kazen bey iyi ki kadınlar kulübünü kurmussunuz daha nice senelere

Google da birşey aradığımda direkt Kadınlar Kulubu diye konular açılıyo yaa başka bir yere bakmama gerek kalmıyodu Bende üye oldum iyikide olmuşumm
Nice nice uzun senelereeee

Bende her sorunda kadınlar klübündeydim ama yakın zamanda üye olmayı akıl edebildim.. Hergün muhakkak buralardayım.. Teşekkürler

Bizde teşekkür ederiz kazen kk olmadn bir gün geçmiyor

Ah ah her derdimin çaresi burda, her sorumun cevabi ,en tatlı arkadasliklarim gormeden dertlestigim insanlar SEVGİLİmDEN dostumdan bile daha çok hayat parçam oldu. Ve sevdiğim adamın doğum günü 14 kasım, ben de onla alakalı bir bildirim sandım. Biz tesekkur ederiz bu güzel platformu oluşturduğunuz için. Üyeniz bol bereketli olsun :)

Kazen ve Curly'e Kadınlar Kulübünü bize hediye ettiği için çok teşekkür ediyorum.
Burası benim için çok özel ve hayatımın önemli bir parçası haline geldi.
Geç tanımış olsamda burada olmak çok güzel...
Hep beraber daha nice yıllara
İyii ki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…