Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Asil biz tesekkur ederiz kazen bu guzel siteyi kurdugun icin burada bulunmaktan KKli olmaktan mutluluk duyuyorum IYIKI VARSIN KK daha nice yillara

Rica ederim

Daha nice uzun yıllara. .iyiki bu kulübü keşfettim. İyiki varsınız. Asıl sizlere teşekkür ederim.x

Biz sana teşekkür ederiz iyi ki varsın kk hayatımın bir parçası oldu kk iyiki böyle bir uygulama yapmışsınız

Takdir edilmek,minnet ve vefa görmek kimi mutlu etmez.Ben de teşekkür ediyorum.Depresyon hastasıyim en zor zamanlarımda bu sitede benim gibi kader arkadaşlarımı buldum, iyileşmemde katkiları oldu arkadaşların...tekrar teşekkürler sevgiler...

Bu forumu çok net hatırlamıyorum ama sanırım 2006'nın sonlarından keşfetmiştim. Hatta o zamanlardan üye olmuştum ama msn'imin şifresini kaybettiğim için tekrardan bir üyelik alıp buradan sonuna kadar faydalandığım doğrudur.

Burada birçok üye gibi hergün aktif olamasam da elimden geldiğince fikir alıp vermeye çalışıyorum. Çokta yararını görüyorum.

Daha nice yıllara.. daha da çoğalarak koskocaman bir aile olmak ümidiyle. Herkese sevgiler!!!

İyiki varsın kk hep birlikte güçlüyüz ,
varoldukçada bilgileneceğiz,düşüneceğiz,eleştireceğiz,eğleneceğiz ,takip edeceğiz nice yıllar var olmak adına

Bizde böyle bi site kurup bizlerin derdini , sıkıntısını , sevincini paylaşacak sıcak bi ortama zemin hazırladığınız için yapım aşamasında emeği geçrn hrkese teşekküe ederiz... Daha nice senelere inşallah...

Evet kimseyle konusamadigimiz seyleri paylasip fikir aliyoruz bu site de emegi gecen herkese tesekkurler

ay kazen yerim seni yaaa(anam bi de okuyomuş )

Kk ile 2012de tanistim ilk bebegim burda dogdu ikinciside burda dogucak insallah iyiki varsiniz

Daha nice senelere burası da benim yuvam gibi oldu :)

Bende sizlere böyle bir siteyi var ettiğini için canı gönülden teşekkür ediyorum

Bizde sizlere tesekkur ederiz .iyiki varsiniz

Zamanımın çoğunu burda geçirdiğim, dertlerimi paylaştığım, birsürü güzel arkadaşlıklar edindiğim kk iyiki varsın :)
Ne merak ediyorsanız cevabı mutlaka vardır :) teşekkür ederiz Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…