Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bizde sana tesekkur ederiz guzel yazismalar guzel dayanismalarimiz oldu sen olmasaydin bilmediklerimizi kime sorardik kimden ogrenirdik iyiki var kadinlar kulubu :)

Sende iyiki varsınn

asıl ben teşekkür ederim.bu platformdan,çok şey öğrendim.öğrenmeye de devam ediyorum.

Bütün sıkıntılarımızı paylaştığımız, bize özel bir platform. İyi ki varsın kadınlar kulübü...

Bende teşekkür ederim kk bol üyeler

Biz tesekkur ederiz

Ben kendi adıma ve buradan arkadaş, dost edindiğim reele taşıdığımız güzel paylaşımlar adına teşekkür ederim.

İnanin gözlerim doldu burasi her hangi bir site değil ki zaten ...bazen yuva bazen liman bazen tek basina yudumladigin kahvelere arkadas cozumunu bulamadığın derdine devaaaa bazen sirdas bazen kardes....o kadar cok sey ki Kadinlarin kulübü...kadınların yüreği!!! Kazen

Bu kadar akıllı kadinin bir araya gelebilmesini sagladiginiz ve başkalarıyla paylasamadiklarimizi burada paylasmamiza olanak sunduğunuz icin TEŞEKKÜRLER<3 ayrıca çok saygılı bir platform.

Derdimizin aynisindan varmı diye bile kadınlar kulübüne baktık o kadar yani...

Bakmadan duramıyorum her konuda yardımcı oluyor nerdeyse kk Hele arkadasliklarimiz görmeden tanımadan bi sürü arkadaş edindik saolun iyi varsınız :)

Çok mutlu etti beni bu mesaj, teşekkür ederim İyi ki varsın KK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…