Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

En umutsuz anımda tanıştım sizlerle iyiki böyl bir platformu kurmuşsunuz herkes bana o kadar yardımcı olduki teşekkürler Kazen bizleri böyle bir platformla buluşturduğun için

Asıl biz teşekkür ederiz iyiki varsınız. Bizi de var ettiniz sizlerle olduğum için çok mutluyum . Senelerce olmak.. olmanız dileğiyle. . Kocaman bir ailenin parçası olmak ne güzel bir duygudur. Sizleri seviyorum hayırlı akşamlar canlar

Üye olmamın amacı birlikten kuvvet doğar ilkesiyle zayıflamaktı 8 sene oldu ama ben hala zayıflayamadım :)))
Şaka bir yana harika arkadaşlıklar dostluklar edindim.. Çok seviyorum bu platformu iyi ki varsın kadınlar kulübü..

En zor zamanlarımı buranın sayesinde atlattım,rutin bir iş kkya girmek,en güzel dostumu kkda tanıdım Mercani
İyiki varsın kk

Danışacabileceğimiz , tecrübelerimizi paylaşıcağımız ,böyle güzel bir site hazırladığınız için gerçekten teşekkürler.İyi ki varsınız.

Nezaman aklıma bir soru takilsa cvbini hemen burda arıyorum ve buluyorum teşekkür ederim

Bende teşekkür ederim ...
Bu güzel sitede
Akıllısı
Delisiyle
Fakesiyle
Uğraştığınız için

ayy çok teşekkür ederim gerçekten o kadar güzel dostluklar kurduk ki, yüzyüze goremedigim insanlarla ancak bu kadar yakın olabilirdim
Iyi ki varsinizzzzzz

Ben burada çok güzel arkadasliklar kurdum ve buraya kk ne üye oldugum icin çok mutluyum iyiki varsin BABA

Keşke daha önce tanışsaydım burayla.Şöyle 15 yıl önce felan mesela

Ne aradıysam burada buldum.Benim bir parçam oldu kadınlarkulübü.Buranın sayesinde yüz yüze görüştüğüm güzel arkadaşlarım oldu.Düzenin bozulmasını,seviyenin düşmesine izin vermediğiniz için asıl ben teşekkür ediyorum.

Başarınızdan dolayı tebrik ederim.Ben de size teşekkür ederim.

Günümün cogunu burada geçiriyorum sizler de iyiki varsınız :))

Kazen Bey kişilik olarak çok ters buluyorum sizi :) ama yiğidi öldür hakkını yeme derler, site için biz teşekkür ederiz asıl.

Dertleşebildiğim neşelendiğim herşeyde koşıp geldiğim kk benim sitem :)

Bende çok teşekkür ederim birlikte nice nice senelerimize üyelerimizle birlikte kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…