Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aradığım herşeyi bulup yardıma desteğe akla ihtiyacım olduğu her vakit yorumlayan arkadaşlar kazandırdığınız için asıl ben teşekkür ederimm. Başkalarının yaşadıklarıni duyduktan sonra sukretmeyi sevinçlere ortak olmayı hatırlatan bir platform kurduğunuz için ayrıca minnettarım Kazen

Üzgünüm!
Cunku sizi cok gec kesfettim ,hayatima daha once girseydiniz eminim cok sey degisirdi hersey icin tesekkurler

Erkekler anlamaz burayı. Kadın değil mi her şeye fikri var der bıyık altından gülerek. Ne çok şey öğrendim oysa hamileliği bebek heyecanını. Enteresan dertlerime çareleri... tanımadan sevdim onlarca kişiyi. İyi ki varsın kk iyi ki bende varım burdayım Kazen

Son düzenleme:
Insanlara az da olsa fikir verebilmek, cesitli bakis acilarini ogrenebilmek.. hatalar, yanlislar, dogrular.. paylasmak, gulumsemek, dert ortagi olmak.. birlik olmak guclu olmak, bir duaya hep birlikte amin dememiz icin vesile olmak.. daha bir cok sey. Iyi ki var burasi, sizler iyi ki varsiniz. Ben buraya cok alistim, bana da alisildigini hissettikce gulumsuyorum. Yehhu!!

Biz tesekkür ederiz, artik kk hayatimizin bir parcasi oldu anlatamadigimiz bilmedigimiz bicok seyi burda ögrendik ve bizi cok aydinlatti iyiki varsiniz

14 KASIM eşimle tanışma günümüz benim için çok özel.. Bebeğime de burdaki arkadaşların desteği ve dualar ile kavuştum iyi ki varsınız hep var olasınız gardaşlarrrrr :)

Kk de hamile kaldım. Kk de zayıfladım. Burda çoğu şeyi öğrendim. Sosyallestimm teşekkürler. Aklımdan hep bebişim geçio

Kazen, Curly

Asıl ben size teşekkür ederim
iyiki karşılaşmışım kadınlar kulubüyle daha nice nice uzun senelere inşallah hep birlikte.

Bu kadar güzel insanı bir araya getirebilen muhteşem forum, iyi ki varsın KK! :)

Gercekten butun arkadaslarima katiluyorum aradigin ne varsa burda bide herkez icten ve samimi hepiniz iyi ki varsiniz hanimlar:)

bende teşekkür ederim kurucusu olan size ve emeği geçenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…