Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Her konuda cevap bulabıldıgım muhteşem bir yer iyiki varsınız size minnettarım kendi adıma

Teşekkür ederim iyki varsiniz

Muhteşem bir site daha iyi olamazdı

Bizler sadece üyeyiz asıl işi siz yapıyorsunuz Kazen cim. Ben size teşekkür ederim bizlere böyle güzel bir yerde dertleşme paylaşma alanı yarattığınız için.
EN BÜYÜK KK

..iyi ki böyle bir site var biz de size cokkkkk teşekkür ediyoruz iyi ki varsınız

Her ne kadar yeni üye olsamda 2 senedir takipteydim. İyiki varsın kk. Ben teşekkür ederim Kazen

Sitede ilgi çekmeme vesile olduğunuz için teşekkür ederim.

Kazen asil ben coooook tesekkur ederim boyle bir platformu kurdugunuz icin<3
Buraya girdigimde kendimi rahatlamis hissediorum.bakmadan duramiorum...rutinim oldu burasi resmen
Seni seviyorum KadinlarKulubu

Ay çok mutlu oldum çok duygulandım.. iyi ki varsınız ☺

Asil ben size tesekkur ederim. Kimseye anlatamadigim dertlerimi sizinle paylastim, normalde asla yapmam dediğim şeydi bu benim için 500.000 kişi boşuna guvenmemis size, nice senelere

Ben 9 senesini gördüm arada kopukluklar olsada. Herşeye rağmen vazgeçilmezim KK ve burdan tanıdıklarım.
Her fırsatta zaten tşk ederim yine edeyim :)
İyiki varsınız...

Asil biz tesekkur edriz. Bu guzel kadinlar kulubunu yaptiniz icinnn

Insana cok seey ogretiyosunuz iyi ki kadinlar kulubu var iyi ki boyle bi siteyi kesfetmisim tesekkurler..daha nice uzun senelere.

Bu siteyi yaptıgıniz icin asıl ben tesekķür ederim vallahi ne zaman canim sıkılsa kendimi kk da buluyorum .
Hem bit pazarinda ürün satıp bi nevi harçlık çikarıyorum hem derdimi paylasip derman buluyorum. Hemde hemen hemen her soruma cevabi kk da buluyorum.
Ne zamanki biseyi merak edip veya arasam google ilk cikan kk oluyor ve yine yine burda cözümleniyorum :))
Iyi ki varsin kk

İyiki siz varsınız çünkü içimize atıp uzulecegimiz, derdimi kime anlatırım,kimden akıl alırım dediğimiz ve sorunlarımız a ortak olan sizsiniz )

Iyi ki kadinlar kulubu var ve iyi ki uyesiyim. Her acimi her animi arkadaslarimla paylasabildigim birbirimizi hic tanimadigimz halde birbirimizin ustune titremek anilarimizi duygularimizi paylasmak BIZI EN IYI BIZ ANLARIZ uzuldugumde kendimi buldugum tek adres .... Tesekkurler Kadinlar Kulubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…