Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Buharlı temizleyici ile koltukları temizleyeyim ve üzerlerine kılıflarını geçireyim artık...Tembellik ediyorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
#17Agustos1999 :2:

[video=youtube;EI-NLI0sO9M]http://www.youtube.com/watch?v=EI-NLI0sO9M&feature=youtu.be[/video]

bu gece yalnızım...
keske esımın iş yerınde sabahlayacagını bılseydım annemlerı yollamazdım evlerıne ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne geri dönecek yolun olacak ne de tutunacak dalın kalacak korkarım pişmanlık sonun olacak yalnız kalacaksın günün birinde

kızlarla erkekler aşktan anlamaz sahtekar çıktı, milletin namus bekçiliğini yapan cennete veya cehenneme gideceğini söyleyen bir sürü kahin var oldu, vatanını 20 tl klavyeleriyle kurtaran yiğit askerler oldu, acayip acayip pozlarıyla foto model insanlar meydana çıktı, pahalı eşyalarıyla hava yapıp kendini üstün gösteren insanlarımız meydana çıktı, beğeni sayısıyla adam olduğunu düşünen gençler meydan buldu, laf sokarak ben çok üstünüm diyen bir sürü kişi oldu, arkasından iş çeviren bir çok yalan kardeşler ortaya çıktı, her türlü pisliği ile övünen bir çok insan bulundu yani facebook, twitter yüzünden herkese bir haller oldu.

Bugün sen oldum ben.
Facebook'u açtım, güzel bir kıza sırf konuşmak için “tanışıyor muyduk biz?” yazdım, sonra bir başka kızın fotoğraflarını beğendim. Bir diğer güzelin de durumlarını. 2-3 dakikaya yazdılar bana “selaam” diye, sanki hepsiyle her gün konuşuyormuşum gibi, sanki yakınlarımmış gibi, sanki senin kadar yavşakmışım gibi “canımm” yazdım. Nasıl olduğumu sordular ilk, sonra sevgilimin olup olmadığını merak ettiler. “Yok” dedim, sonra da yavşak yavşak gülücükler yolladım, =) ehehe yazdım. Yetmedi birine telefon numaramı verdim, haftaya buluşacağız. Sizin evin oralarda. Sonra aklıma gelen isimleri yazdım ve ne kadar fıstık, taş varsa arkadaşlık isteği gönderdim. Kabul ettiklerinde de “ben eklemedim ki yae, yanlışlık oldu sanırım” diyerek muhabbete başladım, biri yazıyor, yazımı bitirmeyi bekliyorum cevap vermek için.
Twitter'a girdim, takip ettim kim var kim yok. kızın yazdığı tek şey “sıkıldım” olmasına rağmen, sırf güzel diye mention attım. Sarkıntılık yaptım.
Düştüm de düştüm. Kendimi tanıyamadım, ama seni tanıdım. Diyordun ya tanımıyorsun diye, bak tanıdım, yemin ediyorum ruh halini anladım. Sen ilgiye muhtaç bir köpekten başka hiçbir şey değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…