Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kalkıp ibadet etmem lazım, ibadet etmem lazım, ibadet etmem lazımmmmmmmmmmm...

BİN AYDAN HAYIRLI OLAN KADİR GECEMİZ AFFIMIZA VESİLE OLSUN....Amin inşallah...
“Ey Allah’in Resulü! Kadir gecesine rastlarsam nasil dua edeyim? diye sordum.
Resulüllah (s.a.v):

“Allahümme inneke afüvvün tühibbü’l-afve fa’fu annî (Allah’im sen çok affedicisin, affi seversin, beni affet)” diye dua et, buyurdu..

Allah'ım günahlarımızı affeylesin inşallah..

terk etmek daha mı doğru ki, böyle çok arada-rölantide kalıyorum. sıkıldım.

mışıl mışıl bi bebek gibi uyuyor. minik minik nefes alıyor ve bedeni sıcacık şu an. kalkıp şu 2 bin kilometreyi aşsam da o tatlı kolların arasına süzülerek girsem ve onun en tatlı rüyası olsam ne güzel olurdu...

Eve temizlik için birini alsam mı yoksa kocamın kafasına bandana takıp eline bez mi versem

Gece 5 kere uyanmak.Bittim yani,ruh gibiyim.Acaba altini butun gece hic islatmamasi tesaduf muydu:44:
Bakalim bu gece anlariz.

Straplez mavi badiş&beyaz şort mu?
Beyaz üzeri kırmızılı sırtı açık elbise mi?

Carsiya cikmaya deger mi ki acaba? Aradigimi bulabilecegimi zannetmiyorum. İnternetten siparis icin de cok gec. Offf bayramda evde yok numarasi mi yapsam ??????

Carsiya cikmaya deger mi ki acaba? Aradigimi bulabilecegimi zannetmiyorum. İnternetten siparis icin de cok gec. Offf bayramda evde yok numarasi mi yapsam ??????

Evde yok numarası super fikir

Hava çok sıcak nasıl ağda yapıcım ben d&r a gitmem lazım valiz hazırlamam lazım offff offff

Türk kahvesi içmeliyim.

Piyano soloları dinleyince fena oldum. Çok hüzünlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…