Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aklimdan bir cok sey geciyor. Yine burda yalniz kalicam.. Neyse ki bu defa yalnizca 2 gunlugune. Sonra insallah bende gidicem. Gitmesine gidicem ama ne bileyim iste.. Allah sonumuzu hayir etsin.

gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma...

Kendini çok özel-miş gibi zanneden insanın, aslında hiç bir özelliğinin olmamayışı ne büyük bir ironi..

kendimi cok kotu hissediyorum
icimde sonsuz bi bosluk varmis gibi
o kadar mutsuzum ki..
Herseyden bikmis bi ruh halim var
insallah duzelir.
Depresyona mi giriyorum acaba..?
Bu mutsuz hallerimden skildim.
Yasama sevincim elimden alinmis gibi. Dusundukce aptallasma diyorum kendime. Allah beterinden saklasin. Bu kadar kucuk bisey, beni nasil bu kadar yikar diyorum.
Hersey zoraki gibi. Ruyalarimda bile mutsuzum. simdi bir de yalniz kaldim. Dusun dusun dusun.. Biktim dusunmekten. Allah im sonumu hayir etsin. Insallah yine o mutlu hallerime geri donebileyim!!

ben aslında çok güçsüz biriyim..
hayatım boyunca hep güçlü olmaya çalıştım, ya da öyleymiş gibi yaptım ama değilim..
rol yapmayı bile beceremiyorum..
en ufak birşeyde bile ağlamak istemiyorum ama gözyaşlarım her seferinde bana inat akıyo..
istemiyorum ağlamak, birşeye sinirlendiğimde ya da üzüldüğümde daha güçlü olmak istiyorum..
hiç beceremedim, hiç de beceremeyeceğim..
ağlamaya başladığım an yaptığım tüm güçlü rolü bozuluyo zaten..
gerçek halimi kimsenin görmesini istemiyorum..
sevmiyorum işte kendimi, huylarımı..
mutsuzum hem de çok..
bi bayramım da eğlenceli geçsin olmaz mı?
olmuyor işte..
çok sıkıldım herşeyden....

benim için stok yapmışsın.. converse alcam dediğim gecenin sabahı gidip sen almışsın, bide kokoşluğumu yüzüme vururcasına makyaj fırçaları almşsın. nerden aklına geldi bilmem ama, bugün gerçekten çok güzeldi! bir gün ben de kız arkadaşıyla ona bir süprüüs yapıcam ha birde, ben dertleşip ağlarken tataaa diye gözüme sokuşun hala aklımda:) iyi ki varsın. düğünüm oluverirse şahidimi sen yapıcam inşallah

Son düzenleme:
Bugün çok çok çok sıkıcı bir gün.
İnanılmaz sıkıldım ve kendimi çok yorgun, güçsüz, umutsuz, işe yaramaz hissediyorum.
Bu ruh halinden kurtulmayı ve şu salak bayramın da bitmesini diliyorum.
Cidden yeter artık. Nefret ediyorum bayramlardan seyranlardan!

Son düzenleme:
değişim istiyorum. kendimde ve hayatımda.
daha neşeli olayım mesela. daha tatlı güleyim.
daha çok konuşup anlatayım, susmayayım.
O'nun askerliği bitsin, artık hep yanımda olsun.
O yokken yarım gibiyim.. ne yapayım işte

Gelme.
Bak gelirsen çok şey değişir. Ben olmadan ne yapar yalnızlık? Eğer gelirsen kim ıslatır benim yastığımı? Sarı sokak lambalarına, yağmurlu kaldırımlara, sigara dumanına kim dost olur? Yazık değil mi onlara? Senden daha çok yanımda oldular, senden daha çok ısıttı mesela beni küçük odam. Senden daha çok ağladı annem bana, senden daha çok katlandı bana yumrukladığım duvarlar, senden daha çok benimleydi çünkü sinir krizlerim! Şimdi sen gelirsen…Yalnız kalacak yalnızlığım. Şimdi sen gelirsen. Kendime gelmek zorunda olacağım! Uzun zamandır koptuğum şu hayata dönmek, üstünde hiç uyunmamış yatağımda uyumak zorunda kalacağım, seni düşünerek halının üstünde, pencere kenarında uyuduğum gecelerden sonra yapamam. Gelme! Gelirsen ihanet etmem lazım onlara, onlar senden daha çok benimle oldu, daha çok sevdi. Senin kadar olmasa da beni mutlu etti mesela ucu kıvrık kitabım, sen mutluluğu hak edene vermediysen, ben senin gibi olamam. Beni hak eden onlarsa, ben onlarlayım sevgilim. Sen şimdi git, bensiz hayatında eksilmeyen gülücüklerinle ol. Eğlenmekten eve girmediğin günlerde gezdiğin sokaklara git, o sokaklarda elini tutanları öp. Ben… ben yastığıma sarılır, ben, yalnızlı… boş versene.. ben bir bok yapamam! Masam beni çağırıyor, yemek yemeliymişim. Kendine nasıl bakarsan bak, ben gidiyorum, peşimden gelme.

Fenerbahçe sinir etme beni bul şu golü

Şu Aykut Kocaman bi gitse takımdan belki nefes alıcaz ya

Gıcık adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…