Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

insan sevgilisi olunca değişir mi?
benim en yakın arkadaşımsın sen... biliyorum çok mutlusun, aşkı çok güzel yaşıyorsun... senin için inan çok mutluyum... ama biz? biz çok iyi dost değil miydik...?
neden şimdi böyle aramaz sormaz oldun... telefonlarım açılmaz, mesajlarım cevaplanmaz oldu...

bilmiyorum... ben mi alınganlık yapıyorum.. acaba ben kötü bir dost muyum?
anlayışlı olmam mı gerekir...
iyi de ne zamana kadar?
bunca zamandır zaten anlayış gösteriyorum... izin günlerinde benimle buluş demiyorum ki... elbette sevgiline vakit ayır.. sadece arada bir telefonla konuşsak... eskisi gibi muhabbet etsek...

ben sevgilim var diye, seni hiç aramamazlık ettim mi... ?

ne bileyim... zamanla sanırım herkes hayatına bakıyor...
iyi ki sevdiğim adam yanımda...

en az sen kadar dinliyor beni..
sen gibi cevaplar veremiyor ama sen kadar iyiliğimi istiyor...

yine de özleniyorsun işte...

sevgilimin etrafı arkadaşlarıyla çevriliyken benim hayatta ki tek dostumun böyle aramaz sormaz hale gelmiş olması çok büküyor boynumu...
sevdiğim adamdan utanıyorum nerdeyse...
bugün de aramadı be canım derken mahçup oluyorum..

çok korkuyorum seninle dostluğuma bir laf edecek, artık üsteleme...bırak sende arama diyecek diye...

mutlu ol be lokumum... sen mutlu ol da.... varsın beni yine aramaz sormaz cevaplandırmaz ol...

Ey Kaynana...
Banyona bı kalıp sabun koy elinden su bile icilmiyo bide para istemekten vazgeç bizden yuzsuzmusun nesin
Uyuz oluyorum sana
Umarım bidahaki bayrama kadar görmem seni

napıcam ben
nasıl düzelcek.

Son düzenleyen: Moderatör:
o kadar zaman sabah akşam internetteydin. üstüme alınabileceğim alınamayacağım her saat hem de. şimdi ne oldu da böylesin. doğru yolu buldum deme. sen kible nerde onu bile bilmezsin.

aklım bi tek O'nda... sevgilim allahım seni korusun o dağlarda tepelerde.. sen oralardasın diye bi çok insan rahat uyuyor ama ben senin için endişelenmekten uyuyamıyorum

hissettiğim bu şeyi uzun zamandır unutmuştum. çocuk yanım =) uyşş uyşş diyip duruyorum

Geçmişle ilgili birinin resmini görünce kendimden iğrendim bir an
her insanın krocanlık zamanları olur canım dimi

şu an aklımdan birini sevdiğim zaman neden çok yüz verdiğimi ve neden üzülen ben oldum o geçiyor
gerçi hepsi geçti artık ta yinede düşünüyorm

Şu platformda ne geri insan varyaaaa
Defolup gitsinler kk dan..

keşke kalkıp gitseydim sabah, güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…