Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yanımda melekler gibi nefes alan kocama , eğer seni bı kez dahi uzup , kalbini burktuysam ,, inşallah beni affedebilirsin demek geçiyor...cok seviyorum onu cokkkkkk..
belki anne olunca ona olan sevgimin yerini evladımınki alır dedim ama yooookkkk .... Hiç bı şey onun yerine geçemiyor icimde..annelik bile..

kuzenimle kadıköye gidicem yarın snracıma karşıya geçicez falan. özlemişimmm

Düşündüm de neler neler yaşamışım ben ya.. Nasıl dayanmışım bunlara?
Düşündüğümden daha güçlüymüşüm aslında. Vay bee. Gerçekten şaşırdım şu an geçmişime..

Son düzenleme:
burnunun dikine gidersen boyle olur iste! aman ne olursa olsun! inceldigi yerden kopsun. biktim artik ugrasmaktan zaten. sokulsun atilsin hem kalbimden hem aklimdan!

artık askerliğimiz bitsinnnn sözlenelim nişanlanalım ve nihayet evleneliiimmm yeter artık özledim ve tüm hayatımı onunla birlikte geçirmek istiyorum :84:

bı pazar gunu evde oğlumla yanlız kaldım cokk sıkılıyorum
esımın kuzenyle dısarı cıkmak ıstıyorum ama tel çekmedıgı ıcın sorup gıdemıyorum

offffffffffffffffffffffff

ben bir daha o adamı nerede görcem!!!!!!!!!! lütfen çalışsın lütfennn dersime girsin

Ne kadar kötü bir şeydir şu belirsizlik?
saçma hayaller ve gereksiz beklentiler?

Şu maç bitsin artık! Kafam şişti, yangın varrrrr diye bağırıp dışarı atıcam kendimi

Beni anlayan insanların olması ne kadar güzel

Ben de kendine acıyorum, küçük imparatorla aynı evde yaşamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…