Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

deli miyim ki ben :18:

gaipten sesle kendi kendime yazışıyormuş gibi his var içimde

tamam sustum

keşke her istediğimizi yiyip kilo almasak dyorum...sonra da aman ya hasta olsak kilo almaya uğraşsak alamasak diye geçiyor içimden...Allah korusun...sağlık gibisi yok...

bugun rüyamda bı akrabamızın bebegı olmus gordum ,bizede 40 ucurmaya gelmısler... sagıma donmemle kendimi yenıdoğan bebek hastanesındeydım..kuvesde bısuru bebekler..allahım çok tatlıydılar..hepsıne dıkkatlice bakıyorum acaba hangısı benım diye..bu değil..yok bu da değil..derken aklıma gelıyor..benım bebegım olmayacakki hiç..hastanenin pembe -mavi duvarları soluyor griye doğru..heryer karanlık..soğuk..ıssızz...gözyaşı..gözyaşlarımmm ---- uyandım...

Allahım ne kadar da zormuş bebek özlemi çekmek.. şuan bile bogazım düğüm düğüm gözlerim bugulu.. ben bu rüyanın etkısınden nasıl kurtulurum yada bu histen...

bu zamana kadar hiç olmamıstı hiç özenmemiştim..istememiştim... eee şimdi ne oluo bana??

ama sanki içimden bi parça kopmuş gibi..çok uzuldummmm...ağladım... Allah kimseye bebek özlemi hissini yasatmasın..

gercekten de çok zormuş..

Acaba yarın nasıl geçecek... :)))
Çok uzun zaman oldu kuzen ve teyzemi görmeyeli.
Heyecanlıyım. :)))))

Şu kekleri yediğim için çooookkk pişmanım şu anda.

Birer beyne sahip olduklarını düşünenler yok mu? Hele bir de çok bilmişlik olayları... :)

Şu alnımdaki cıkan koca sivilceyi ve yanagmda çıkmaya calısan 2 tane sıvılceyı kesıp atmak ıstıorumm..

hayır ne oldu yanı 2 gunde ama ne kadar guzel anlaşıyorduk bız sızınle çıkmıyordunuz neden azıttınız gene neye kızdınız

gidin yalvarırımmm

kafayı yedım sonunda

Evlilik yıldönümünde gelinliğimi giyicem..............

Boşu boşuna ölen gencecik bedenlerdeki ziyanlığı düşünüyorum...
Evlerine ateş düşen insanları düşünüyorum...
Onları anlayamam ama o bedenlere o hayallere o ailelere üzülüyorum...

Bugün bitsin, bitsin, bitsinnnn!!!
Çok iyiyim ayrıca. Şükür.

dün kardeşimin insafına geldi. bana fal baktı. hem hoşuma gitti hem de kuşkulandım. orada bile çapkın olduğun çıktı bebeğim ya. senle çok işim var.

Bu kadar isin ustesinden nasil gelicem bilmiyorum.:44:
Coooook calismam lazim cooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…