Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evde olmayı,çocuklarla vakit geçirmeyi özlemişim,bazen ev hanımlığına geri mi dönsem diyorum.

kimseye kötülük yapmayı bırak aklımdan bile geçirmeme rağmen,birini kırmaktan ,incitmekten deli gibi korktuğum için her lafımı 40 kere düşünerek ederken ,kalbini kötülük kaplamış,kimseyi düşünmeyen bencil insanların hayatlarının bu kadar yolunda gitmesine şaşıyorum.Eğer ben onların sahip olduklarına sahip olamıyorsam onlardan daha mı kötüyüm?

Abla dedigim canim kuzenimi dusunuyorum. Ve daha baska seyler. Icimden dualar geciriyorum yine...

İzlediğim dizi ne kadar güzel yaaa... İyi ki onu seçmişim.

"O" da çok güzel ayrıca.

pis parayla doğum günü hediyesi içimdeki sıkıntıymış. bunu hissettim ve televizyonun önünden aldım yerden yere vurup kestim parçaladım layığı olan yere, çöpe gitti. çok mutluyum

her şey eskisi gibi güzel olabilecek mi?
eskisi gibi mutlu olabilecek miyim?
bu yaralar ne zaman kapanıcak

Sanırım artık pes ediyorum. Evet, uyumaya karar verdim. Başaracağımı biliyorum!

öyle ki nefretini bile esirge!! haketmeyenlerden !

buruk,yitik,solgun ve yorgun bir günden çıktım..
bütün acılara meydan okurcasına yeni bir yaşı karşılamanın heyecanıyla..

Birazdan tartılacağım kilo vermişmiyimdir acaba diye düşünürken konu başlığını okudum çalıştığım odanın cam kapısına aks eden halime bakıp ey türk kadını 1. Vazifen güzel olmaktır ve sonra zeki ol ama bunu kimse bilmesin aksi taktirde hem yanlız hem işsiz kalırsın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…