Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bu nasıl antibiyotikmiş şekerim günde 656210545 kere tuvalete mi gidilir kurudum yaniiii

Yediğim armuttan kart kart sesler çıkıyor. Gece sessiz ve tenha oluyor. Çıkan ses bi senfoni orkestrası kadar ses çıkarıyor. Bırakmıyorumda zalimi... Isırmaya devam... Not:Cinsel içerikli bir mesaj değildir. Ana tema armut...

Yarına hiç geçiş yapmasak? Saatte bakacak olursak geçtik evet...:/ Hiç uykum yok! Ayrıca yaptığım egzersiz yüzünden yarın her tarafım ağrıyacak... Yarın olmasın yaa...

Allahım her seyımız yoluna gırsın bız de yolumuza bakalım aminn

kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak istiyorum. ama cevapların da hep olumsuz olmasını istiyorum. çünkü diğer türlü direnememekten korkuyorum. artık ellerim kadar zihnimin de özgür olmasını istiyorum.

İçten pazarlıklı insan kendini iyi göstermek icin, kin beslediği insani küçük düşürmek icin sözde asıl oğlana gider ve ortalığı bulandırır.
Sonra kenara çekilip olanları izler... Hatta şirin görünmeye çalışır...
Bilmem lazımdı. Gene mi brutus!

ne kadar cok iki yüzlü var arkadan bıdı bıdı konusup yüzüne ölümüne kankayız diyorlar ...gırtaklayasım gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…