Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yapma dostum yapma. İnan, inan ve yine inan. Sonra sukunetle bekle. Hak veriyorum sana insanlara güvenmek çok zor. Kendin bile kendime şaşırıyorum diyorsun, kendim bile böyleysem diyorsun. Ama geçmişi geri getiremezsin ki.Ve geleceği göremezsin, ha tahmin edersin o ayrı . Olacak inan bana olacak dostum. Bak herşey bir nevi senin elinde. Senin bakış açında ve senin beyninde. Ve sonra harekete geçip geçmemende. Harekete geç, lütfen harekete geç dostum. Kendin için yap bunu, lütfen yap. Herşey sende bitiyor. Sen kendine acırsan herkes sana acır. Sen kendine güvenirsen kim sana karışır? Unutma dostum, unutma.

Yok ya yok, herkeste birilerini iğneleme hırsı, tutkusu.. Yeter ki biraz ezik5:) olsun karşıdaki..

eyy vazgeçemeyeceğim pudralı vanilyalı parfümüm neredesin? seni hala bulamadım.bir işaret gönder!!!!

Son düzenleme:
yaptıklarımızın amacı ne. ne kadar dürüstüm? doğaldan uzaklaştıkça karşımıza neler çıktığı... birbirimize neden kolay sırt çeviriyoruz. .......

Bugün uyanır uyanmaz O'nu unutmam gerektiği ve bunu yapabilirim demem
orta da hiç bir şey yokken hem de
bence Allah söyletti bunları bana.

Patlamama ramak var... Bunaldım, sıkılıyorum, balon da değilim ki patlayayım..

Aşk ne güzel bir şeymiş. :) Vee..İyi ki tanıştım bu kadınla :))

şu an ve son 1.5 aydır aklımdan sürekli kızımın bi an önce büyümesi geçiyor bu konuya fazlasıyla takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…