Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazı üyelerin nickleri çok komik lan!

Merak ediyorum o nickler için kaç dakika düşündüler acaba....

Markafoni' de kafayı yemekteyim. Beğendiklerim kapılmıştır hep... Şu dünya da ne aç insanlar var! PİSLİKLER!

''İsrafil sur borusunu üflüyor sanmıştım, kulağımde öyle bir gürültü...!
Yer ayaklarımın altından kaydı, taş taş üstünde kalmayacak sandım - kalmayaydı...!
Tek kişilik kıyametti; tek kişi kaldım.
Kan bürüyor gözünü; ölüm diliyorsun. "Yüregin yüregime ihanet etti, öl!" diyorsun.
Ne öldürüyorsun, ne ölüyorsun; sadece kendi ömründen yiyorsun...
Öfke dinince, hüzün basliyor...! Gözyasin paramparca yürege akamiyor...Canin aciyor, ve hic bitmeyecek saniyorsun.
"Bu aciyla tükeneyim" diyorsun, tükenemiyorsun.
Aklin, vicdanin ve yüreginle aklayamiyorsun; bembeyaz sayfanda simsiyah bir leke birakiyor...
Sonra ne oluyorsa, birden bire oluyor; kaskati kesiliyorsun. Tepkilerin azaliyor, hissiyatin zayifliyor...
Soyutluyorsun kendini yasananlardan, kendi icine dönüyorsun; setini cekiyor, barikatini kuruyorsun.
Ardindan duvarlarini yavas yavas örüyorsun...
Aldatilan kadinin hikayesi hep aynı, sadece kayiplar farkli; insan bazen hayallerini, bazen umutlarini, bazense dünyasını kaybediyor.''

kafam şişti şu progremdan bö.. Boşboş geziyor sitelerde Ama sıkıldımmı küçük bir bunallımı geçiriyorum bilemedimki bişey yapasımda yok......

bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorummm uffff iyice heyecan bastı hamilelikten...

Haksızım biliyorum, kötülükte yapıyorum hatta ama elimden bu geliyor şu an için sadece.

Umarım kafamdaki düşünceler ve bakış açım değişir bir süre sonra.

Kısa bir süre sonra... Lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…