Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bu heyecanımı nasıl yenebilirim ne yapabilirim Allahııııııımmmmm kalbim bir kelebek gibi adeta ve yerinde duramıyor. uff :)

inanmıyorum sanki hiçbir şey bilmiyormuşum aylarca çalışan da ben değişmişim gibi kafamın içi bomboş sanki

ne gıcık bi durumm:26::26:

Aylar sonra bugün üşüdüm ilk defa
ama hava soğuktu baya bırrırrrr.

Son düzenleme:
Kendimi b*k gibi hissetmemin sebebi nedir?
Şu kaygılardan kurtulmalıyım.
Korkularımı söküp atmalıyım.
Hepsi onunla ilgili. Hepsii..

o yazdıklarından ben pek bişey çıkaramasamda arkadaşıma söyleyince ve onun verdiği cevaptan sonra bi durgunlaştım. olamaz böyle bişey yakıştıramam sana dedim. ama oluyormuş demek ki. tek başıma olsam kesin iki gözüm iki çeşme ağlardım. şu anda da içimden çok ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum işte. değmez diyorum ama yapamıyorum. içime öküz oturmuş gibi. sanki neyine inanmıyorsam bende bilmiyorum. çok kötüyüm çook belki de bu yazdıklarıma aylar sonra okuyup gülebilirim ama şimdi hissettiklerim çok farklı

yetiştirmem gereekn şeyler var..
arkadaşımın burdaki nickimi öğrendiğini düşünüyorum.
çok sinirliyim.hayır neden takip ediyosun.insanların özelini deşmek hazmı veriyo aptal.

Sussan olmuyor susmazsan olmaz..Dil dursa hakim bey tende can durmaz..Yazsan olmuyor yazmazsan Olmuyor..

[h=5]Mağlubiyetin takısıdır 'keşke'. Kaçırılmış fırsatların, bastırılmış duyguların, harcanmış hayatların,gecikmiş itirafların ağıtıdır.[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…