Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nasipse el getirir yel getirir sel getirir, nasip degilse el götürür yel götürür sel götürür.

insanlar daha 20 yaşında neler yaşıyor..
ben de kendi yaşadıklarıma dert diyorum sıkıntı diyorum..
çok nankör hissettim kendimi
şükürler olsun Rabbim sana...

Yapmam gereken hazırlıklar var yarın için, hemen bi uçtan başlasam iyi olacak. :)

yaramaz oglum yuzunden sutlacim berbat oldu.Aksam babasinin diline dusucem,bisurrrruuu dalga gecicek,sinirlerimi hoplaticak ((((
ama ben aslinda guzel yapiyordum.

hmm..hayatı yaşamayı çok seviyorum :)
her sabah kahve içmek bana ayrı bir mutluluk veriyor :) bunun için şükürler olsun :)
miss gibi yeni bir hafta herşey harika ... kendime aşık oldum herşeyden önemlisi bu şükürler olsun....
:):)

Son düzenleme:
Tamam akillandim. Simdi artik ne yapmam gerektigini daha iyi biliyorum. biliyorum ama bunu ogrenmemim bedeli bu kadar agir olmak zorundamiydi? Pismanligim herseyi eskisi gibi yapar mi? Cok pismanim.. inan cok pismanim..

Şu son 3 aydır,aklımdan geçen kişi değişti,seni farklı sanmıştım ama sen de öncekiler gibi çıktın be canım,benim gönül kapım kapanınca çilingiri yok açılamaz.Sana kapattım kapılarımı asla açamam ama aklımdan geçmeni de engelleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…